Prezentare generală

 • Modality: Online
 • Durata: 1 an universitar
 • credite ECTS: 60
 • Director: D. Gonzalo Fernandez de Bobadilla Wandosell

Presentación

În cadrul instituțional al Universității Catolice din San Antonio, punerea în aplicare a acestui Master reflectă angajamentul de a oferi o educație de calitate superioară, oferind companiei cele mai bune mijloace disponibile pentru predare și cercetare.

Acest oficial de studii universitare de MBA este de a îmbogăți propunerea educațională a acestui domeniu al cunoașterii în regiunea Murcia, pentru o adaptare reală în lumea afacerilor, satisfacerea nevoilor societății cunoașterii și completarea capabilităților și abilitățile acumulată în învăţăturile Grad.

Interesul și relevanța academică, științifică și profesională de MBA trebuie, de asemenea, să le plaseze în noul context al secolului XXI: astăzi există schimbări puternice în societate și pe piața forței de muncă, care au un impact semnificativ asupra cerințelor învățământ superior pentru practica profesională.

Din punctul de vedere academic, științific și profesional postuniversitar propunerea este susținută de participarea unei echipe de medici profesori domenii de cunoștințe legate de învățăturile Maestrului.

MBA permite extinderea cunoștințelor și permite studenților să se specializeze pe piața muncii, prin asigurarea unei viziuni largă și flexibilă nu este supusă unui cadru rigid, învață să gândească și să analizeze, să fugă sisteme academicistas învechite de predare.

Programul de predare prezentat conține disciplinele predate, de obicei, în alte cursuri similare care se ocupă în special problematică pentru persoanele care prospera in lumea afacerilor, în contextul lumii de azi. Profesional, aceste studii scopul de a oferi studenților cu cunoștințe, tehnici și abilități pe care întreprinderile cererii în poziții de conducere, pentru a oferi o imagine cuprinzătoare și integrată a tuturor zonelor funcționale.

destinatari

Destinatarii acestui Master în Business Administration (MBA) absolvenți UCAM sunt cei care, după ce au avut nici o pregătire prealabilă în Business Administration (avocați, ingineri, jurnaliști, absolvenți în CAFD, etc), doresc să achiziționeze abilitățile necesare pentru a dezvolta, în viitor, capacitățile sale tehnice în managementul mediului și managementul afacerilor, fie salariat sau care desfășoară activități independente. absolvenți ADE care doresc să se înscrie pentru a studia aceleași subiecte ca și în clasa, dar dintr-un alt punct de vedere.

Perspectivele de carieră

Acest Master este un plus față de formarea generală, care trebuie să aibă orice sarcini de conducere manager sau adjuncți de personal la cele mai bune cunoștințe și dezvoltarea companiei în toate aspectele administrative, economice și financiare pe care-l înconjoară și care pregătește studenții pentru exercitarea profesiei lor în cadrul companiei și în domeniul managementului și administrație, în special pregătirea pentru soluționarea conflictelor și a activităților de zi cu zi și de zi cu zi.

Prin urmare, absolvent în MBA am dobândit oferind instruire avansată specializate și multidisciplinare posibil să se adapteze managementul sale superioare de specializare companii, facilitând planificarea, gestionarea, controlul și organizarea activităților oricărei organizații.

Planul de studiu

Semestrul 1

modul obligatoriu comun (30 ECTS)

 • socio-economic și juridic
 • Contabilitate și Finanțe
 • Vânzări și Marketing Management
 • managementul resurselor umane și abilități manageriale
 • strategie de afaceri

semestrul 2

Modulul Specializarea (15 credite)

 • management financiar și organizarea afacerilor
 • strategiile de marketing

Modul practic (15 ECTS)

 • destinații de plasare externe
 • lucru master final
Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 7 mai multe cursuri de la Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 an
Part time
La zi
Price
4,488 EUR
Preț: 78,58 € / ECTS; 4.355 € / Curs
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date