Citește Descrierea Oficială

Conținutul diplomei de nivel 4 în calificarea de management al afacerilor este axat pe gestionarea comunicării, organizațiile de afaceri într-un context global, managementul oamenilor, finanțe pentru manageri, precum și o înțelegere a competențelor de cercetare și a dezvoltării personale așteptate de un manager. Acesta include o gamă largă de afaceri și management domenii foarte relevante supuse, făcându-l ideal pentru cei care au început sau sunt de planificare pentru a muta în, o carieră în particular de afaceri din sectorul public. Programul permite elevilor să dobândească cunoștințe și înțelegere într-o serie de subiecte și de a dezvolta abilități cheie de care au nevoie pentru a lucra în roluri de management de afaceri.

GSBF furnizează programe de înaltă calitate și acreditate, actuale și relevante. Oferim peste 20 de programe, inclusiv finanțe, conturi, marketing, resurse umane și management general, care reflectă noul peisaj al afacerilor.

Beneficii cheie

  • Plan de plăți ușor de plătit. Plătiți cât mai puțin GBP 140 pe lună.
  • Aceeași diplomă ca și studenții din campus.
  • Diploma este recunoscută pe plan mondial.
  • Evaluări prin trimiterea de sarcini.

Criterii de intrare

Pentru intrare, elevul trebuie să posede una dintre următoarele.

  • Nivelul 3 Diplomă sau GCE / GCSE sau calificări de peste mări echivalente
  • cursanții maturi (peste 21), cu experiență relevantă de muncă (cursanții trebuie să verifice cu centrul de livrare în ceea ce privește această experiență înainte de înregistrarea pentru program)

Cerințe în limba engleză: dacă elevul nu este dintr-o țară majoritar vorbind în limba engleză, trebuie să furnizeze dovezi de competență în limba engleză.

certificări

La sfârșitul programului, vi se acordă diploma de nivel 4 în managementul afacerilor.

Evaluări

Evaluarea este prin atribuire. Nu există examene.

Continutul cursului

Nivelul 4 Diploma în Managementul Afacerilor este formată din următoarele 6 unități obligatorii care oferă un total de 120 de credite.

Unități obligatorii: - Abilități de studiu - Introducere în comunicarea în afaceri - Introducere în metodele cantitative - Introducere în afaceri - Introducere în finanțe - Context de afaceri

Oportunitate de cariera

Responsabil de resurse umane, responsabil de resurse umane, șef administrativ, ofițer de plasare, coordonator de recrutare, recruiter, consultant HR, manager de resurse umane, ofițer de training și dezvoltare, ofițer de instruire și dezvoltare etc.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Acest curs este Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
9 luni
La zi
Price
950 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date