Studiu de Master în Muzicologie Online în Spania

Vizualizează Masterate în Muzicologie Online în Spania 2017/2018

Muzicologie

Un program de masterat este un studiu concentrat care necesită aproximativ doi ani de cursuri, cercetare și eventual o lucrare de disertație. Acest program avansat de studiu le permite studenților să își specializeze în continuare educația într-un domeniu de interes.

Muzicologie se referă la studiul compoziției muzicii și crearea și interpretarea muzicii. Elevii într-un program de muzicologie învăța despre diferite aspecte ale muzicii clasice, fizica implicate în crearea de sunet, contextul cultural și istoric al muzicii și percepția muzicii individuale.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Universități Cel Mai Bun Programe de Master în Muzicologie Online în Spania 2017/2018

Citește Mai Mult

Master în Tehnici De Muzică Contemporană

ESMUC Escola Superior de Música de Catalunya
Online Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Spania Barcelona

Master în Tehnici de Muzică Contemporană (MTMC) oferă studenților posibilitatea de a aprofunda tehnicile de creație și practica muzicii contemporane, precum și pentru a investiga cadrele conceptuale și teoretice în spatele noii creații muzicale. [+]

Top Programe de Masterat în Muzicologie Online în Spania. Presentación Master în Tehnici de Muzică Contemporană (MTMC) oferă studenților posibilitatea de a aprofunda tehnicile de creație și practica muzicii contemporane, precum și pentru a investiga cadrele conceptuale și teoretice în spatele noii creații muzicale. Cu toate că există trei trasee de specializare (compozitie, efectuarea si interpretarea), curriculum-ul pune un mare accent pe subiectele de bază promovează dialogul între părțile interesate și de cercetare în secțiune transversală. Această activitate se va reflecta într-un proiect muzical comun, care se întâlnește participarea compozitori, regizori și artiști. Scopuri Asigure o pregătire tehnică, teoretică și conceptuală necesară pentru interpretarea, crearea și direcția muzicii contemporane. Știu, să asimileze și să pună în aplicare tehnicile, limbile și notațiile derivate din muzica contemporană de-a lungul ultimelor decenii. Înțelegerea diferite tendințe, estetice, propuneri structurale și discursive în cadrul muzicii contemporane din a doua jumătate a secolului al XX-lea până în prezent. Genera practică, discuții și comunicare între toți actorii de muzică contemporană de la compozitor la interpret, prin managerul specializat în limbi contemporane, și se încheie într-un proiect muzical comun, care se întâlnește participarea tuturor părților interesate . Conținut COMUNE OBLIGATORII formare avansată teoretică Tehnici și notațiile muzicii contemporane Repertoriului, gândirea și estetica MC Analiza MC formare auditive în timbruri contemporane și microtonality tehnici de improvizație Setare practică Lucrari de lectură și de coaching practici profesionale practici artistice externe De lucru / Concert Final De lucru / concert final Compoziție tehnici avansate Tehnici de compoziție de muzică I contemporane... [-]