Programe de Masterat în Istorie Program de Masterat Online

Găsește Studii de Masterat în Istorie Studiu de Master Online

Istorie

În cazul în care ne-ar fi în această lume fără istorie? Lecţiile pe care istoricii ne permit să înveţe sunt un element de nepreţuit în creşterea culturilor noastre. Printr-o înţelegere a diferitelor regiuni, evenimente, şi ere a acestei lumi, istoricii oferi oricine altcineva obiectivele de referinţă de a construi pe succesele din trecut şi să înveţe din greşeli în cele din urmă la o mai bună existenţa societăţii. Dacă sunteţi ambiţios despre a fi o contribuţie considerabilă la lecţii viitoare istorice şi de cunoştinţe, decât un masterat on-line gradul de istorie poate fi raspunsul pentru tine.

Elevii urmăresc un masterat on-line istorie grad poate interacţiona cu alţi elevi din toată lumea într-un program care aderă constrângerilor de timp individuale şi într-un ritm care funcţionează cel mai bine pentru student.Printr-o colaborare de grup, cursuri on-line, chat-uri, curriculum provocator, şi o multitudine de domenii de specializare, un candidat pentru un masterat on-line gradul de istorie este dat de resursele necesare pentru avansarea în calea lor cariera dorit în cercetare, scris, de predare, jurnalism sau arhivare.

Pentru a găsi opţiunile pentru un masterat on-line de gradul istorie, alegeţi de mai jos!

Citește Mai Mult

Master în istoria militară

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Online 9 luni September 2019 Spania Móstoles Zamora

Maestrul de Istorie Militară este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției la planul Bologna și la Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA). Această diplomă de master se concentrează asupra înregistrărilor conflictelor armate din istoria omenirii, inclusiv asupra evoluției materialelor, armelor, tacticii și strategiilor folosite în istorie. [+]

prezentare

Maestrul de Istorie Militară este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției la planul Bologna și la Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA). Această diplomă de master se concentrează asupra înregistrărilor conflictelor armate din istoria omenirii, inclusiv asupra evoluției materialelor, armelor, tacticii și strategiilor folosite în istorie.

Ce conținut are acest master online ?

În modulele acestei diplome de masterat în istoria militară veți vedea toate acele evenimente care au avut loc de-a lungul anilor care pot fi considerate în categoria conflictelor sociale, prin lupte între triburi și marile războaie ale Umanității.... [-]