Diploma noastră postuniversitară în Criminologie și Psihologie Criminală oferă o calificare avansată care este concepută pentru a echipa absolvenții cu o înțelegere aprofundată a temelor de ultimă oră și importante în criminologie și psihologie criminală.

La finalizarea Diplomei postuniversitare, vă oferim posibilitatea de a progresa pentru a studia pentru un masterat complet (acordat după 180 de credite). Pentru mai multe informații, contactați un membru al echipei de admitere.

Acest curs nu este acreditat de British Psychological Society (BPS).

Destinații de carieră

O calificare postuniversitară este o realizare majoră și este foarte apreciată de angajatori. Studiile recente arată că absolvenții de grad mai în vârstă au mai multe șanse de a obține locuri de muncă la nivel profesional sau managerial și sunt mai puțin susceptibili de a fi șomeri. Pentru anumite posturi, o calificare postuniversitară poate fi esențială, pentru alții aceasta oferă un avantaj competitiv.

Întrucât companiile caută absolvenți cu cele mai avansate competențe, un certificat postuniversitar de Criminologie și Psihologie Criminală vă poate oferi avantajul competitiv pe care trebuie să-l avansați la aceste poziții de nivel superior.

Oportunitățile de carieră pentru absolvenți există într-o varietate de ocupații atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.

Aceasta poate include una dintre sutele de roluri diferite din cadrul Serviciului de Poliție (de la rolurile analitice ale poliției până la servirea ofițerilor de poliție), lucrul cu infractorii de la angajații de sprijin la personalul de probațiune și de penitenciare, care lucrează în cadrul serviciilor victimelor și roluri în cadrul diverselor organe de aplicare a legii agențiile de la serviciile de securitate către Agenția Națională pentru Criminalitate.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 37 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
16 luni
Part time
Price
7,271 GBP
Oricine va primi o reducere de 10% în cazul în care plătesc anual taxa de școlarizare sau plata taxei de curs.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date