Online BA (Hons) Gradul de Fotografie (Top Up)

Generalități

Programul de descriere

Acest curs de top vă va permite să accesați învățământul riguros pentru care este renumit Institutul de Fotografie de la Falmouth, fără a fi necesar să vă angajați într-un orar rigid al cursurilor sau să participați la campus.

rezumat

Cursul BA (Hons) Photography Up Up urmărește:

 • Dezvoltați abilități practice de specialitate în cadrul tehnologiilor, materialelor și proceselor fotografice și bazate pe lentile și cunoștințe, pentru a putea produce rezultate practice inventive și progresive.
 • Îmbunătățiți puterile intelectuale și înțelegerea contextelor filosofice, culturale și economice și relația lor cu practica fotografică contemporană și cultura vizuală.
 • Îmbunătățiți abilitățile analitice și conștientizarea critică pentru a vă permite să vă contextualizați practica într-o gamă largă de formate și într-o gamă largă de audiențe.
 • Încurajați discernământul în realizarea și rezolvarea lucrărilor practice și capacitatea de a dezvolta și de a îmbunătăți un proiect practic pe o perioadă extinsă de timp.
 • Sprijiniți dezvoltarea unei game de abilități transferabile, inclusiv abilități de comunicare, antreprenoriat și judecată independentă, pentru a vă permite să lucrați eficient și profesional într-o gamă de contexte de angajare la scară globală după absolvire.

Pachet combinat BA (Hons) și Masters

Înscrieți-vă pentru a studia atât gradele dvs. de BA (Hons) cât și Masters Photography cu noi și veți primi o ofertă și un loc garantat pentru MA, precum și o economie de 3.600 de lire sterline (disponibilă numai pentru acei studenți care primesc 2: 1 sau mai sus).

Pentru cine este acest curs?

În mod obișnuit, studenții vor avea o diplomă de bază de 2 ani sau un curs de nivel HND în domenii conexe și încearcă acum să obțină o diplomă de onoruri recunoscute la nivel internațional de la un Departament de Fotografie de vârf.

Fotografia BA (Hons) (Top Up) caută cursanți care sunt:

 • Inquisitive, imaginativ, inventiv și inventiv.
 • Angajat să lucreze în echipă și să învețe de la colegi.
 • Angajat să îmbunătățească calitatea experiențelor proprii și a altora.
 • Angajat să realizeze o activitate practică care să contribuie la societate, economie și mediu.

Calificarea vă va oferi oportunitatea de a accesa o serie de locuri de muncă și cariere la nivel de absolvenți, fie în completarea producătorilor de imagine în mass-media și întreprinderile creative, fie în diferite industrii.

Mulți solicitanți știu deja că este probabil să își continue studiile la nivel de masterat, unde își vor putea continua pasiunea, cunoștințele și abilitățile. Pentru acești studenți vă putem garanta atât o ofertă, cât și un loc în căutarea noastră de fotografie MA, cu condiția să vi se acorde 2: 1.

Conținutul cursului

În primul modul, veți fi introdus pe teme și concepte cheie în fotografia contemporană. Vă va fi încurajat să experimentați cu o serie de abordări practice și creative și să produceți un mic proiect independent care va fi evaluat la sfârșitul modulului.

În al doilea modul veți afla despre gama de contexte profesionale pentru fotografia contemporană. În paralel, vă veți baza pe lucrările practice produse în timpul primului modul și veți dezvolta un proiect practic independent care este atât critic cât și aliniat la contextele profesionale relevante.

În modulul final, veți extinde în continuare proiectul practic pe care l-ați început în modulul anterior, sau veți lucra la un singur corp de lucru nou. Până la sfârșitul modulului, veți fi realizat un proiect fotografic extins, în mod ideal, cu un standard publicabil.

Module de bază

 • Abordări contemporane în practică
 • Contexte și dezvoltare profesională
 • Proiect major

evaluările

Toate lucrările practice și scrise sunt trimise și evaluate online. Raportul dintre practică și teorie este de aproximativ 60% practic, 40% din teorie.

 • Modulul 1: portofoliu de lucrări practice și un „Jurnal critic” reflectorizant.
 • Modulul 2: portofoliu de lucrări practice; și un raport care discută în mod critic fotografia dvs. în raport cu contextele profesionale relevante.
 • Modulul 3: Portofoliul de proiecte finale, Jurnalul de Cercetare Critică și o revizuire critică a practicilor, care va oferi o analiză aprofundată a proiectului dvs.

Cum studiați

Puteți alege să:

 1. Studiați în întregime online.
 2. Studiați online și participați la evenimente opționale față în față

Vi se va oferi posibilitatea de a participa la două evenimente față în față pe parcursul anului. Datele și locația acestor evenimente vor varia în fiecare an.

Scopul este să-ți completezi învățarea online, să-ți cunoști colegii și personalul academic și să explorezi subiecte legate de cursul tău. Acestea pot coincide cu evenimentele față în față organizate pentru studenții în MA. Participarea este puternic încurajată, dar nu obligatorie.

Cerințe de intrare

Tu trebuie sa ai:

 • 240 de credite HE într-o materie conexă, de exemplu, din primii 2 ani de licență, o diplomă de fundație finalizată sau HND.
 • Dovadă de competență în limba engleză (scor general minim de IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în citire, scriere, vorbire și ascultare sau TOEFL IBT (Internet Based Test) cu minim 88 în total și cel puțin 21 în toate cele 4 componente).
 • Toate cererile sunt luate în considerare individual și pot include sau nu un interviu.

Dacă absolviți un nivel de 2: 1 sau mai mare de la fotografie de fotografie, vi se va garanta o ofertă și un loc, alături de o economie de 3.600 de lire sterline pentru MA nostru de fotografie.

De asemenea, acceptăm o serie de calificări recunoscute echivalente în limba engleză. Candidații fără diplomă sau calificare formală sunt încă încurajați să depună candidatura.

Cum să aplicați

 • Trimiteți un formular online de solicitare.
 • Trimiteți copii ale calificărilor, certificatelor și transcrierilor.
 • Trimiteți un portofoliu digital de practică care demonstrează calitatea practicii fotografice și potențialul creativ. Acestea pot include lucrări publicate, proiecte personale sau lucrări efectuate pe un curs recent.

Aplicațiile târzii pot fi luate în considerare dacă locurile sunt disponibile.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth.

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth. Citește mai puţin