Citește Descrierea Oficială

Ebraica modernă este mult mai mult decât o limbă, este o biserică. Credem că cel mai bun mod de a învăța ebraic este într-o clasă de susținere și cu un profesor indigen israelian experimentat.

8 niveluri de competență ebraică

Găsiți modul potrivit pentru dvs.

Alphabet și limba de bază

Începem prin construirea unei baze puternice pentru limbă, începând cu alfabetul. Sistemul nostru de învățătură în ebraică în limba ebraică introduce conceptele de limbă de bază prin familiarizarea cu elementele de bază ale ebraicului.

Semnificația și scopul și expresia sentimentelor

Extindeți vocabularul dvs. concentrându-vă pe subiecte precum vremea, îmbrăcămintea și mâncarea. Veți practica aceste cuvinte și veți folosi gramatica pentru a vă asigura că construiți în mod constant o bază solidă a limbii evreiești.

Învață gramatică și argou izraelian

Veți începe să vedeți o îmbunătățire a competențelor lingvistice pe măsură ce continuăm să studiem gramatica, să introducem noi grupuri de verbe și să le practicăm. Capacitatea lor de a se exprima în ebraică se va îmbunătăți cu fiecare lecție.

Explorați textele ebraice

Fiecare limbă include literatura lor. Vă vom prezenta cântece, povestiri și poezii, îmbogățind vocabularul și oferindu-vă o mai bună înțelegere a culturii israeliene.

Cultura și călătoriile israeliene

O limbă este produsul istoriei sale. Cu fiecare text nou pe care l-am citit, lumea ebraică se va extinde, va revela bogăția acelui limbaj și vă va permite să construiți un vocabular mai bogat și să vă îmbunătățiți gramatica.

Evrei despre literatura israeliană

Deschideți ochii și inima voastră față de Israel și cultura, istoria și literatura sa cu ebraică la un nivel înalt. Cu fiecare cântec nou și fiecare poveste nouă pe care o citim, veți învăța mai multe gramatici și extindeți vocabularul.

Citiți un ziar israelian

Continuați să citiți literatura ebraică și să vă scufundați în cultura israeliană, pe măsură ce vă îmbogățiți limba. De la articole de ziar la literatură clasică și poezie, veți aprecia bogăția acestei lumi.

Ebraică, cu ajutorul evenimentelor curente

În această fază vă veți bucura de abilitățile dumneavoastră ebraice dobândite recent. Citirea ziarelor, ascultând cele mai recente știri și vorbind despre diferite subiecte sunt dovada definitivă a studiului dumneavoastră de limbă de succes.

Rezultatele principale

  • Alfabetul ebraic
  • Abilități de bază în traducere
  • abilități de citire
  • Contextul istoric
  • Sintaxă ebraică
Program predat în:
Engleză
Ebraică
Ultima actualizare September 17, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Oct. 2019
Duration
9 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date