mba

Trei discipline

 • Global Management
 • De marketing la nivel mondial
 • Finanțe Globale

Structura curriculumului

MBA Eslsca este compus din 48 de credite academice. În plus, studenții sunt așteptați să efectueze un proiect substanțial, cu 6 credite academice. În sistemul nostru semestru, studenții îndeplinesc aceste cerințe de diplomă în termen de 18 luni: 4 semestre de lucru curs. Curriculumul ESLSCA MBA are trei componente principale: 1. Miezul MBA este format din cursuri de fundație în domeniile funcționale majore ale afacerii. Permite studenților să dezvolte abilități analitice solide. Elevii stabilesc de asemenea abilități de lucru în colaborare, abilități de team building și dobândesc o înțelegere a pieței globale.

 1. În plus față de o muncă solidă curs curs, toți studenții sunt obligați să se angajeze un proiect de masterat. MBA nostru permite elevilor flexibilitatea de a alege din mai multe opțiuni bazate pe interesele lor profesionale și personale.

 2. Programul oferă studenților care doresc să se specializeze, opțiunea de a alege o piesă specializată de studiu: Global Finance, Global Marketing sau Global Management.

Obiectivele programului

Pentru a pregăti elevii pentru funcții de conducere într-un mediu internațional, oferindu-le cunoștințe de bază despre modul în care organizațiile funcționează și dotarea cu abilitățile necesare pentru o muncă eficientă. Aceste competențe includ:

 • Analiza și rezolvarea problemelor.
 • Gândirea critică și creativă.
 • Comunicare interpersonală eficientă.
 • Practica eficientă a muncii în echipă.
 • Luând inițiativă și riscuri calculate.
 • Gestionarea schimbării.

Pentru a învăța cum să adopte și să pună în practică, standarde profesionale ridicate și un cod de conduită etic.

Pentru a oferi studenților o perspectivă integrată asupra domeniilor funcționale ale afacerilor și asupra mediului economic, politic, juridic și social care afectează întreprinderile.

Pentru a încuraja o perspectivă globală și pentru a obține o înțelegere aprofundată a mediului de afaceri global și a practicilor sale.

Pentru a pregăti studenții să folosească tehnologii contemporane, să înțeleagă rolul strategic al tehnologiilor informației și comunicațiilor în practicile de afaceri contemporane.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la EELU Egyptian E-Learning University »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2020
Duration
18 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date