PREZENTARE GENERALĂ:

Oferit ca o inițiativă comună cu IOSD (Organizația Internațională pentru Dezvoltare Durabilă), MBC / SD SDC de MBA / MBC de pionierat rămâne referința în ceea ce privește dobândirea competențelor MBA de bază și aprecierea globală a durabilității aplicate.

În 2016, EUCLID a fost oficial notificat că programul său MBA în Dezvoltare Durabilă a fost clasat pe locul # 1 de către site-ul independent http://www.bestcollegereviews.org/. Articolul intitulat "Cele mai bune 23 de programe online MBA în sustenabilitate" a evaluat diferite programe pe baza accesibilității, flexibilității și reputației academice. Alte programe clasate au inclus Universitatea din Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Universitatea Marylhurst, Universitatea Walden și Școala postuniversitară Presidio.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI:

Acest program de masterat se concentrează pe aplicarea cunoștințelor teoretice pentru a sprijini și implica în dezvoltarea economică durabilă, mai degrabă decât avansarea de cunoștințe academice de dragul său.

Curriculumul a fost conceput în primul rând pentru a pregăti personalul guvernamental care lucrează deja în domeniu, dar este, de asemenea, potrivit să pregătească alți profesioniști și studenți remarcabili pentru cariere cu organisme guvernamentale naționale, ONG-uri, corporații multinaționale și organizații internaționale, cum ar fi Uniunea Europeană, , ECOWAS etc.

Având în vedere nivelul redus de școlarizare și relațiile instituționale, este de interes special pentru studenții europeni, africani, "mici insule" și țările OIC.

EUCLID MBA / SD este un program unic în sensul că este singurul program de masterat în dezvoltarea durabilă oferit de o organizație interguvernamentală, cu un institut specializat dedicat acestui domeniu (Organizația Internațională pentru Dezvoltare Durabilă). Această relație facilitează interacțiunea directă cu practicienii, precum și deschiderea oportunităților de internare rare la misiunile și evenimentele diplomatice.

CERINȚE DE ADMITERE:

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență sau echivalentul său internațional, eliberat de o instituție listată în ultima ediție a manualului UNESCO IAU / bazei de date WHED.

Solicitanții sponsorizați de guvern (care sunt deja angajați ai guvernului) pot fi admiși fără o diplomă de licență dacă nivelul lor de studii și experiență este considerat suficient. EUCLID poate solicita acestor participanți să încheie cursuri de punți înainte de a se înscrie în MBASD.

Fluența în limba engleză (vorbită și scrisă) este necesară și va fi testată.

Elevii sunt de așteptat să fie în poziția de a dedica 10-15 ore efective de studiu pe o bază săptămânală.

SPECIALIZĂRI SPECIALE:

În consultare cu tutorele desemnat, studentul poate efectua studii directe, în valoare de 2 6 UCH / 3 9 ECTS, în următoarele domenii de cercetare și concentrare:

  • Politicile de dezvoltare economică
  • Economie și finanțe islamice
  • Relații internaționale și diplomație
  • Studii Energetice

CERINȚE DE LICENȚĂ:

Toți elevii trebuie să vorbească fluent în limba engleză și să cunoască limbile franceză, spaniolă, arabă, chineză sau alte limbi majore în plus față de limba engleză.

REZULTAT:

Este corect să spunem că programele EUCLID sunt mai bine descrise ca programele de studiu "distanță" decât "online". Acest lucru înseamnă că elevii nu trebuie să se conecteze la o anumită zi și la o oră pentru a participa la discuții în bord, așa cum se întâmplă adesea în cazul programelor "on-line".

Mai degrabă, programele noastre subliniază abilitatea de a absorbi o cantitate mare de materiale pe bază personală, ceea ce le face potrivite pentru cititorii rapizi care, pe cont propriu, înregistrează o lectură intensă a cărților și un interes pasionat în domeniul lor de studiu. EUCLID evaluează abilitățile interpersonale și de echipă ale solicitantului - care sunt esențiale pentru succesul personal și profesional - pe baza experienței anterioare confirmate prin intermediul unui interviu personal extins. Deoarece EUCLID a fost creat pentru a servi diplomații activi și alți oficiali guvernamentali, este de așteptat ca aceste abilități profesionale să fi fost dobândite și demonstrate în cursul carierei reclamantului.

În unele cazuri, EUCLID poate propune cursuri specifice (care nu pot fi enumerate ca electives) pentru a aduce abilitățile interpersonale (inclusiv vorbirea publică) la nivel executiv.

La finalizarea programului, este de așteptat ca fiecare student să devină un expert în materie de diplomație practică.

Elevii care intenționează să-și continue studiile cu un doctorat ar trebui să solicite opțiunea de masterat complet, care extinde cerința de credit pentru MBA / SD la 40 (în loc de 36).

PROGRAMUL DE INSCRIERE:

EUCLID are înscriere în curs (admisie) pentru acest program. Este acceptabil să se aplice cu câteva luni în avans, dar se recomandă să se aplice cu 60-40 de zile în avans. Sloturile publice generale sunt alocate pe baza primului venit, primul servit.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la EUCLID (Euclid University) »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 - 36 luni
Part time
La zi
Price
6,650 USD
Total taxă de școlarizare: Taxa de admitere inițială + (40 x USD145) = 6.650 USD
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date