Prezentare generală

Cursul vă va permite să înțelegeți teoriile de învățare care stau la baza folosirii eficiente a instrumentelor digitale, precum și să dezvoltați abilitățile de utilizare și evaluare a tehnologiilor disponibile în prezent și să priviți la viitoarele evoluții în domeniu.
În calitate de învățător digital, vă veți bucura de învățarea despre teoriile și practicile educației digitale, în timp ce le veți putea conecta la propria experiență.
În calitate de cursant online, veți avea discuții regulate în grup, care vă vor putea conecta la profesioniști din alte țări cu noi perspective. De-a lungul cursului veți beneficia de expertiza personalului academic și, de asemenea, de a învăța de la colegi profesioniști.
Într-un domeniu în care cercetarea poate depăși adesea concluziile intervențiilor pe termen scurt, veți învăța să abordați cercetarea în mod critic și să dezvoltați abilitățile de a efectua cercetări și evaluări în propriile dvs. setări profesionale, atât în ​​timpul cât și după program.

Conținutul cursului

Programul vă va oferi cunoștințe aprofundate, abilități, perspective și cercetări curente în domeniul educației digitale. Veți avea oportunități de a aplica și de a reflecta asupra acestor noi cunoștințe în ceea ce privește atât învățarea proprie, cât și contextele dvs. profesionale.

Modulele vor asigura o bază solidă în ceea ce privește instruirea digitală și formarea metodelor de cercetare, precum și analiza datelor și a eticii asociate care sunt din ce în ce mai importante. În plus, veți învăța cum să planificați, să dezvoltați și să evaluați resursele digitale de învățare, asigurând că cursul este practic în perspectivă și poate fi aplicat direct în contextele de lucru.

Structura cursului

Acestea sunt modulele / componentele tipice studiate și se pot schimba din când în când.

module

Anul 1

Module obligatorii

 • Educația într-o societate digitală
 • Educația digitală în practică

Anul 2

Module obligatorii

 • Cercetarea educației digitale
 • Proiectarea educației digitale
 • Disertație în educația digitală

Învățarea și predarea

Metodele de predare vor include difuzarea conținutului prin intermediul cursurilor online audio, video și text plus lecturi online și resurse suplimentare. În plus, vor fi organizate săptămânal seminare on-line (sincronizate) pentru discuții de grup și sprijin pentru studenți, plus activități săptămânale de grup asincron utilizând o gamă de instrumente digitale. Această abordare interactivă va nu numai să aprofundeze învățarea, ci și să ofere un sentiment de comunitate, deoarece veți putea construi relații cu colegii.

Evaluare

Fiecare modul va lua o altă abordare a evaluării, permițându-vă să obțineți experiență practică de prezentare a informațiilor utilizând o gamă largă de instrumente de tehnologie digitală. De exemplu, s-ar putea să vi se ceară să prezentați lucrările ca un poster, o prezentare multimodală, un site web, o prezentare audio cu teste sau un videoclip.

Pentru studenții din țările în care calificările pentru învățământul la distanță vor fi recunoscute numai dacă unele module includ examenele oficiale scrise, va exista opțiunea, pe maximum două module, de a susține o examinare tradițională în locul unei evaluări a cursurilor, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații, dacă este necesar.

Cerințe de intrare

Un grad de diplomă de 2: 1 plus dovezi ale experienței profesionale relevante.

Experiența profesională relevantă ar putea include predarea (la orice nivel), managementul educației, supravegherea sau administrarea, dezvoltarea de software, editarea educației, mediile educaționale și rolurile care implică implementarea, susținerea sau gestionarea tehnologiilor educaționale. O altă experiență profesională poate fi relevantă și fiecare caz va fi luat în considerare pe baza meritelor sale.

Limba engleză

IELTS 6.5 în ansamblu, cu nu mai puțin de 6.0 în orice subiect. Pentru alte calificări în limba engleză, citiți calificările echivalente în limba engleză.

Cum să aplicați

 • Studenți internaționali: 30 iunie
 • Studenți din Regatul Unit / UE: 31 iulie

Documentele și informațiile pe care le vom avea nevoie includ:

 • Copii originale sau certificate ale transcrierilor
 • Copii originale sau certificate ale certificatului dvs. de diplomă
 • Copie originală sau certificată a rezultatelor dvs. IELTS / TOEFL (dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă)
 • Detalii despre doi arbitri.

Taxe

Pentru cele mai recente informații privind taxele, vă rugăm să consultați site-ul nostru: https://courses.leeds.ac.uk

Burse și sprijin financiar

Dacă aveți talentul și conducerea, vrem să puteți studia împreună cu noi, indiferent de circumstanțele financiare. Pot exista ajutor pentru studenți sub formă de împrumuturi și subvenții nerambursabile de la universitate și de la guvern.

Oportunități de carieră

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele necesare dezvoltării profesionale. Unii studenți vor putea să candideze pentru posturi de promovare sau posturi de nivel superior în căile de carieră existente, în timp ce alții vor putea schimba direcția carierei, de exemplu, în furnizarea de CPD, dezvoltarea software-ului educațional sau suport tehnic pentru învățământul cu normă întreagă.

Metodele de formare a formării vor fi, de asemenea, foarte utile pentru a îmbunătăți practica profesională proprie și, prin urmare, instituțiile lor și ar putea conduce la un doctorat, dacă se dorește.

Suport pentru cariere

Vă încurajăm să vă pregătiți pentru cariera dvs. din prima zi. Acesta este unul dintre motivele pentru care absolvenții Leeds sunt atât de căutați de angajatori.

Centrul de carieră și personalul din facultate vă oferă o serie de sfaturi și sfaturi care vă vor ajuta să vă planificați cariera și să luați decizii bine informate pe parcurs, chiar și după absolvire.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare October 15, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
24 luni
Part time
La zi
Deadline
Iunie 30, 2019
International students
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Iulie 31, 2019
UK/EU students
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Iunie 30, 2019
International students

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 30, 2019
International students
End Date
Termen limită de aplicare
Iulie 31, 2019
UK/EU students
End Date