Online Master of Science in Nursing - Family Nurse Practitioner Program

Generalități

Programul de descriere

Stăpânește arta și știința îngrijirii centrate pe pacienți.

Experții prezic o penurie de nu mai puțin de 100.000 de medici de familie de familie până în 2025. Asta înseamnă că milioane de americani vor apela la asistenții medicali de familie pentru îngrijiri de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Obțineți datele de acreditare pentru a le servi acum cu o diplomă online MSN-FNP de la Bradley University .

În funcție de educația dvs. la nivel de intrare, Bradley oferă două opțiuni pentru a câștiga Master online de știință în asistență medicală - gradul de asistent medical de familie.

RN către MSN-FNP

Dacă aveți un ADN, diplomă de asistent medical sau diplomă de licență non-infirmieră, vă oferim cursuri de punte care vă pot începe pe drumul de la un RN către un MSN-FNP.

Câștigă-ți gradul în cât mai puține

BSN către MSN-FNP

Dacă aveți deja BSN, este posibil să puteți începe imediat să lucrați pentru MSN-FNP. Nu sunt necesare cursuri de pod pentru această cale de intrare.

Câștigă-ți gradul în cât mai puține

De ce să câștigi o diplomă online MSN-FNP?

Cererea de servicii de asistență primară din SUA continuă să crească - în timp ce oferta medicilor de familie capabili să le ofere continuă să se micșoreze. Ce înseamnă asta pentru un RN talentat ca tine? Înseamnă că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a vă specializa expertiza de asistent medical de familie.

Absolvent de la programul nostru online de licență FNP și puteți:

Dobândiți o imagine de ansamblu, o viziune interprofesională a pieței moderne de îngrijire a sănătății.

Extindeți-vă expertiza în teorie de asistență avansată, îngrijire centrată pe pacient și practică bazată pe dovezi.

Oferă îngrijiri de înaltă calitate persoanelor și familiilor pe tot parcursul vieții.

Obțineți autonomia pentru a efectua examene, a diagnostica boala și a trata clienții pe toată durata vieții.

Dobândiți abilitățile de conducere la nivel înalt pentru a prospera în aproape orice domeniu de îngrijire a sănătății.

Multe state permit acum asistenților medicali să lucreze fără un medic de supraveghere. Completați-vă acum calea către o mai mare autonomie; înscrieți-vă astăzi în programul nostru online MSN-FNP.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Is a top-ranked private university in Peoria, Illinois, that offers nearly 6,000 undergraduate and graduate student’s opportunities and resources of a larger university and the personal attention and ... Citeste mai mult

Is a top-ranked private university in Peoria, Illinois, that offers nearly 6,000 undergraduate and graduate student’s opportunities and resources of a larger university and the personal attention and exceptional learning experience of a smaller university. Bradley offers more than 185 undergraduate and graduate academic programs in business, communications, education, engineering, fine arts, health sciences, liberal arts and sciences, and technology. Citește mai puţin