Med în învățământul special

Generalități

Programul de descriere

Maestrul on-line de Educație în Educație Specială se pregătește să devină o învățătură extrem de competente profesionalizării profund cunoștință într-o serie de discipline legate de nevoile copiilor cu dizabilități, cu înaltă calificare în instruirea și competenți în colaborarea cu familiile și sensibil alți specialiști în educație în sistemele de învățare.

Programul nostru vă permite să aplicați abilitățile dumneavoastră în direcții noi, cu un accent avansat pe educație specială, care să permită o mai mare oportunități de avansare în carieră. Programul nostru, cu toate acestea, nu este proiectat să conducă la certificare; este un grad avansat conceput pentru cei care ar dori să dezvolte o expertiză în învățământul special.

Obiectivele cursului și rezultatele dorite sunt obținute prin experiențe care promovează discursul colegial, rezolvarea problemelor de colaborare și practica reflectivă, inclusiv aplicații bazate pe performanță, care solicita participanților să se aplice de conținut și competențe specifice în practicile profesionale de învățare.

CONCENTRAȚIIILE ACEST PROGRAM ONLINE

  • Confort: Modul on-line de instruire vă permite confortul de studiu de auto-dirijată - învățarea din confortul de acasă sau de la birou, fără momente specifice sau cerute de clasă sau de conectare.
  • pregătire solidă în gama largă de handicap: Programul academic riguros abordează dificultăți de învățare, probleme emoționale și de comportament, și dizabilități intelectuale, pregătindu-vă pentru a preda în mod eficient în întregul spectru de învățare. Divers de formare vă oferă posibilitatea de a lucra cu o gamă largă de studenți, ceea ce face versatil vă la locul de muncă.
  • Învățarea bazată pe proiecte în setările din lumea reală: Cele mai multe cursuri includ învățarea bazată pe proiecte, în care se aplică lecții învățate în setările reale de clasă. Ghidat de facultatea noastră cu experiență, vă va dezvolta înțelegere mai profundă a competențelor necesare. învățare experiențială vă oferă posibilitatea de a învăța teoria și se aplică studenților reale.
  • De cercetare în domeniu: Capstone proiecte sunt necesare tuturor studenților, în scopul de a absolvi. Colaborarea cu un consilier de facultate pe parcursul a două semestre, vă va finaliza un proiect de cercetare într-un cadru clasă lumea reală.

SPECIFICAłII PROGRAM ONLINE

Maestrul nostru on-line de Educație în Educație Specială constă dintr-un minim de 30 de ore de credit realizate într-o secvență de 2 ani. Fiecare dintre ofertele de curs este conceput pentru a maximiza implicare individuală prin instrucțiuni relevante, interactiv, și de colaborare. (Studenții care nu au un fundal de învățământ sau care nu au luat un curs introductiv de educație specială va lua EDH 510:. Fundamentele teoretice ale copiilor și adulților cu nevoi speciale concomitent cu primul lor curs în cadrul programului) Programul de studiu este coerent cadrul cursurilor bine fundamentate în studii teoretice importante; o secvență progresivă de oportunități de învățare experimentală bazată pe teren / pentru a permite aplicarea unor astfel de modele teoretice în mediul școlar; precum și o cerință de cercetare integrată, care servește experiențe Capstone programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford.

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford. Citește mai puţin