Read the Official Description

MBA este calificarea de management primar pentru manageri. Proiectat pentru succesul dvs., MBA creează manageri distinctiv cu o cunoaștere cuprinzătoare a celor mai recente practici de afaceri. Acest MBA specializat în Leadershipul Educațional explorează natura conducerii atât din perspectiva individuală, cât și a celei colective sau depersonalizate, și le aplică în propriul lor context profesional. În plus, studenții vor analiza critic relația dintre conducere, scopul educațional, rezultatele elevilor și tensiunile create în încercarea de a măsura valoarea publică într-un serviciu caracterizat prin complexitate. Deși ar putea exista unele tendințe față de practica Regatului Unit, în special în ceea ce privește discuțiile de studiu de caz, programul ar trebui să fie considerat global în ceea ce privește acoperirea sa de conducere și educație.

Programele de MBA beneficiază foarte mult de internaționalitatea derivată din recrutarea de studenți din întreaga lume și de pe tutorii bine calificați în domeniul lor.

Aflați la colegiul privat președinte al Elveției și absolviți cu studenți din peste 130 de țări diferite și de la Universitatea din Cumbria.

Durată

Minim 12 luni, maximum 5 ani.

Programul contur

Schema a fost concepută pentru a îndeplini obiectivele MBA online într-o manieră flexibilă și poate fi adaptată la preferințele individuale ale fiecărui student. MBA vă cere să completați șase cursuri plus o teză finală.

metoda de livrare

Majoritatea online, prin intermediul OnlineCampus (un mediu interactiv de învățare online), cu discuții și colaborări intensive în clasă, plus o rezidență obligatorie de o săptămână. Rezidența se desfășoară în Regatul Unit și este organizată de Universitatea din Cumbria

Termeni

Patru termeni pe an (iarna, primavara, vara si toamna).

Acreditarea și recunoașterea

Programele MBA ale Universității din Cumbria, oferite online în parteneriat exclusiv cu Robert Kennedy College sunt recunoscute în întreaga lume. După ce ați terminat studiile la Robert Kennedy College , veți primi o diplomă de la Universitatea din Cumbria.

Program taught in:
Engleză
Robert Kennedy College

See 28 more programs offered by Robert Kennedy College »

Last updated September 20, 2018
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 5 anii
Part time
La zi
Price
10,000 CHF
Taxe plătibile în rate fără dobândă
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date