Read the Official Description

Lanțuri de aprovizionare cu alimente durabile

Programul Mini-MBA on-line

"Companiile întreprind din ce în ce mai multe acțiuni care au ca rezultat un impact social, economic și de mediu mai bun, deoarece societatea se așteaptă la acest lucru și pentru că există avantaje pentru afaceri în acest sens".

- Raportul Organizației Națiunilor Unite privind durabilitatea lanțului de aprovizionare

Întreprinderile din întregul lanț alimentar caută talente profesionale care sunt pregătite să-și rezolve provocările legate de durabilitatea lanțului de aprovizionare; din ce în ce mai mult înțeleg că aceasta este o necesitate de afaceri și de mediu.

Vă vedeți că ați contribuit la provocările legate de durabilitate și că ați creat o carieră profesionistă sau antreprenorială diferențiată și intenționată?

Dacă da, acest Mini-MBA este pentru dvs.

Agribusiness Academy și Școala de Afaceri Olanda vin împreună pentru a oferi acest certificat unic de șase luni Mini-MBA pentru profesioniști cu interesul deosebit în dezvoltarea lanțurilor de aprovizionare durabile.

BSN și Agribusiness Academy au avut ani de colaborare în furnizarea de programe de învățare de acțiune bine primite privind managementul securității alimentare pentru studenții din diferite părți ale lumii.

În prezent acceptăm cereri de înscrieri în primăvara / vara anului 2018; puteți chiar să începeți imediat dacă doriți.

Costul programului Mini-MBA este de £ 1800 / $ 2400 / € 2050 inclusiv de taxe. Acest lucru poate fi împărțit în trei plăți pe tot parcursul programului.

Cursul

Mini-MBA conține șase module, fiecare livrat peste o lună.

 • Modulul 1: Model de afaceri pentru lanțurile alimentare
 • Modulul 2: Valoarea pierderilor alimentare
 • Modulul 3: Inovația produselor alimentare
 • Modulul 4: Dezvoltarea de produse alimentare cu amănuntul și de consum
 • Modulul 5: Sursa durabilă și logistica
 • Modulul 6: Gestionarea datelor, a resurselor și a elementelor sociale

Obiective generale de învățare

Cunoștințe și înțelegere

 • Cursanții vor dezvolta o înțelegere la nivel de sistem a dinamicii cererii și ofertei din lanțurile de aprovizionare cu produse alimentare și agroalimentare (totul de la inputurile agricole, producția de alimente, prelucrarea produselor alimentare până la comerțul cu amănuntul și consumatorul)
 • Elevii vor dezvolta o înțelegere a tehnologiei, procesului și a altor inovații care permit întreprinderilor să construiască lanțuri de aprovizionare durabile
 • Elevii vor avea o bună înțelegere a evoluțiilor globale, de mediu, sociale și etice, dileme și provocări care afectează dezvoltarea produselor alimentare

Competențe intelectuale și cognitive și abilități acționabile

 • Elevii vor dezvolta o înțelegere solidă a instrumentelor, cadrelor, tehnologiilor și le vor acționa într-un context de afaceri real
 • Elevii pot formula problemele de afaceri în mod corespunzător și pot lucra în vederea stabilirii acestora prin intermediul unor instrumente și cadre de implementare adecvate relevante pentru contextul de afaceri
 • Elevii dezvoltă deschiderea și abilitatea de a crea valoare în medii cu diversitate în cultură, abilități și perspective
 • Cursanții sunt pregătiți să contribuie la crearea unor lanțuri de aprovizionare cu alimente durabile în cadrul 3-P (oameni, planetă și profit) și să inspire alții în mediul lor de lucru și rețelele profesionale să facă același lucru

"M-am bucurat cu adevărat de procesul de învățare al Agribusiness Academy . Apreciez cu adevărat posibilitatea de a învăța într-o manieră de sine stătătoare din cauza angajamentelor de lucru.

Ori de câte ori pot, încerc să iau parte la sesiuni live și mentorat, care oferă o perspectivă foarte bună asupra fiecărui subiect. Cred că acest curs beneficiază foarte mult de implicarea lectorilor care sunt, de asemenea, practicieni în domeniile lor respective. "

- Tatiana, student Mini-MBA din SUA

Structura

În prima lună, veți decide un proiect practic; acest lucru ar putea fi de la o afacere sau un antreprenorial. În fiecare lună ulterioară, veți aplica instrumentele, cadrele și modul de învățare de la modul la proiectul practic. Veți fi susținut în acest program cu sesiuni de îndrumare 1 la 1 în fiecare lună. Acest lucru va necesita 10-15 ore de învățare în fiecare lună.

În plus, fiecare modul va conține următoarele elemente:

 • 2 prelegeri online (3 ore total)
 • 2 ateliere online de învățare (3 ore total)
 • 3 exerciții de învățare cu acțiuni de auto-studiu (media totală de 6 ore)

Forumurile de discuții vor fi deschise și active în fiecare zi în timpul perioadei de șase luni. Mentorii și managerii de învățare sunt întotdeauna acolo pentru a sprijini.

Pentru a obține certificarea:

 1. Fiecare cursant va prezenta un raport final referitor la diferite module ale elementelor legate de proiectul lor practic de revizuire de către experți.
 2. Fiecare cursant își va prezenta "documentul privind eficacitatea personală (PeP)", care se va întâlni cu îndrumările Business School Olanda

Puteți vizualiza întregul nostru catalog de cursuri pentru a obține o idee despre metodele și expertiza noastră de livrare.

Certificare

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Acreditare

 • 2012: Echipa de administrație olandeză numită Business School Olanda "Cel mai bun furnizor de MBA în Olanda";
 • 2014: Școala de Afaceri Olanda realizează peste 20 de ani deținerea ștampilei de aprobare CEDEO pentru o satisfacție excelentă a clienților;
 • 2015: Școala de Afaceri Olanda primește statutul de acreditare triplă (NVAO, ACBSP și EduQua)
 • 2016: Școala de Afaceri Țările de Jos a devenit membru fondator al noului organism de acreditare, Asociația pentru Acreditare în Învățământul Superior Transnațional (ATHEA);
 • 2016: Școala de Afaceri Țările de Jos International Learning Learning MBA a fost clasată ca fiind Tier One European

Student Feedback

" Agribusiness Academy venit la mine într-un moment în care trebuia să fac schimbări critice în modul în care se desfășoară lanțurile de valori. Am găsit cursurile atât de utile, de inspirație și de un impuls în direcția corectă. Este cel mai bun lucru care mi sa întâmplat în acest an. "

Program taught in:
Engleză

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
6 luni
La zi
Price
1,800 GBP
1800 € / 2400 € / 2050 € inclusiv taxe.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019