Read the Official Description

Conținutul diplomei de nivel 3 în calificarea studiilor de afaceri se concentrează asupra gestionării comunicării, a organizațiilor de afaceri într-un context global, a managementului oamenilor și a finanțelor, precum și o înțelegere a competențelor de cercetare și a dezvoltării personale așteptate de un manager. Acesta include o gamă largă de afaceri și management domenii foarte relevante supuse, făcându-l ideal pentru cei care au început sau sunt de planificare pentru a muta în, o carieră în particular de afaceri din sectorul public. Programul permite elevilor să dobândească cunoștințe și înțelegere într-o serie de subiecte și de a dezvolta abilități cheie de care au nevoie pentru a lucra în roluri de management de afaceri.

GSBF furnizează programe de înaltă calitate și acreditate, actuale și relevante. Oferim peste 20 de programe, inclusiv finanțe, conturi, marketing, resurse umane și management general, care reflectă noul peisaj al afacerilor.

Beneficii cheie

  • Plan de plăți ușor de plătit. Plătiți cât mai puțin GBP 140 pe lună.
  • Aceeași diplomă ca și studenții din campus.
  • Diploma este recunoscută pe plan mondial.
  • Evaluări prin trimiterea de sarcini.

Criterii de intrare

Pentru intrare, elevul trebuie să posede una dintre următoarele. Calificările de nivel 3 pot fi oferite elevilor de la vârsta de 16 ani. Nu specifică cerințele de intrare pentru aceste calificări.

certificări

Vi se acordă diplomă de nivel 3 în domeniul studiilor de afaceri la sfârșitul programului.

Evaluări

Evaluarea este prin atribuire. Nu există examene.

Continutul cursului

Diploma de Nivel 3 în Studii de Afaceri este formată din 4 unități obligatorii plus 2 unități opționale care asigură un total de 60 de credite: Unități Obligatorii: - Dezvoltare Personală, Profesională și Academică - Utilizarea IT pentru Afaceri - Bazele Contabilității Afacerilor - Introducere în Mediul de afaceri Facultatile opționale: - Excelența serviciilor clienților - Gestionarea evenimentelor de afaceri - Introducere în marketing - Introducere în managementul oamenilor

Oportunitate de cariera

Responsabil de resurse umane, responsabil de resurse umane, șef administrativ, ofițer de plasare, coordonator de recrutare, recruiter, consultant HR, manager de resurse umane, ofițer de training și dezvoltare, ofițer de instruire și dezvoltare etc.

Program taught in:
Engleză

See 14 more programs offered by Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Acest curs este Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
9 luni
La zi
Price
950 GBP
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date