Online Masters of Healthcare Administration

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru online Masters of Health Administration, MHA @ GW, este conceput pentru profesioniștii care doresc să îmbunătățească furnizarea serviciilor de sănătate și să-și asume poziții de conducere într-o serie de medii legate de sănătate.

Solicitanții MHA @ GW sunt păstrați la aceleași standarde înalte ca studenții rezidențiali, iar programul oferă un curriculum riguros. Toți studenții MHA @ GW trebuie să aibă minimum doi ani de experiență clinică sau administrativă cu normă întreagă și să fie angajați în prezent la o organizație medicală. Studenții caută să învețe în rândul colegilor care vor ajuta la rezolvarea provocărilor actuale din industria asistenței medicale. Absolvenții MHA @ GW au, de asemenea, acces pe toată durata vieții la rețelele de studenți GW.

MHA de cel mai bine clasat

Clasat pe locul 16 pe lista de știri din SUA și Raportul Mondial al celor mai bune școli absolvente în managementul îngrijirii sănătății, Școala Milken Institute of Public Health din Universitatea George Washington pregătește viitorii lideri ai asistenței medicale pentru a gestiona eficient sistemele și organizațiile de sănătate.

Acreditare

Programele de la Școala de Sănătate Publică a Institutului Milken de la Universitatea George Washington sunt acreditate complet de Consiliul pentru Educație pentru Sănătate Publică (CEPH). Programul Master of Health Administration (MHA) este acreditat de Comisie pentru acreditarea educației în managementul sănătății (CAHME).

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The only school of public health in the nation’s capital and currently ranked #12 on U.S. News and World Report’s list of Best Public Health Graduate schools.

The only school of public health in the nation’s capital and currently ranked #12 on U.S. News and World Report’s list of Best Public Health Graduate schools. Citește mai puţin