$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Diplome de Masterat în Managementul transporturilor Program de Masterat Online

S-au găsit la nivel de absolvent, gradul de program de master oferă studenților șansa de a studia un anumit subiect în profunzime. Programele durează de obicei unul până la doi ani pentru a finaliza și, în general, cer ca un student deține deja o diplomă de licență. Ce este un master on-line în Managementul transporturilor? Acest tip de studiu absolvent permite un student pentru a… Citeste mai mult

S-au găsit la nivel de absolvent, gradul de program de master oferă studenților șansa de a studia un anumit subiect în profunzime. Programele durează de obicei unul până la doi ani pentru a finaliza și, în general, cer ca un student deține deja o diplomă de licență.

Ce este un master on-line în Managementul transporturilor? Acest tip de studiu absolvent permite un student pentru a afla mai multe despre metodele adecvate de administrare a unui sistem sau a unui program de transport într-un cadru de afaceri. Studenții pot lua cursuri de afaceri generale, cum ar fi abilități de management, comunicare în afaceri și economie, împreună cu cursuri de transport în domenii cum ar fi sistemele informatice geografice, segmente de activitate de transport, de transport internațional și managementul lanțului de aprovizionare. Programele pot include proiecte de echipă sau activități practice care permit studenților să pună abilitățile lor de a utiliza într-un cadru in lumea reala.

După terminarea unui program, studenții trebuie să aibă competențele necesare pentru a înțelege logistica implicate în situații complexe de management al transporturilor. Ele pot fi pregătiți să intre în roluri de conducere în domeniu.

Costurile pot varia în funcție de program, datorită diferențelor de programe între instituții. În plus, costurile de școlarizare pot fi diferite la fiecare școală, astfel încât un student ar trebui să ceară întotdeauna o estimare a costurilor, după alegerea unei școli.

Absolvind program de gradul de un management de master de transport poate califica un student pentru diferite posturi de conducere în întreprinderi și companii de transport. Absolvenții pot găsi, de asemenea, de lucru cu agențiile guvernamentale și companiile străine. Elevii pot lucra în diferite zone din cadrul industriei de transport, cum ar fi transportul aerian, feroviar, de transport și de transport rutier. locuri de muncă posibile includ trafic de manager, manager de transport, dispecer, analist și rata de coordonator de transport maritim.De asemenea, studenții pot alege să lucreze în cercetare sau dezvoltare.

În cazul în care doriți să lucrați într-o poziție de nivel înalt în cadrul industriei de transport, atunci s-ar putea dori să ia în considerare urmărirea unui Master în Managementul transporturilor. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Hasselt University
Diepenbeek, Belgia

În programul nostru de master aveți două opțiuni: studiați cu normă întreagă la Universitatea Hasselt sau combinați studiile de masterat cu un loc de muncă în programul nostru ... +

În programul nostru de master aveți două opțiuni: studiați cu normă întreagă la Universitatea Hasselt sau combinați studiile de masterat cu un loc de muncă în programul nostru flexibil de învățământ la distanță. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 3 ani
Engleză
19 Sept 2022
01 Sept 2022
Online