Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

O diplomă distinctă concepută pentru viitorii directori

Directorii de afaceri de succes nu sunt doar talentați și neobosiți; sunt încrezători, etici, inovativi și se concentrează pe valorificarea maximă a tuturor oportunităților. Mulți profesioniști care doresc să se transforme într-o poziție de lider de nivel înalt doresc o educație avansată în afaceri care să-și completeze experiența existentă și să ajute la rafinarea acestor caracteristici de carieră. Antreprenorii de afaceri de astăzi își doresc o diplomă de absolvent care să se evidențieze față de mulțime, oferind în același timp cunoștințe actuale, practice și imediat aplicabile.

Howard University Online Executive MBA (EMBA) este un grad distinctiv de la o școală de afaceri recunoscută la nivel național, axat pe examinarea soluțiilor reale de afaceri. Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc să dezvolte nu doar un avantaj competitiv, ci și abilitățile din lumea reală în jurul cărora pot construi o carieră durabilă.

Howard Online EMBA cultivă o înțelegere profundă a factorilor care conduc lumea de afaceri de astăzi. Este o educație de nivel înalt în afaceri, oferind o înțelegere aprofundată a practicilor globale de afaceri, ajutând în același timp la construirea competențelor funcționale și de luare a deciziilor care conduc lideri de succes.

Proiectat pentru profesioniști de afaceri de elită și lideri de afaceri în curs de dezvoltare, și livrate de către o facultate de clasă mondială de profesioniști de afaceri, Howard University Online Executive MBA vă poate oferi avantajul competitiv necesare într-o lume de afaceri în plină expansiune.

Aflați ce este nevoie pentru a face chiar și cele mai dificile decizii de afaceri cu încredere. Obțineți expertiza pentru a începe să gândiți și să acționați din perspectiva conducerii superioare și să vă îmbunătățiți inteligența globală de afaceri cu Online Executive MBA de la Howard University .

Conducerea executivă începe la Howard University

Numeroase companii Fortune 500 și întreprinderi mai mici se luptă pentru candidații de conducere care sunt experimentați în căile de afaceri și care sunt suficient de creativi pentru a imagina și inspira cele mai bune practici - și alți lideri - de mâine. Mulți directori potențiali și potențiali responsabili de management vor trebui să dezvolte un set de competențe avansate de management pentru a rămâne competitivi și pentru a se califica pentru aceste funcții executive de top.

Executive MBA Online de la Howard University ajută la cultivarea acestor abilități esențiale de afaceri și mai mult. Acest grad oferă profesioniștilor mobili în sus o educație de afaceri cuprinzătoare concentrată pe pilonii conducerii executive. Fiecare curs în cadrul programului este livrat direct din perspectiva conducerii executive, oferind absolvenților avantajul de a cunoaște experiența facultății și pregătirea deliberată pentru succes.

Profesioniștii care intenționează să-și facă marca în lumea afacerilor pot pune întrebări dacă își pot menține poziția actuală și pot urma o diplomă. Răspunsul este un "da" definit, deoarece flexibilitatea oferită de programul Howard University Online Executive MBA vă permite să vă îndepliniți responsabilitățile de lucru în timp ce vă îmbunătățiți spiritul de conducere.

De-a lungul istoriei de excelență a Howard University , Școala de Afaceri a produs lideri de afaceri premiate și recunoscute. Construiți aceeași fundație solidă pentru înțelegerea modului în care întreprinderile funcționează cu programul Online Executive MBA de la Howard University .

Prezentare generală

Construit pe pilonii conducerii executive

În mediul de afaceri infinit de competitiv de astăzi, organizațiile au nevoie de lideri de gândire care vor adopta o abordare integrată, sistemică față de management. Întreprinderile caută în mod activ directori calificați capabili să conducă cu abilități inovatoare de luare a deciziilor și un nivel mai ridicat de sofisticare strategică.

Programul Howard Online Executive MBA pregătește profesioniști activi pentru succes în viitorul afacerilor. Bazându-se pe cei cinci piloni ai conducerii executive, Howard University EMBA este conceput pentru a pregăti elevii cu ajutorul instrumentelor de succes necesare pentru a fi finalizate la cele mai înalte niveluri ale corporației americane.

Executivitatea

Tranziția de la principiile de specializare funcțională și managementul de mijloc până la o viziune corporativă cuprinzătoare și luarea deciziilor. Învățați să identificați și să mobilizați talentele dintr-o organizație și să maximizați oportunitățile de afaceri.

Gandire strategica

Concentrați-vă pe problemele mai mari pe care organizațiile trebuie să le abordeze pe măsură ce funcționează pe piața mondială. Utilizați o abordare integrată pentru a explora rezolvarea problemelor și luarea deciziilor. Recunoașteți impactul pe care fiecare decizie îl are asupra întregii organizații, echilibrând potențialul de creștere cu managementul riscului.

Perspectiva proastă

Explorați o viziune holistică asupra afacerilor, care ia în considerare factorii financiari, etici și umani care vă pot modela perspectivele și perspectivele. Descoperiți modalități noi de a crea un mediu care încurajează și pune în funcțiune inovația în întreaga organizație.

valori

O bună cetățenie corporativă este esențială pentru construirea unei companii și a unei cariere de succes. Învățați să faceți o afacere campion care să beneficieze de binele cel mai mare, fiind în același timp atent și respectând nevoile omenirii. Examinați aspecte importante de afaceri juridice și etice care pot influența integritatea și moralitatea dumneavoastră.

Conexiune

Obțineți acces la o rețea vastă și mândră de absolvenți, care ajunge pe tot globul, deschizând ușile de oportunitate și conectivitate pentru marile corporații și organizații.

Un curriculum axat pe conducerea executivă
Programul Howard Online Executive MBA poate fi finalizat în doar 18 luni. Elevii sunt obligați să completeze 42 de ore de credit care oferă fundația pentru o educație de afaceri executiv de calitate.

Howard University Online Executive MBA pregătește profesioniști de afaceri cu experiență pentru poziții de lider la nivel înalt în întreaga lume de afaceri. În timpul programului, veți învăța și veți colabora cu aceeași facultate apreciată care ne învață programele de afaceri din campus. Curriculumul EMBA abordează subiecte legate de finanțe, management, contabilitate, marketing, statistici, comunicare, etică, antreprenoriat și strategie - din perspectiva conducerii executive.

Care sunt cerințele profesionale pentru a obține accesul la acest program?

Preferabil, cinci (5) ani de experiență profesională de lucru într-un rol de conducere sau de nivel superior.

Executive MBA Obiectivele programului

Deblocați-vă potențialul de conducere la Howard University
Howard University Online Executive MBA oferă o prestigioasă, cea mai bună educație la nivel de absolvent, concepută pentru a pregăti directori, manageri și antreprenori cu cunoștințele și abilitățile practice de care vor avea nevoie pentru a deveni lideri transformatori și factori de decizie în lumea globală piața de afaceri.

Livrată online și concepută special pentru a răspunde nevoilor liderilor afacerilor emergente, Executive MBA este o parte importantă a Școlii de Business a Howard University , care a fost recent clasată printre cele mai importante școli de afaceri americane de Bloomberg Business Week.

Elevii din programul EMBA on-line vor beneficia de experiența de afaceri din lumea reală și de practicile excepționale de cercetare ale facultății de afaceri aclamate de la Howard University .

Obiectivele programului:

  • Dezvoltarea profesioniștilor din carieră și a managerilor emergenți în cadrul unor directori compleți capabili să aplice practică avansată de conducere pe piața globală
  • Pentru a pregăti elevii pentru succesul continuu cu un curriculum axat pe subiecte de afaceri de nivel înalt, inclusiv finanțe, contabilitate, management, comunicare, etică, marketing, tehnologie, afaceri globale, inovație și economie
  • Pentru a cultiva lideri de afaceri care pot dezvolta companii financiare crescute sanatoase in timp ce actioneaza cu cel mai inalt nivel de caracter, integritate si scop
  • Pentru a oferi viitorilor directori cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a contribui cu încredere la cele mai înalte niveluri ale companiei americane, promovând în același timp practici de afaceri responsabile din punct de vedere social
  • Să extindă și să consolideze moștenirea prestigioasă a Școlii de Afaceri a Howard University creând directori și antreprenori transformanți și industriali

Cine are nevoie de un MBA Executive?

Construiți-vă viitorul profesional cu Howard University
Absolvirea învățământului poate servi multor scopuri. Pentru unii, acesta oferă direcția inițială necesară pentru a începe o carieră. Pentru alții, căutarea unui grad avansat reprezintă atingerea finală a experienței dobândite în anii de muncă grea. Și pentru multe altele, învățământul superior servește ca o modalitate de a actualiza un set de competențe existent și de a se pregăti pentru noile provocări și oportunități profesionale pe drumul următor.

Programul Executive Online MBA al Howard University este o diplomă de afaceri avansată concepută pentru a pregăti un grup select de profesioniști cu cunoștințe de afaceri la nivel înalt și încredere operațională necesare pentru a-și stabili locul printre elita corporativă. Programul flexibil online abordează competențele specifice pe care trebuie să le îndeplinească profesioniștii pentru a deveni directori executivi ai C Suite, lideri competenți și un avantaj pentru orice companie pentru care lucrează.

Program predat în:
Engleză
Howard University
Ultima actualizare August 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
18 luni
Part time
Deadline
Iunie 1, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2019

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2019
End Date