$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Master în Managementul sănătății Masterat Online

O diplomă de master este o continuare a educației dvs. de licență și vă poate face un solicitant de locuri de muncă mai atractiv. Acest curs avansat de studiu se va extinde pe cunoștințele dvs. existente și vă va pregăti pentru succesul industriei. Vrei să lucrezi pe partea de afaceri a asistenței medicale? O diplomă de master în managementul sănătății poate fi programul pent… Citeste mai mult

O diplomă de master este o continuare a educației dvs. de licență și vă poate face un solicitant de locuri de muncă mai atractiv. Acest curs avansat de studiu se va extinde pe cunoștințele dvs. existente și vă va pregăti pentru succesul industriei.

Vrei să lucrezi pe partea de afaceri a asistenței medicale? O diplomă de master în managementul sănătății poate fi programul pentru tine. Ce este un Master în Managementul Sănătății? Este următorul nivel de educație care vă poate ajuta să reușiți în cadrul industriei de îngrijire a sănătății. Un program cu un accent de afaceri, puteți învăța cum să analizați piețele de îngrijire a sănătății, să studiați elementele fundamentale ale sistemelor de sănătate, să înțelegeți legislația și reglementarea în domeniul sănătății, să negociezi practici în setările de îngrijire a sănătății și multe altele.

De-a lungul studiilor, puteți învăța despre administrarea afacerii, care vă poate echipa cu strategii avansate de rezolvare a problemelor. Dacă studiați tehnici de management al personalului, puteți colabora mai ușor în viața personală. Capacitățile de comunicare sunt esențiale pentru gestionarea îngrijirii sănătății și le puteți găsi benefice comunicațiilor interumane.

Cât de mult vă va costa o diplomă de master depinde de un spectru de factori. Acestea includ locația școlii, cursul individual și taxele de școlarizare și cât timp participați înainte de absolvire.

După absolvirea cursului de masterat în managementul sănătății, este posibil să aveți ocazia de a vă folosi abilitățile și de a vă urma o varietate de cariere. Unele dintre aceste cariere pot include ajutarea altora ca un consultant de îngrijire a sănătății, supravegherea unei organizații de îngrijire a sănătății în calitate de director de spital și păstrarea informațiilor vitale ca manager de dosare medicale.

Atunci când urmăriți Master în Managementul Sănătății, veți întâlni o varietate de opțiuni. În funcție de nevoile dvs. și de școala pe care o alegeți, este posibil să puteți lua cursuri în campus sau online sau o combinație a celor două. În calitate de student cu normă întreagă, probabil că veți absolvi masterul în doi sau trei ani. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
IMF Smart Education
Madrid, Spania

Studenții care trec această pregătire vor obține un master oficial în management și administrare a sănătății de la Universidad del Atlántico Atlántico, recunoscut de Ministeru ... +

Studenții care trec această pregătire vor obține un master oficial în management și administrare a sănătății de la Universidad del Atlántico Atlántico, recunoscut de Ministerul Educației și valabil în întregul SEE. Permite obținerea a 60 de credite ECTS, precum și accesul la programe de doctorat. -
Masterat
Frecvență redusă
Spaniolă
Online