Programe de Masterat în Istorie Program de Masterat Online

Găsește Studii de Masterat în Istorie Studiu de Master Online

Istorie

În cazul în care ne-ar fi în această lume fără istorie? Lecţiile pe care istoricii ne permit să înveţe sunt un element de nepreţuit în creşterea culturilor noastre. Printr-o înţelegere a diferitelor regiuni, evenimente, şi ere a acestei lumi, istoricii oferi oricine altcineva obiectivele de referinţă de a construi pe succesele din trecut şi să înveţe din greşeli în cele din urmă la o mai bună existenţa societăţii. Dacă sunteţi ambiţios despre a fi o contribuţie considerabilă la lecţii viitoare istorice şi de cunoştinţe, decât un masterat on-line gradul de istorie poate fi raspunsul pentru tine.

Elevii urmăresc un masterat on-line istorie grad poate interacţiona cu alţi elevi din toată lumea într-un program care aderă constrângerilor de timp individuale şi într-un ritm care funcţionează cel mai bine pentru student.Printr-o colaborare de grup, cursuri on-line, chat-uri, curriculum provocator, şi o multitudine de domenii de specializare, un candidat pentru un masterat on-line gradul de istorie este dat de resursele necesare pentru avansarea în calea lor cariera dorit în cercetare, scris, de predare, jurnalism sau arhivare.

Pentru a găsi opţiunile pentru un masterat on-line de gradul istorie, alegeţi de mai jos!

Citește Mai Mult

Maestru De Educație - Predare și învățare - Istorie

Liberty University Online
Online Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Lynchburg

Master of Education Liberty University Online - Predarea și învățarea cu o istorie este înrudit conceput pentru a instrui persoanele fizice în probleme istorice pentru a influența curriculum-ului intre o varietate de niveluri. [+]

Master of Education Liberty University Online - Predarea și învățarea cu o istorie este înrudit conceput pentru a instrui persoanele fizice în probleme istorice pentru a influența curriculum-ului intre o varietate de niveluri. M.Ed. în predare și învățare (Istorie) pregătește studenții cu abilitățile necesare pentru a preda istoria lumii sau a unor conturi specifice, inclusiv, istoria americană și europeană.

Combinand perspectiva crestina cu mediul academic excelent, elevii câștiga experiențe valoroase pentru a avea un impact asupra vieților altora prin cunoașterea istorică. Acest program stabilește o înțelegere fermă a lumii și a problemelor complexe care au contribuit la societatea de astăzi, în timp ce echiparea cu abilitățile de conducere necesare pentru a atinge obiectivele și de a reuși în cariera dumneavoastră de predare.... [-]