Nanocertificat în antreprenoriat integral

Generalități

Programul de descriere

  • Facultate: Chuck Schreiner, doctorat, MBA
  • Nanocurse - Seria 9 părți
  • 3 ore / săptămână, 9 săptămâni

Cu această singură achiziție, veți putea lua toate cele nouă din seria noastră de nouă părți în Antreprenoriat Integral predată de Chuck Schreiner, Ph.D., MBA. Această serie vă prezintă un nou mod integral de vizionare a antreprenoriatului și vă oferă instrumentele pentru a începe să vă creați propriul viitor rapid. Un mediu hipercomplex, perturbat, necesită un mod nou de a ne gândi la modul în care abordăm pornirea micilor afaceri. Trebuie să vă concentrați clar asupra inimii, precum și să vă îmbunătățiți abilitățile de afaceri.

După finalizare, vi se va elibera un Nanocertificat pe care îl puteți împărtăși cu colegii și colegii și îl veți posta pe profilurile dvs. de socializare. Dacă aveți întrebări despre serie, vă rugăm să ne informați. Mai jos, vă rugăm să găsiți o descriere a fiecărui nanocurs inclus în serie.

Antreprenoriat integral Partea întâi - Introducere

Descrierea nanocursului:

Acest nanocurs introduce Teoria Integrală a lui Ken Wilber în ceea ce privește antreprenoriatul de succes din secolul XXI. Ken Wilber este un scriitor prolific al cărui impact asupra liderilor gândirii continuă să crească. Studenții vor obține o imagine de ansamblu asupra unora dintre ideile cheie ale lui Wilber, o perspectivă asupra naturii amenințărilor convergente pentru umanitate pe care le prezintă secolul XXI și un model al modului în care antreprenorii pot avea succes, contribuind la soluția bunăstării noastre colective.

Antreprenoriat integrat Partea a doua - Decizii cheie: misiune și strategie

Descrierea nanocursului:

Oferă o imagine de ansamblu asupra primelor lucruri pe care un antreprenor le are în vedere în inițierea unei afaceri pentru a crește probabilitatea de viabilitate: misiunea, evaluarea pieței, sfera și natura ofertei inițiale, competențele cheie necesare, cerințele de capital și etapele inițiale sunt acoperite și apoi încadrat în contextul imperativelor secolului XXI.

Antreprenoriat integral Partea a treia - Operațiuni: Noțiuni de început

Descrierea nanocursului:

Oferă un cadru pentru a crea și executa primele repere critice. Accentul pus pe accentul pe piață, deoarece conduce modul în care este proiectată și încadrată o ofertă. Atenție considerabilă asupra creării concentrării și a prioritizării, astfel încât antreprenorul își organizează atenția asupra ceea ce contează cel mai mult pe termen scurt.

Antreprenoriat Integral Partea a patra - Dezvoltare de leadership integral

Descrierea nanocursului:

Se concentrează pe conducere - performanță optimă, dezvoltarea capacității de influență și susținerea energiei și optimismului prin turbulența inevitabilă a demararii unei afaceri. Introducerea practicilor fundamentale de creștere pentru aprofundarea conștientizării spirituale și dezvoltarea comportamentului psihologic și moral matur.

Partea a 5-a Antreprenoriat Integral - Bazele Economiei Afacerilor

Descrierea nanocursului:

Sprijinirea evaluării nevoilor de capital - de cât de mult capitalul are nevoie pentru a atinge repere critice? Prezintă trei situații financiare principale utilizate pentru evaluarea și comunicarea cu potențiali investitori, cu accent pe o evaluare pragmatică a cerințelor fluxurilor de numerar în faza timpurie a activității. Prezintă elementele de bază ale căutării investițiilor.

Antreprenoriat integral Partea a șasea - Planificarea afacerilor pentru capital și acțiune

Descrierea nanocursului:

Prezintă redactarea unui plan de afaceri care poate fi utilizat simultan pentru stimularea acțiunilor și pentru strângerea de capital. Detaliază toate acțiunile esențiale pe care trebuie să le întreprindă compania, luând în considerare dependențele, calendarul și fluxul de numerar. Scopul este ca antreprenorul să poată produce un rezumat executiv coerent și concentrat al acestui plan.

Antreprenoriat integral Partea a șaptea - Lansarea afacerii

Descrierea nanocursului:

Explorează luarea de acțiuni concrete odată ce planul va fi pus în aplicare - de la creșterea capitalului la producție la marketingul inițial, vânzările și distribuția.

Antreprenoriat integral Partea opt - Construirea culturii organizaționale și a climei pentru secolul XXI

Descrierea nanocursului:

Definește și diferențiază cultura și climatul și prezintă cheile dezvoltării unor medii sănătoase. Se extinde pe ideea de cultură și climă dincolo de organizația internă și se concentrează pe construirea unei culturi și a unui climat pozitiv între toate părțile interesate cheie în care afacerea integrează comportamentul moral și performanța financiară.

Partea antreprenorială integrală Noua parte - Dezvoltarea spirituală și morală și imperativul secolului XXI

Descrierea nanocursului:

Se extinde la introducerea dezvoltării leadershipului. Liderul de afaceri din secolul XXI se confruntă cu provocări extraordinare care încurajează creșterea capacității noastre de a ne bucura, performa și conduce. Integrarea vieții noastre interioare, individuale, cu viețile noastre de afaceri, astfel încât să trăim, să lucrăm și să conducem cu claritate morală, precum și cu înțelegere financiară este posibilă. Aceasta este conducerea necesară în secolul XXI.

Facultatea: Chuck Schreiner, MBA

2002-2016 Director general, cofondator KarmYog Education Network, sediul Pvt Ltd., Kolkata India. Rețeaua de educație KarmYog a folosit platforme media / tehnologie și conținut pentru a oferi programe de educație la scară largă pentru mai multe audiențe, în principal în India - de la pacienți cu cancer de sân până la cântăreți aspiranți, la șoferi de taxi la fermieri. Programele noastre au avut trei componente de bază: utilizarea media și tehnologie atât pentru învățare individuală, autodirigită, cât și pentru învățare colaborativă în grup; conținut care a încorporat mintea, corpul și spiritul în procesul de învățare pentru a obține angajamentul necesar din partea celor a căror educație formală a fost suficientă pentru a schimba comportamentul; și soluții de distribuție bazate pe piață și public (adesea fără acces la internet). Rolul meu principal a fost să proiectez și să implementez aspecte financiare, strategice și de marketing ale afacerii, în timp ce partenerul meu a condus aspectele creative (tehnologie, pedagogie și conținut).

1996-2002 Consultant în management. Cariera mea de consultant a avut două etape. Prima fază (1995-1998) a fost cu o firmă de consultanță comportamentală boutique, Spencer / Shenk / Capers. M-am concentrat pe dezvoltarea leadershipului și construirea culturii organizaționale. A doua fază (1997-2002) a fost cu Deloitte Consulting, în calitate de senior manager al schimbului de leadership, în colaborare cu clienții Fortune 1000 (SC Johnson, ARCO, statul California etc) care și-au re-proiectat afacerile și au implementat soluții ERP. Rolul meu a fost să sprijin liderii de afaceri, în timp ce își re-aliniază întreaga afacere și să conduc eforturi mari de re-instruire.

1988-1996 Psiholog în practică privată. Practica mea s-a concentrat pe copii și, prin urmare, pe dinamica familiei. Am realizat un program interactiv de formare interactivă bazat pe CD-Rom, care predă abilitățile parentale. Tema de integrare a vieții mele profesionale este folosirea unor abordări holistice pentru a ajuta oamenii și organizațiile să se maturizeze și să prospere.

Interese personale:

1975-Practician actual al meditației și proceselor de creștere sistematică pentru minte, corp și spirit. Când practici aceste tipuri de lucruri pe o perioadă lungă, se întâmplă lucruri bune și am câștigat un sentiment de bucurie în viața pentru care sunt profund recunoscător. Încerc să împărtășesc ceea ce am învățat ori de câte ori pot și cred că este crucial să reintegrăm dezvoltarea morală și spirituală în persoanele noastre publice. Am menționat mulți antreprenori aspiranți din India și SUA. Am o pasiune sigură pentru antreprenori și cred că aceștia dețin una dintre cheile modului în care noi, ca umanitate colectivă, rezolvăm crizele convergente ale secolului XXI. În această ultimă fază a vieții mele publice, intenționez să fac tot ce pot pentru a ajuta aspiranții antreprenori să contribuie cu succes la bunăstarea noastră colectivă. Secolul XXI va fi provocator în felul în care umanitatea nu a întâlnit niciodată și vreau să îi ajut pe tinerii să se maturizeze ca lideri potențiali ai sănătății și scopului.

Informații de contact Nanocourse

Nanocursele sunt complet la cerere pentru confortul dumneavoastră. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, contactați-ne și biroul nostru de asistență vă va ajuta cât mai curând posibil.

Nanocursele unice nu se califică pentru credit academic. Cu toate acestea, studenții înscriși pot adăuga douăsprezece nanocurse împreună, pot cumpăra o opțiune de conversie a creditului Nanocourse, pot plăti diferența dintre costul nanocurselor și un curs trimestrial regulat la nivelul lor de licență și pot depune o sarcină creativă finală pentru notare. Vă rugăm să contactați registratorul nostru pentru mai multe informații.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Citeste mai mult

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Citește mai puţin
SUA Online , Chartres + 1 Mai mult Mai Puțin