Online Master of Science in Health Informatics & Analytics

Generalități

Programul de descriere

Apelat la construirea bazelor digitale ale asistenței medicale moderne.

Master of Science in Health Informatics & Analytics (MSHI) de Samford University vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a planifica, construi, analiza și rula bazele digitale ale asistenței medicale moderne. Utilizarea informaticii în asistența medicală a crescut exponențial, iar persoanele cu pregătire potrivită sunt la cerere ridicată. De asemenea, ca urmare a cantității imense de date despre pacienți care pot fi acum capturate, utilizarea analizelor pentru a extrage informații relevante din aceste date pentru a sprijini medicamentele bazate pe dovezi, managementul bazat pe dovezi și sănătatea populației este din ce în ce mai importantă. Programul Samford combină un set riguros de cursuri de informatică pentru sănătate cu valorile centrate pe pacient găsite în toate programele din Colegiul de Științe ale Sănătății Samford.

Master of Science in Health Informatics & Analytics este online cu două vizite în campus (o dată la început și o dată la sfârșitul cursului de studiu). Planurile de studiu cu normă întreagă și part-time sunt disponibile.

După ce ai terminat Masterul în Știință în Informatică și Analiza Sănătății, vei fi arătat stăpânirea următoarelor abilități:

  • Conduce dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor informaționale emergente pentru a îmbunătăți toate aspectele legate de furnizarea de servicii medicale.
  • Înțelegeți și aplicați tehnologia utilizată în informatică medicală, inclusiv dispozitive de calcul, rețele, baze de date, software, protocoale de securitate, analiză și partajare documente, captare și analiză de imagini și toate celelalte utilizări ale tehnologiilor informatice.
  • Utilizați tehnologia informației în domeniul sănătății pentru a sprijini decizia, gestionarea cunoștințelor, planificarea strategică și evaluarea rezultatelor.
  • Interfață eficientă între dezvoltatorii de tehnologie și comunitatea utilizatorilor clinici.
  • Cunoașteți toți factorii legali, sociali, de reglementare și etici aplicabili implicați în informatica de sănătate.
  • Demonstrați abilități de gestionare a datelor care vizează oportunități de îmbunătățire a siguranței pacientului.
  • Analizați, înțelegeți, abstractizați și modelați o problemă specifică de informatică pentru sănătate în ceea ce privește datele, informațiile și componentele cunoștințelor. Folosind această analiză, generați soluții de proiectare.
  • Lucrați eficient cu partenerii din diferite discipline. Comunicați eficient acestor parteneri într-o formă persuasivă orală și scrisă.
  • Aplicați valorile de consolidare a relațiilor și principiile dinamicii echipei pentru a efectua eficient în diferite roluri de echipă pentru a planifica și oferi asistență centrată pe pacient / populație care este sigură, în timp util, eficientă, eficientă și echitabilă.
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Samford University is a premier nationally ranked Christian university. Founded in 1841, Samford is the 87th-oldest institution of higher learning in the United States. Located in the Birmingham, Alab ... Citeste mai mult

Samford University is a premier nationally ranked Christian university. Founded in 1841, Samford is the 87th-oldest institution of higher learning in the United States. Located in the Birmingham, Alabama suburb of Homewood, the university’s campus covers approximately 247 acres and is renowned for its beauty and Georgian-Colonial style architecture. The university currently enrolls 5,692 students from 47 states and 28 countries. Samford is the top-ranked university in Alabama in national rankings published by The Wall Street Journal. Additionally, The Wall Street Journal ranks Samford third in the nation for student engagement. U.S. News & World Report ranks Samford 40th in the nation for best undergraduate teaching and 100th for best value. Kiplinger’s Personal Finance ranks Samford 34th among U.S. private universities for value and affordability. The student-to-faculty ratio is 13:1. Citește mai puţin