Citește Descrierea Oficială

Aflați principiile, proiectarea proceselor și tehnicile de depanare pentru tratarea apelor reziduale anaerobe și obțineți potențialul maxim al reactorului dumneavoastră anaerob.


Maximizați beneficiile

Tratarea apei reziduale anaerobe este cea mai eficientă tehnologie pentru tratarea apelor reziduale. Cu o cerință minimă de energie și conversia poluanților organici în biogaz bogat în energie, există un câștig dublu de energie! Acest curs abordează principiile fundamentale, aspectele microbiene și fizico-chimice, tehnologia reactorului și aplicațiile actuale și viitoare.

Cursul prezintă tehnologia de ultimă generație, concentrându-se asupra sistemelor de reactor cu strat de nămol. Acesta introduce, de asemenea, instrumentele de diagnosticare utilizate pentru a determina motivele pentru orice performanță sub-optimă. Uneori reactoarele anaerobe suferă de eșecuri bruște. În acest curs, veți învăța cum să efectuați un diagnostic cu privire la reactorul anaerob și să evaluați motivul pentru care se întâlnesc eșecuri și să decideți ce acțiuni de remediere este necesară pentru a restabili întregul beneficiu potențial al sistemului anaerob.

Tratarea apei reziduale anaerobe se aplică într-o gamă largă de ape uzate poluate organic. În prezent, peste 5 000 de reactoare sunt instalate în întreaga lume.


Este acest curs pentru tine?

Acest curs vă va aprofunda cunoștințele despre tratarea apelor reziduale anaerobe și va oferi informații valoroase pentru oricine interesat în domeniu. Elevii, noi profesioniști din domeniu, cadre universitare, consultanți, utilizatori finali din diverse industrii vor beneficia de curs. Veți învăța nu numai despre potențialul sistemului, ci și despre cum să faceți un diagnostic atunci când eficiența tratamentului este mai mică decât se aștepta.

După luarea cursului, veți putea să dimensionați și să utilizați propriul reactor anaerob și transformați o stație de epurare a apelor uzate într-o fabrică de energie reală.


După ce ați luat acest curs, veți putea:

  • Calculați beneficiile energetice ale aplicării unui tratament anaerob cu o rată ridicată în comparație cu sistemele conventionale de nămol activ
  • Dimensionarea reactoarelor anaerobe (UASB / EGSB) pentru tratarea apelor uzate industriale și evaluarea meritelor sistemelor noi
  • Reactoare UASB de pornire cu materiale de semințe de grad scăzut
  • Efectuați o analiză de diagnosticare privind funcționarea defectuoasă a reactoarelor anaerobe
  • Controlați și monitorizați reactoarele anaerobe utilizând echilibrul de masă COD

În timpul cursului, veți avea ocazia de a interacționa cu colegii din diferite țări și instituții care lucrează în domeniu. Veți primi feedback de la lector și veți avea șansa de a colabora cu alți membri ai cursului pe un studiu de caz asupra căruia Prof. Dr. Jules van Lier va elabora mai departe. Legătura cu partenerii din industrie vă va oferi șansa de a vă familiariza cu furnizorii de tehnologie anaerobă din întreaga lume și puteți discuta opiniile dvs. cu alți experți.

Acest curs online include:

  • Excursie virtuală la o stație de epurare anaerobă
  • Tur virtual de laborator: o explicație a testelor SMA și BMP în laborator
  • webinarii


Soluții de ultimă oră

Acest curs a fost conceput de specialiștii internaționali TU Delft pentru tratarea apelor reziduale anaerobe și se bazează pe mai mult de 30 de ani de cercetare și experiență practică în domeniu.

"Este incredibil de constatat că multe industrii încă folosesc sisteme de tratare a nămolului activ consumatoare de energie pentru tratarea apelor reziduale poluate organic, în timp ce acestea pot fi ușor rezolvate utilizând sisteme moderne anaerobe de mare viteză cu toate avantajele pe care le aduce!" Pe de altă parte, vedem de asemenea că sistemele anaerobe ale reactorului nu reușesc sau se află sub așteptări, din cauza lipsei de diagnostic precoce pentru a întreprinde acțiuni de corectare. Exact despre acest curs: furnizarea cunoștințelor necesare pentru evaluarea potențialului tratamentului anaerob cu frecvență înaltă pentru cazul dvs. și efectuarea de diagnosticare și depanare a reactoarelor anaerobe, bazate pe cercetarea noastră de ultimă oră ". - Prof. Jules van Lier

Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la TU Delft Open & Online Education »

Ultima actualizare December 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Mai 15, 2019
Duration
6 săptămâni
Part time
Price
795 EUR
Deadline
Mai 8, 2019
După locații
După dată
Start Date
Mai 15, 2019
End Date
Iunie 29, 2019
Termen limită de aplicare
Mai 8, 2019

Mai 15, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Mai 8, 2019
End Date
Iunie 29, 2019