Citește Descrierea Oficială

Diploma Nivelul 5 în calificare Management este proiectat pentru cei care învață pentru a spori înțelegerea lor de management în contextul general de afaceri. Calificarea va da elevilor o înțelegere teoretică a conceptelor de management și o prezentare generală a activității generale. Acesta va dota elevii să găsească locuri de muncă cu perspective de conducere de rang inferior, în general, de afaceri sau de a continua studiile profesionale sau academice într-un domeniu conex.

GSBF furnizează programe de înaltă calitate și acreditate, actuale și relevante. Oferim peste 20 de programe, inclusiv finanțe, conturi, marketing, resurse umane și management general, care reflectă noul peisaj al afacerilor.

Beneficii cheie

  • Plan de plăți ușor de plătit. Plătiți cât mai puțin GBP 140 pe lună.
  • Aceeași diplomă ca și studenții din campus.
  • Diploma este recunoscută pe plan mondial.
  • Evaluări prin trimiterea de sarcini.

Criterii de intrare

Pentru intrare, elevul trebuie să posede una dintre următoarele.

  • Diplomă de nivel 4 din Marea Britanie sau o calificare echivalentă în străinătate
  • cursanții maturi (peste 21), cu experiență relevantă de muncă (cursanții trebuie să verifice cu centrul de livrare în ceea ce privește această experiență înainte de înregistrarea pentru program)

Cerințe în limba engleză: dacă elevul nu este dintr-o țară majoritar vorbind în limba engleză, trebuie să furnizeze dovezi de competență în limba engleză.

certificări

La sfârșitul programului, vi se acordă diploma de nivel 5 în managementul afacerilor.

Continutul cursului

Diploma de Nivelul 5 în Managementul Afacerilor este formată din următoarele 6 unități obligatorii care oferă un total de 120 de credite: Unități Obligatorii: - Managementul Resurselor Umane - Managementul Proiectelor - Managementul și Planificarea Marketingului - Contabilitatea Financiară - Dreptul Afacerilor - Responsabilitatea Socială Corporativă și Guvernarea

Oportunitate de cariera

Responsabil de resurse umane, responsabil de resurse umane, șef administrativ, ofițer de plasare, coordonator de recrutare, recruiter, consultant HR, manager de resurse umane, ofițer de training și dezvoltare, ofițer de instruire și dezvoltare etc.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Acest curs este Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
9 luni
La zi
Price
950 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date