Read the Official Description

Obțineți aptitudinile și încrederea necesare pentru capitolul următor cu CORe

Certificatul de pregătire (Corectitudine) este elementul nostru de bază pentru fundamentarea gândirii în afaceri - un program on-line cu trei cursuri conceput pentru a vă pregăti să participați pe deplin în lumea afacerilor. CORe a fost dezvoltat de membrii facultății din cadrul HBS pentru a insufla o înțelegere profundă a conceptelor esențiale de afaceri și a abilităților de rezolvare a problemelor. Mastering cele trei cursuri COR-Business Analytics, Economie pentru Manageri, și Contabilitate Financiară-vă va oferi fluență în limba de afaceri.

Acesta este programul pe care Harvard Business School oferă studenților care urmează să se pregătească pentru clasa MBA și vă va dota să contribuiți la discuțiile de afaceri și la luarea deciziilor, indiferent dacă sunteți în căutarea de a avansa în cariera ta, luând în considerare școala absolventă sau explorând noi căi de carieră.

Veți învăța alături de o cohorta globală de perspective de împărtășire a colegilor și de cunoaștere pe măsură ce progresați prin program. Veți avea, de asemenea, o oportunitate de a vă demonstra stăpânirea materialului prin promovarea examenului final, în persoană.

Participarea la COR va va permite:

 • Analizați și interpretați datele pentru a informa deciziile de afaceri
 • Aplicați principiile economice în situații reale de afaceri
 • Descoperiți ce se află în spatele numerelor din situațiile financiare
 • Concepte principale pe măsură ce abordați studiile de caz multimedia ale organizațiilor diverse
 • Dezvoltați intuiția afacerii prin apeluri la rece și prin funcții interactive
 • Alăturați-vă cohortei globale de colegi cu experiențe diverse pe platforma noastră de curs
 • Angajați online, după cum vă permite programul

Cursuri de bază

Analiza afacerilor

cu profesorul Jan Hammond

Business Analytics introduce metode cantitative utilizate pentru analiza datelor și luarea deciziilor manageriale mai bune. Veți dobândi înțelegerea conceptelor cheie, a judecății manageriale și a capacității dvs. de a aplica concepte de curs pentru probleme reale de afaceri.

Economie pentru manageri

cu profesorul Bharat Anand

Economia pentru directori scufundă în principiile economice fundamentale, cum ar fi oferta și cererea, costurile, piețele, concurența și diferențierea. Veți câștiga cunoștințele și abilitățile necesare pentru a realiza o strategie de afaceri de succes.

Contabilitate financiara

cu profesorul VG Narayanan

Acest curs vă va învăța fundamentele contabilității financiare. Începând cu elementele de bază ale înregistrării tranzacțiilor ca intrări în jurnal și afișarea acestora în conturile T, veți învăța cum să pregătiți un bilanț, situația veniturilor și situația fluxurilor de trezorerie.

Structura programului

Core este livrată pe platforma noastră on-line inovatoare, care vă pune, studentul, în centrul procesului de învățare. Veți finaliza cursurile pe propriul program, respectând termenele limită săptămânale regulate. Cu noi, învățarea este activă, socială și bazată pe caz. Vă cerem să intrați în rolul unui lider de afaceri și să vă angajați cu colegii să lucreze prin provocări de afaceri reale. Procedând astfel, veți afla mai multe. Plecați de la COR cu o nouă perspectivă asupra lumii și a modului în care funcționează întreprinderile.

Structura programului COR este distinctă în mai multe moduri:

1. Programul de acreditare

Ca program de acreditare, COR este format din trei cursuri, are un examen final și este clasificat pe baza rezultatelor testului și a examenului final, calității și oportunității muncii și contribuțiilor la comunitatea de învățare. Aflați mai multe despre clasificarea CORe.

Examenul final de trei ore, cu o alegere multiplă, este o carte închisă, o evaluare bazată pe calculator, creată de facultatea HBS și administrată la unul dintre cele 4800 de centre de testare Pearson VUE din întreaga lume. Aflați mai multe despre modul în care se administrează examenul final și de unde puteți să participați la examenul final pe pagina Întrebări frecvente. Este necesar un punct de examen pentru toate cele trei cursuri pentru a obține certificatul CORe.

2. Așezați COR în programul dvs.

Oferim COR de-a lungul întregului an, cu durate multiple de studiu - de la cohortele accelerate de 8 săptămâni până la cohortele prelungite de 17 săptămâni. Cu toate acestea, conținutul cursului și cerințele programului sunt identice indiferent de lungimea programului. Obiectivul nostru de a oferi diferite lungimi de program este să vă oferim opțiuni pentru a echilibra rigorile programului cu stilul tău de viață și alte responsabilități.

Durata medie necesară pentru finalizarea programului este de aproximativ 150 de ore, deși acest timp de învățare variază foarte mult. Unii participanți petrec mai mult timp pe platformă pentru a-și îmbunătăți înțelegerea conceptelor de curs și a se angaja cu colegii lor. Acest timp nu include activitatea de revizuire în afara platformei sau pregătirea pentru examenul final COR3 de trei ore.

 • Cohorte extinse

Durata programului: 17 săptămâni

Angajament în timp: 8-10 ore pe săptămână

Următorul început: februarie 2019

 • Cohorte standard

Durata programului: 10-12 săptămâni

Angajament în timp: 10-15 ore pe săptămână

Următorul început: mai 2019

3. Opțiunea de creditare universitară

Este posibil să câștigați un credit academic pentru CORe prin alegerea opțiunii de creditare de licență, în cohortele din ianuarie, mai sau septembrie CORe. Participanții pot câștiga 8 credite de licență prin Harvard Extension School. Conținutul cursului, termenele limită și procesul de clasificare sunt identice pentru cei care aleg opțiunea de credit preferențială (3.600 dolari). Când începeți cererea dvs., puteți selecta dacă doriți să primiți o ofertă de credit pentru licență.

Cine ar beneficia

Persoane din mai multe medii educaționale și profesionale diferite au beneficiat de COR. Nu există premise pentru program. Am constatat că majoritatea participanților intră în una din următoarele trei categorii:

 • Colegii și absolvenții recenți care doresc să iasă din mulțime și să impresioneze în timpul interviurilor
 • Cei care au în vedere un MBA sau alte programe postuniversitare care ar dori să-și consolideze cererea și să fie pregătiți în prima zi
 • Profesioniștii care doresc să-și aprofundeze înțelegerea conceptelor esențiale de afaceri, să adauge valoare organizațiilor lor și să își dezvolte cariera

Dacă vă este foame pentru o experiență de învățare imersivă care ar putea schimba modul în care vă gândiți la lume și vă pregătim pentru capitolul următor, COR poate fi exact ceea ce căutați.

Notă: prin înscrierea în programul CORe, participanții vor fi neeligibili să se înscrie în Business Analytics, Economics for Managers sau Financial Accounting ca programe individuale de certificate. Prin înscrierea în Business Analytics, Economie pentru manageri sau Contabilitate financiară ca programe individuale de certificare, participanții nu vor fi eligibili să se înscrie în programul CORe.

Datele de cohortă

Februarie 2019

 • Durata: 17 săptămâni
 • Datele programului: 2/5/19 - 6/6/19
 • Cost: 2.250 USD
 • Termenul de depunere a cererilor: 28 ianuarie

Aprilie 2019

 • Durata: 17 săptămâni
 • Datele programului: 4/2/19 - 8/1/19
 • Cost: 2.250 USD
 • Termenul de depunere a cererilor: 25 martie

Mai 2019

 • Durata: 10 săptămâni
 • Program Data: 5/14/19 - 7/25/19
 • Cost: 2.250 USD (3.600 USD pentru credit)
 • Data limită de depunere: 6 mai

Admitere

Când examinăm aplicațiile pentru COR, analizăm două lucruri - aptitudine și motivație. Eseul ne oferă o fereastră în motivația dvs. de a contribui la comunitatea de învățare a COR și completează programul.

Aplicația este gratuită și ar trebui să dureze aproximativ 10 minute pentru a finaliza. Toți candidații trebuie să aibă vârsta de 18 ani și să demonstreze competența în limba engleză.

Aplicațiile sunt revizuite în mod continuu, deciziile de admitere fiind trimise în decurs de o săptămână sau două săptămâni. Cererile trebuie depuse până la ora 15:59 ora estică a SUA la termenul limită de înscriere, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Program taught in:
Engleză
Harvard Business School Online
Last updated January 7, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Feb. 6, 2019
Apr. 3, 2019
Duration
10 - 17 săptămâni
Part-time
Price
1,950 USD
Cost: 1.950 USD / 3.600 USD
Deadline
Ian. 29, 2019
for February start (Extended CORe)
By locations
By date
Start Date
Feb. 6, 2019
End Date
Iunie 7, 2019
Application deadline
Ian. 29, 2019
for February start (Extended CORe)
Start Date
Apr. 3, 2019
End Date
Aug. 2, 2019
Application deadline
Mar. 26, 2019
for April start (Extended CORe)
Start Date
Mai 15, 2019
End Date
Iulie 26, 2019
Application deadline
Mai 7, 2019
for May start

Feb. 6, 2019

Location
Application deadline
Ian. 29, 2019
for February start (Extended CORe)
End Date
Iunie 7, 2019

Apr. 3, 2019

Location
Application deadline
Mar. 26, 2019
for April start (Extended CORe)
End Date
Aug. 2, 2019

Mai 15, 2019

Location
Application deadline
Mai 7, 2019
for May start
End Date
Iulie 26, 2019