Conținutul cursului: Acest curs oferă o introducere în rolul stilist în domeniul personal și de publicare. Acesta reprezintă primii pași în această populară cariera de moda pornind de la baza.

Cursul cuprinde teme precum: culorile de piele, diferite bodyshapes, la ce folosește stilul de situații diferite, cum traduce o privire pistă într-o viață reală, cum dressing diferite intervale de vârstă ale femeilor, cum obțineți stilul de starea de spirit differents lui si se pare ca stiliza un săptămână fată cu un număr limitat de articole. În plus, cum să construiască un aspect ca o stea și o colecție dulap capsulă până la modul în care intenționați o filmare de moda editorial.

Programul este extrem de interactiv, cu sarcini de lucru care vă va ajuta să dezvolte simtul vizual de stil și capacitatea dumneavoastră de a lucra cu culori și proporții, crearea de opere de artă pentru portofoliul dumneavoastră.

Cursul nevoie de Photoshop și internet. Studentul va învăța cum să-l folosească pentru a se amestecă și se potrivesc articole de îmbrăcăminte. El va colecta informațiile prin intermediul internetului, lucrez la el cu Photoshop pentru a construi machete.

Pentru care acest curs stilist de moda poate fi util? Pentru toate persoanele care doresc "să crească cunoștințele în domeniul modei, în scop profesional - pentru cultură personal.

Pentru a finaliza formarea modul ideal ar fi să vină în Italia pentru a lua în campusul curs de styling principal și modulul de fotografiere.

Lucru Final: Crearea portofoliul Web bazat sau Video starea de spirit Board<img class="image-element "

Program predat în:
Engleză
Italiană
Acest curs este Online
Duration
6 luni
Price
400 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date