Gestionarea proiectului PG Dip (petrol și gaz)

Gestionarea eficientă a proiectelor reprezintă o abilitate esențială în lumea schimbătoare de petrol și gaze. Această industrie competitivă necesită utilizarea eficientă a tuturor resurselor și instrumentelor pentru a furniza servicii energetice rentabile și de înaltă calitate și o înțelegere aprofundată a provocărilor cu care se confruntă viitorul furnizării de energie este esențială pentru succesul pe termen lung.

Acest scurt curs postuniversitar introduce concepte cheie de management de proiect pentru cei care lucrează în prezent în sectorul petrolului și gazelor, dezvoltându-vă în același timp abilitățile profesionale în comunicare, managementul timpului, leadership și muncă în echipă.

Alături de studiul dumneavoastră cu privire la abilitățile esențiale de management al proiectelor, vă veți îndrepta și spre subiecte precum:

 • provocările sociale, politice și de mediu prezente pe diferite piețe geografice de petrol și gaze,
 • impactul socioeconomic al dezastrelor și al crizelor,
 • provocarea strategică importantă de adaptare a ofertei la cererea de energie,
 • cum să analizeze piețele economice prin utilizarea unor instrumente analitice,
 • industria energetică de mâine, inclusiv sursele regenerabile de energie și subiecte controversate, cum ar fi fracking.

Odată ce ați terminat cursul dvs., aveți posibilitatea de a avansa pe un management complet de proiect MSc (petrol și gaz). Sau dacă sunteți în căutarea unui curs de afaceri mai general, cu accent pe industria de petrol și gaze, aruncăm o privire la PG Dip Business și Management (Petrol și Gaze).

De ce suntem minunați

 • Proiectat special pentru profesioniști din industria de petrol și gaze care doresc să-și îmbunătățească abilitățile manageriale.
 • Recunoașterea și validarea globală de către Universitatea din Essex au fost clasate pe locul 29 în The Times și The Good Times Good University Guide 2019.
 • Nu este nevoie să faceți o pauză - completați acest curs 100% online și part-time în jurul valorii de munca existente.

Structura cursului

Gradul de Management al Proiectului PG Dip (Oil and Gas) este alcătuit din următoarele module și, la finalizare, este egal cu un total de 120 de credite la Nivelul 7.

Modulele de nivel 7:

 • Management: Principii și practici (20 credite)
 • Managementul proiectelor (20 credite)
 • Luarea deciziilor financiare (20 credite)
 • Tehnici de management al proiectului (20 credite)
 • Ulei
 • Viitorul petrolului
 • Strategia de afaceri (10 credite)

* Aceste module sunt de bază și trebuie să fie adoptate pentru a obține premiul.

Învățare și evaluări

Metode de predare

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.

Cursurile noastre sunt livrate printr-un mediu virtual de învățare (VLE) în loc de un campus tradițional. Aceasta înseamnă că veți avea acces la materialele de studiu 24 de ore din 24, inclusiv:

 • transmisii multimedia de lectură compuse din conținut scris, videoclipuri scurte, animații, înregistrări audio, infographics, teste scurte și mini-misiuni,
 • forumuri de discuții pentru a discuta despre conținutul cursului cu colegi,
 • live Q
 • o eLibrary cuprinzătoare de manuale și jurnale academice,
 • sprijinul personalului academic și al consilierului dvs. personal al studenților.

Pentru a vă asigura că primiți sprijinul de care aveți nevoie de la tutorele dvs., diminuați dimensiunile de clasă la 20 de elevi.

Metode de evaluare

În loc să vă îngrijorați de examene, veți fi evaluați exclusiv prin sarcini. Acest lucru poate fi prin angajarea în forumuri de discuții pe parcursul modulelor dvs., completarea intrărilor în jurnal reflectorizante sau prin depunerea de piese scrise mai lungi.

Ne angajăm să furnizăm feedback frecvent și transparent prin următoarele modalități:

 • Criteriile noastre de evaluare sunt concepute pentru a fi simple și transparente.
 • Veți fi întotdeauna conștienți de clasa actuală provizorie, chiar de la începutul programului.
 • Veți putea să vă vedeți mărcile în mod clar în cartea de clasă ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare.
 • Există o întoarcere de 7 zile pentru marcarea și feedbackul muncii evaluate.
 • Veți avea contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți, cu care puteți discuta orice preocupări de îndată ce apar.

Durata studiului

Programa noastră de management al proiectului PG Dip (Oil and Gas) are o durată orientativă de studiu de 16 luni, ceea ce reprezintă un ghid pentru cât timp va dura cursul dumneavoastră pentru a finaliza. Durata efectivă poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de viteza dvs. de studiu, opțiunile de studiu alese și disponibilitatea modulelor.

Este posibil să finalizați studiile mai repede decât durata indicativă a cursului, dublând modulele la anumite momente; totuși, durata minimă a studiului se aplică.

Anul nostru academic este organizat în module, de obicei cu o pauză de o săptămână sau două săptămâni între module și o pauză structurată de trei săptămâni pentru perioada de Crăciun. Elevii vor primi un orar de curs în timpul procesului de înscriere.

Toate cursurile noastre au date de începere periodice pe tot parcursul anului.

La finalizarea cu succes a gradului dumneavoastră, veți fi invitat să participe la o ceremonie de absolvire la Universitatea din Essex, Campusul Colchester.

Viitorul tau

Acest specialist de masterat vă va permite să vă accelerați cariera în industria de petrol și gaze, făcând trecerea de la roluri de management la nivel de conducere și chiar roluri C-suite. Abilitățile de management al proiectelor sunt, de asemenea, transferabile direct către o gamă largă de industrii, iar candidații care demonstrează că înțeleg tehnicile și practicile de management al proiectelor sunt deseori căutați pentru roluri la nivel înalt în cadrul consultanței de management, finanțe, marketing și vânzări.

Cerințe de intrare

Știm că mulți oameni din medii netradiționale vor reuși în cursurile noastre! De aceea oferim două rute de intrare diferite, luând în considerare experiența dvs. de lucru anterioară și calificările relevante. De asemenea, trebuie să îndepliniți cerințele noastre privind limba engleză.

În plus, va trebui să treceți primul set de sarcini în primele trei săptămâni de curs pentru a continua studiile.

Căi de intrare academică

Pentru a satisface cerințele de rutare academică pentru managementul proiectelor noastre PG Dip (Oil and Gas), trebuie să aveți minimum următoarele calificări:

 • o diplomă de licență de la o instituție autorizată, echivalentă cu o diplomă de onoruri din Marea Britanie sau o calificare profesională relevantă

Calea de intrare a experienței de lucru

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor de rutare a experienței de lucru pentru PG Dip Project Management (Oil and Gas), trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

 • cel puțin cinci ani de experiență de lucru la nivel de conducere

Limba engleză cerințe

Deoarece cursurile noastre sunt livrate în limba engleză, este necesară o cunoaștere înaltă a limbii engleze. Dacă engleza nu este prima ta limbă, capacitatea dvs. de engleză ar trebui să fie echivalentă cu un scor IELTS (Academic) de 6.5. Nu vă faceți griji dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă - vă oferim un test gratuit online pentru a vă evalua competența.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 37 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Ultima actualizare Septembrie 1, 2019
Acest curs este Online
Duration
16 luni
Part time
Price
7,271 GBP
După locații
După dată
End Date
Dec 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Dec 2020