Diploma de absolvire online a psihologiei (legătura)

Generalități

Programul de descriere

 • Durata cursului: 20 luni part-time
 • Taxe de curs: 2.950 USD pentru fiecare subiect. AJUTORUL DE TARIF este disponibil.
 • Perioade de studiu a cursului: ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie, octombrie
 • Subiecte de curs: 10

Deveniți un expert în lărgirea domeniului psihologiei

O lume în schimbare rapidă și o nevoie tot mai mare de a înțelege creierul uman a creat multe oportunități în domeniul psihologiei. Profesioniștii cu roluri centrate pe oameni și aspiranți psihologi înregistrați au posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a-și atinge obiectivele de carieră cu 100% online Diploma de absolvire a psihologiei JCU.

Aceste schimbări au un impact pozitiv asupra creșterii industriei, deoarece se preconizează că numărul persoanelor care lucrează ca Psihologi în Australia va crește cu 30%, de la 37.500 în 2018 la 48.800 până în 2023. *

O calificare pragmatică și versatilă

Acest grad poate fi primul pas în calea către a deveni un psiholog practicant ^. Alternativ, studenții pot utiliza acest grad pentru a-și completa rolurile actuale într-o serie de industrii, inclusiv marketing, resurse umane, educație, muncă socială și consiliere.

Diploma absolvită de psihologie (Bridging) oferă cunoștințele fundamentale ale istoriei psihologiei și îți dezvoltă abilitățile profesionale pentru a aplica psihologia contemporană pentru a rezolva provocările bazate pe comunitate. Acesta a fost conceput pentru a ajuta absolvenții să reușească într-o lume complexă și să ofere servicii mai bune pentru clienți.

* Sursa: joboutlook.com.au
^ Cererea de acreditare cu APAC este în derulare

De ce să alegi Diploma absolvită de psihologie JCU Online (Bridging)?

Diploma absolvită de psihologie JCU Online este o calificare contemporană și practică, proiectată pentru viitor. Veți dezvolta abilități profesionale, veți afla despre tendințele emergente în psihologie și veți studia o serie de subiecte contemporane.

O piatră de pas către a deveni un psiholog înregistrat

Această calificare este o Pathway a studia în continuare pentru cei care doresc să-și schimbe cariera pentru a deveni psiholog. Aceasta poate include Pathways carieră precum psihologie generală sau clinică, neuropsihologie clinică, psihologie criminalistică și psihologie organizațională.

Un drum înainte în profesiile centrate pe oameni

Este, de asemenea, pentru profesioniștii în ocupații centrate pe oameni, care sunt concentrați pe creșterea carierei și își doresc abilitățile care să-i ajute să atingă mai mult în rolurile actuale și viitoare. Aceasta poate include predare, resurse umane, marketing, consiliere, muncă socială și consultanță.

Cerințe de intrare

Pentru a fi eligibili pentru a se înscrie la Diploma de absolvire online de psihologie (Bridging), candidații trebuie să aibă:

 • A finalizat o diplomă de licență în orice disciplină.
 • Solicitanții care provin din medii care nu vorbesc limba engleză trebuie să îndeplinească cerințele de competență în limba engleză din Banda 1 - Anexa II a Politicii de admitere a JCU.

Dacă aveți întrebări cu privire la cerințele de înscriere de mai sus pentru Diploma absolvită de psihologie online (Bridging), nu ezitați să vorbiți cu unul dintre consilierii noștri de înscriere.

Înțelegeți disciplinele de psihologie contemporană

Dezvoltarea unei înțelegeri cuprinzătoare a perspectivelor teoretice contemporane ale psihologiei, a evoluțiilor lor filozofice și istorice și a interconectării lor.

Aveți încredere în utilizarea datelor și a tehnologiei

Dezvoltați-vă abilitățile în utilizarea tehnologiei și a metodelor statistice pentru a facilita cercetarea, îngrijirea clienților și rezultatele comunității și îmbunătățiți-vă cariera într-un domeniu din ce în ce mai digital și bazat pe date.

Câștigă o perspectivă globală

Proiectat să se alinieze Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabilă, acest curs vă oferă un set de instrumente de comunicare pentru a rezolva problemele legate de provocările diverselor populații din diferite comunități.

Ce veți studia

Veți studia o gamă largă de subiecte unice pentru Diploma de absolvire de psihologie (Bridging) la JCU Online, inclusiv Psihologie de mediu și sănătate, bunăstare

Studiați 10 subiecți online peste 20 de luni, pe care le puteți începe la oricare dintre cele șase perioade de studiu de-a lungul anului.

Diplomă de diplomă de licență

 • Psihologie sociala
 • Diferențe individuale în personalitate
 • Psihologia sănătății, bunăstării și rezilienței
 • Dezvoltare umană de-a lungul vieții
 • Tulburări psihologice și intervenții
 • Învățare, cunoaștere de memorie și limbaj
 • Neuroștiința și bazele biologice ale comportamentului
 • Psihologia mediului și a viitorurilor durabile
 • Principiile consilierii
 • Cercetări și statistici pentru psihologie

Sprijin personalizat pentru succesul dvs.

Diploma absolvită de psihologie JCU Online (Bridging) a fost proiectată pentru a oferi cea mai bună experiență de învățare posibilă pentru studenți. Veți avea acces la asistență unu-la-unu de la un consilier dedicat succesului. Vor fi acolo de la început chiar de-a lungul studiilor, menținându-vă motivați și urmând să vă atingeți obiectivele.

Pentru a vă ajuta să învățați mai eficient și mai eficient, veți avea acces și la sesiuni interactive în direct cu profesorii și colegii de clasă - oriunde v-ați afla.

Mediul de învățare inovativ și interactiv al JCU, cu video, audio, forumuri de discuții, forumuri de chat și evaluări este un mod inteligent și eficient de învățare online.

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Citeste mai mult

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Citește mai puţin