Online MSc în afaceri internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Online MSc în afaceri internaționale

Proiectat pentru a pregăti recent absolvenții (și cei aflați în fazele incipiente ale carierei lor), pentru provocările managementului în afaceri, Universitatea din Birmingham, 100% online de afaceri online, acreditată de AMBA, oferă o serie de abilități practice care să ajute să rămână mai departe în ziua de azi mediu competitiv de afaceri.

Oferit 100% on-line, permite studenților să aibă ocazia de a învăța principiile afacerii la nivel mondial, alături de creșterea carierei lor - și a pus învățarea la încercare în timp real pentru un succes mai mare la locul de muncă.

"Programul ma ajutat să învăț experiența teoretică și practică de care aveam nevoie pentru a reuși. Ar fi putut dura până la trei ani să urmeze studii tradiționale. A fi capabil să combine atât de lucru și de studiu mi-a dat un start cap la cariera mea. "Roberto Lionti, Online MSc International Business.

De la bun început, veți avea acces la sfaturi de angajare și la unu la un coaching pentru a vă confirma obiectivele, ajutându-vă să vă accelerați cariera la conducere. Îmbunătățiți-vă cunoștințele practice pentru a progresa pe o piață competitivă globală a afacerilor. Află mai multe.

Dacă aveți o experiență profesională de trei ani - sau mai mult - la nivel de conducere, ați putea fi interesat de AMBA-Acreditat Online MBA.

Află mai multe

Deschiderea ușilor pentru o carieră de succes

Online Business Master International este învățat de experți de vârf și acoperă toate domeniile esențiale ale afacerii, inclusiv marketing, economie, contabilitate și finanțe. Oferind o astfel de experiență de învățare cuprinzătoare și diversificată, veți avea abilitatea de a dezvolta o înțelegere deplină a dinamicii afacerilor moderne, pregătindu-vă în cele din urmă pentru a deveni lider de afaceri pentru viitor.

Învățarea online a MSc International Business durează aproximativ 2,5 ani pentru a finaliza. Acesta este un program de 180 de credite (inclusiv o disertație de 60 de credite).

Anul unu module de bază - credite

 • Gestionarea operațiunilor globale - 10
 • Marketing internațional - 10
 • Afaceri Internaționale - 10
 • Contabilitate Internațională și Finanțe - 10
 • Comportamentul organizațional și managementul resurselor umane - 10
 • Strategie - 10

Anul două module de bază - credite

 • Gestionarea serviciului global - 10
 • Strategia internațională de marketing - 10
 • Economie și politică economică pentru afaceri - 10
 • Metode de cercetare în afaceri internaționale - 10
 • Antreprenoriatul global - 10
 • Modul capstone integrat - 10

Disertație - credite

 • Disertație - 60

"Cu un Master Online Business International, opțiunile mele nu sunt limitate, deoarece acest curs îi permite pe oricine studiază să lucreze în domenii de carieră, cum ar fi Marketing, Import și Export, Finanțe, Antreprenoriat și Logistică, pentru a numi doar câteva". Safiya Carroll, Online MSc în afaceri internaționale.

Dacă aveți o experiență profesională de trei ani - sau mai mult - la nivel de conducere, ați putea fi interesat de AMBA-Acreditat Online MBA.

Afacerea internațională online de Master a Universității din Birmingham a fost special concepută pentru cei care sunt relativ noi la principiile de afaceri. Formatul online răspunde nevoilor profesioniștilor din carieră timpurie care echilibrează avansarea carierei și angajamentelor personale alături de studiile lor.

Află mai multe

Există trei prize pe an. Studenții se pot înscrie în program în martie, iunie sau octombrie.

Pentru a fi acceptat în MSc International Business Online, solicitanții trebuie să aibă:

 • Cel puțin o diplomă superioară de clasa a doua sau o diplomă postuniversitară de la o universitate din Marea Britanie
 • 3.5 GPA
 • Două referințe
 • O declarație de intenție

Pentru studenții internaționali, se aplică cerințele standard în limba engleză. Trebuie să aveți un IELTS 6.5 cu nu mai puțin de 6.0 în orice bandă.

Dacă aveți o experiență profesională de trei ani - sau mai mult - la nivel de conducere, ați putea fi interesat de AMBA-Acreditat Online MBA.

Pentru informații detaliate despre prețuri și pentru a afla mai multe despre metodele de plată disponibile, vă rugăm să solicitați informații și un membru al echipei de admitere va fi în contact pentru a discuta despre întrebarea dvs.

Află mai multe

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Citeste mai mult

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Citește mai puţin
Marea Britanie online

Acreditări