Citește Descrierea Oficială

Diploma este acreditată pe Cadrul Reglementat de Calificare (RQF), reglementat de Ofqual.

Calificarea oferă o înțelegere a caracteristicilor-cheie, a mecanismelor și a influențelor pe piețele financiare, oferind elevului o gamă largă de abilități, cunoștințe și înțelegeri transferabile prin predarea aplicată.

Rolele ocupaționale tipice includ; Suport pentru comerț, Suport pentru vânzări, Suport pentru comercianți, Administrare back office, Suport Manager Portofoliu, Suport manager de risc, Analist financiar junior, Compliance și Administrare de reglementare.

Calificarea deține 18 credite pe RQF și așteptăm punctele asociate UCAS pentru cei care doresc să urmeze învățământul superior.

Această realizare beneficiază, de asemenea, de capacitatea de a avea un supliment la certificatul Europass, beneficiind în plus de ședința ca nivel 4 privind Cadrul european al calificărilor (EQF). Astfel, simplificarea înțelegerii în cadrul sistemelor internaționale.

Pentru cei care iau și trec cursul online, vor primi o certificare Ofqual recunoscută.

Financial ELearning rapidă a cursului de introducere pe piață a cursului de introducere pe piață a cursului de tranzacționare financiar vă oferă abilitățile necesare pentru a iniția tranzacționarea pe piețele financiare. Indiferent dacă doriți să vă măriți portofoliul de investiții personale sau să vă dezvoltați cariera în domeniul finanțelor, acest curs vă va arăta cum să vă comportați, în mod eficient și în siguranță.

Intrarea rapidă în tranzacționare financiară a fost scrisă de o echipă de comercianți de succes și de profesioniști din domeniul financiar, folosind un amestec unic de exemple din lumea reală și livrare fără jargon.

Financial ELearning e nivelul 3 curs este învățarea bazată pe cunoaștere , astfel încât informațiile sunt practice și pot fi folosite în lumea reală. Acest curs este ideal pentru persoanele care sunt:

  • Elevii care părăsesc Universitatea și caută oportunități de angajare în domeniul finanțelor.
  • Persoanele angajate în domeniul financiar sau de management care au nevoie de abilități de lucru pentru a-și dezvolta cariera.
  • Persoanele care tranzacționează de acasă, dar nu dispun de competențele necesare pentru a-și gestiona în mod eficient banii proprii.
  • Comercianții cu normă parțială existenți care nu au avut nici o formă de educație financiară, dar doresc să-și dezvolte abilitățile.
  • Oamenii care caută o nouă carieră în domeniul finanțelor, dar nu au o înțelegere de bază a modului în care funcționează industria.

Cursul este cu adevărat unic ca studiul studenților 100% online în timpul lor și primește un certificat OFQUAL aprobat în 4-6 săptămâni dacă este trecut. Deci, dacă studenții lucrează sau studiază în prezent cu normă întreagă, au opțiunea când și unde să studieze, renunțând la povara costurilor și la concediul de absență.

href = "https://www.financialelearning.co.uk/services/onlinecourses/level3/

Program predat în:
Engleză
Arabic
Din belarus
Bulgară
Chinez
Ceh
Danez
Olandeză
Eston
Finlandeză
Limba franceza
Georgian
Germană
Greacă
Ebraică
Hindi
Maghiar
Indoneziană
Italiană
Japonez
Coreeană
Lituanian
Macedonean
Burmese
Norvegian
Persană
Lustrui
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
Română
Rusă
Sârb
Spaniolă
Suedez
Tailandez
Turc
Ucrainean
Vietnameză
Albanez
Afrikaans
Amharic
Azeră
Armenian
Basque
Bengali
Bosniac
Catalan
Sinhala, Sinhalese
Chinese (Cantonese)
Croat
Esperanto
Western Frisian
Gallegan
Haitian, Haitian Creole
Hausa
Islandez
Irish
Javanese
Kazah
Kurdish
Kyrgyz
Lao
Latin
Letonă
Luxemburgheză
Malagasy
Malayalam
Maltese
Maori
Mongol
Nepali
Chichewa, Chewa, Nyanja
Scottish Gaelic, Gaelic
Shona
Slovacă
Sloven
Somali
Sundanese
Swahili
Tagalog
Tajik
Tamil
Telugu
Urdu
Uzbec
Welsh
Xhosa
Yoruba
Zulu
Financial ELearning

Vezi 3 mai multe cursuri de la Financial ELearning »

Ultima actualizare August 19, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 - 6 luni
Part time
Price
1,500 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date