Online Business Master - Universitatea din Salford (Marea Britanie)

Generalități

4 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

La o privire

În modul în care comunicăm, ne comportăm și desfășurăm afaceri; este greu de ignorat modul în care lumea se schimbă rapid în jurul nostru. Întrebarea este: aveți abilitățile pentru a reuși în acest peisaj digital în continuă schimbare? Dezvoltat ca răspuns la un deficit de competențe digitale identificate atât la nivel național, cât și la nivel global, masterul nostru în afaceri digitale a fost proiectat pentru a vă oferi abilități practice cheie pentru piața actuală, inclusiv rezolvarea problemelor, planificare strategică și gândire critică.

Veți fi învățat de o echipă de experți recunoscuți internațional, bazați în Centrul de afaceri digital premiat la Salford Business School și veți analiza tehnologiile care conduc organizațiile de succes și oportunitățile pe care le oferă pentru dezvoltarea afacerii.

Veți avea în vedere o gamă largă de domenii de afaceri atinse de evoluțiile tehnologice, inclusiv vehicule de livrare autonomă, noi forme de monedă, balize ambientale și tehnologii de detectare, precum și locuri de muncă și experiențe sociale din ce în ce mai personalizate. Avem un palmares excelent de reunire a studenților și a proprietarilor de afaceri digitale pentru rezolvarea problemelor de afaceri și pentru predare bazată pe muncă sau proiecte live.

Programul profită de setarea digitală Salford la MediaCityUK, recunoscută la nivel național și internațional ca regiune digitală de frunte. Programul este foarte concentrat pe industrie și culminează cu proiectul de colaborare în industrie. Veți alege una dintre cele patru opțiuni pentru a privi o problemă reală a industriei și pentru a oferi soluții cercetate, ajutându-vă să vă puneți în practică învățarea.

3 motive întemeiate pentru a studia afacerile digitale la Salford:
 • Dezvolta abilități și cunoștințe pentru a reuși într-un mediu în transformare digitală;
 • Fii conștient de capacitățile tehnologiilor emergente;
 • Obțineți abilități și tehnici digitale practice și transferabile.

Cerințe de admitere

 • În mod normal, un minim 2: 2 diplome sau echivalent.
 • O gamă largă de calificări profesionale este de asemenea acceptată fie în ceea ce privește îndeplinirea parțială sau completă a cerințelor de intrare.
 • Salutăm aplicațiile studenților care nu au criterii formale / tradiționale de intrare, dar care au experiență relevantă sau abilitatea de a urma cursul cu succes.

Programul contur

Schema a fost concepută pentru a îndeplini obiectivele MSc-ului online într-o manieră flexibilă și poate fi adaptată la preferințele individuale ale fiecărui student. MSc necesită să finalizați patru cursuri plus o disertație finală. Programul constă din următoarele module:

Introductiv

Nu-pentru-credit

Inducţie

 • Acesta este primul modul al programului care oferă o orientare la curs și stilul de învățare online. Nu are credite, iar studenții sunt încurajați să parcurgă materialul din acest modul în ritmul lor propriu și să se obișnuiască cu mediul online.
Etapa 1

120 de credite, patru module predate

miez

 • Afaceri digitale și antreprenoriat
 • Căutarea și marketingul social media
 • Sisteme informatice și transformare digitală
 • Management de proiect, leadership și abilități, planificare și control

Rezidențial

 • Reședință obligatorie de o săptămână deținută la Salford, Regatul Unit sau Zürich, Elveția.
Etapa 2

60 de credite, disertație individuală

Lucrări de disertare

 • O disertație convențională cuprinsă între 12.000 și 15.000 de cuvinte, constând dintr-o întrebare de cercetare, obiective și obiective, rațiunea pentru realizarea studiului, revizuirea literaturii, metodologia cercetării, analiza rezultatelor, concluzii și recomandări.

Descrierea modulului

Nu există cursuri medii în programul nostru de Master. Suntem obligați să oferim o experiență de învățare excepțională și nu există o modalitate mai bună de a atinge acest obiectiv decât cu cursuri deosebite. Au fost atent lucrate de profesori cu experiență și sunt menite să vă facă un manager mai de succes și mai eficient.

Nu există examene de modă veche. În schimb, vi se dau studii de caz și eseuri din viața reală, care vă permit să vă gândiți în mod critic la compania dvs. și la propria carieră. Toate acestea ar putea părea prea lucioase, dar există o singură captură: nu acceptăm candidații obișnuiți. Doar persoanele la fel de remarcabile ca valorile noastre își pot găsi drumul spre admitere la Robert Kennedy College .

Inducţie

Modul fără credit

 • Un modul de inducție fără credit va fi punctul de plecare al programului. Procesul de inducție este conceput pentru a vă familiariza cu proiectarea programului, cerințele și resursele, precum și modul în care va avea loc interacțiunea online, învățarea și gradarea. După inducție, ar trebui să fiți familiarizați cu viața academică, inclusiv scrisul academic, serviciile de bibliotecă și accesul bibliotecii, accesul onlineCampus și serviciile de asistență academică.
Afaceri digitale și antreprenoriat
 • Modulul Digital Business și Antreprenoriat a fost conceput special pentru a vă echipa cu abilitățile practice și teoretice necesare pentru setările de afaceri contemporane; veți obține o înțelegere a rolului modelelor de afaceri inactive (credeți Uber) care pot exploata tehnologii inovatoare și perturbatoare, cum ar fi drone, robotică și tehnologie purtabilă. Se concentrează pe abilitățile antreprenoriale esențiale pentru cei care își încep propriile afaceri și, de asemenea, pentru cei care lucrează în medii digitale de afaceri. Modulul vă va încuraja să evaluați în mod critic modul în care tehnologiile sociale, perturbatoare și inovatoare pot deveni activiști cheie pentru afaceri și vor facilita avantajele competitive competitive.
Căutarea și marketingul social media
 • Acest modul își propune să dezvolte abilități de bază în strategiile de comunicare și comunicare bazate pe social media. Modulul acoperă o serie de subiecte care examinează analiza strategică a platformelor de socializare din perspectivă de comunicare, metrici cheie, instrumente, tehnici și cadre de dezvoltare a strategiei. De asemenea, modulul își propune să dezvolte capabilități în optimizarea motoarelor de căutare și marketingul motoarelor de căutare, auditul site-ului, optimizarea conținutului etc. Acest modul este acreditat de Institutul de Marketing Direct și Digital (IDM).
Sisteme informatice și transformare digitală
 • Majoritatea întreprinderilor suferă o formă de transformare digitală, acest modul a fost conceput împreună cu liderii de afaceri pentru a avea o imagine de ansamblu critică asupra proceselor implicate. Veți dezvolta o înțelegere teoretică și practică a nevoilor organizațiilor atunci când planificați strategic transformarea și integrarea sistemelor de informații despre afaceri. De asemenea, veți obține o cunoaștere holistică a rolului esențial al IS / T, atât la nivel corporativ, cât și la nivel de afaceri, permițându-vă să fiți gata să susțineți și să furnizați servicii profesionale, etice și juridice în transformarea IS / T.
Management de proiect, leadership și abilități, planificare și control
 • Veți afla despre abordările, abilitățile și metodele de gestionare eficientă a proiectului și instrumentele și tehnicile necesare pentru planificarea, controlul, munca în echipă, conducerea și alte procese cheie. Toate aceste calități îți vor dezvolta capacitatea de a conduce proiecte complexe.

Durată

Minim 12 luni, maxim 3 ani.

metoda de livrare

În mare parte online prin OnlineCampus (un mediu interactiv de învățare online) cu discuții și colaborare intensivă în clasă, plus o rezidență obligatorie de o săptămână.

Locuri

Numărul de locuri pe termen este strict limitat la 90.

Termeni

Patru termeni pe an (iarna, primavara, vara si toamna).

Taxe de școlarizare

13.000 CHF (franci elvețieni). Această taxă include acces la bibliotecă, acces OnlineCampus, taxe de absolvire și taxe de matriculare universitară. Taxele sunt plătite în rate fără dobândă, cu toate acestea, programul nu este eligibil pentru împrumuturi postuniversitare din Marea Britanie pentru studiul de master. Taxele sunt pentru întregul program și includ toate cursurile, precum și supraveghere pentru disertația finală. Costurile de rezidență, cum ar fi transportul aerian și cazarea, plus o taxă de școlarizare de 2.000 CHF (franci elvețieni) pentru rezidență, iar unele manuale de care aveți nevoie pentru curs nu sunt incluse în aceste taxe.

Acreditarea și recunoașterea

Toată Universitatea din Salford M.Sc. programele de studii oferite online sunt recunoscute la nivel mondial. Universitatea din Salford a primit o Carte Regală în 1967 de către Majestatea Sa Regina. Universitatea din Salford este pe deplin recunoscută de guvernul britanic.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Citeste mai mult

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Citește mai puţin
Zurich , Elveția Online , York , Salford , Marea Britanie online , Orașul Carlisle + 5 Mai mult Mai Puțin