close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii Postuniversitare în Educație religioasă Master Online

Alegerea de a obține o diplomă de master necesită angajament și perseverență. Majoritatea programelor sunt de unu până la trei ani și necesită o diplomă de licență într-un domeniu conex. Ele pot include, de asemenea, o componentă de cercetare sau teză. Ce este un Maestru în educația religioasă? Oricine dorește să-și aprofundeze credința sau să învețe mai multe despre re… Citeste mai mult

Alegerea de a obține o diplomă de master necesită angajament și perseverență. Majoritatea programelor sunt de unu până la trei ani și necesită o diplomă de licență într-un domeniu conex. Ele pot include, de asemenea, o componentă de cercetare sau teză.

Ce este un Maestru în educația religioasă? Oricine dorește să-și aprofundeze credința sau să învețe mai multe despre religia lor, poate beneficia de un program de studii religioase. Cele mai multe grade de educație religioasă au cursuri în istoria religioasă, teologie, studiul textelor sacre, istoria bisericii și rolul religiei în societatea istorică și contemporană. Aceste programe pot include, de asemenea, stagii de practică sau programe de co-op în diverse organizații de tipul în care studenții pot căuta un loc de muncă în viitor.

Programele de educație religioasă pot dezvolta abilitățile de comunicare ale elevilor pentru a le pregăti pentru roluri care necesită învățământ, consiliere sau îngrijire pastorală. Sunt de asemenea evidențiate abilitățile excelente de scriere și vorbire, fie pentru clasă, fie pentru amvon, fie în publicații online și în scris. Elevii pot, de asemenea, dezvolta abilități de cercetare care pot fi utilizate nu numai în medii academice, ci în numele studenților, congregațiilor sau clienților.

Costurile pentru aceste programe sunt afectate de cursul de studiu, locația și durata. Când găsiți programe care vă interesează, contactați direct instituțiile pentru a afla mai multe despre ceea ce implică acestea.

O diplomă de masterat în învățământul religios a fost în mod tradițional văzută ca o credință bună pentru cei care doresc să predea studii religioase, formare a credinței sau teologie, dar multe alte opțiuni se pot prezenta. Învățătorii religioși sunt adesea potriviți pentru funcții de capelani în unitățile militare sau de îngrijire a sănătății sau în posturile pastorale din cadrul congregațiilor. Unii absolvenți caută posturi de consilieri, ajutând oamenii să facă față provocărilor personale și legate de credință. Scrierea, editarea și publicarea cu prese religioase și publicații sunt de asemenea posibile căi de carieră. Încă alți absolvenți caută cariere ca misionari.

Un Maestru în Studii Religioase vă poate oferi instrumentele necesare pentru a face diferența, iar programele sunt disponibile în locații din întreaga lume sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre

Driestar Christian University for Teacher Education
Gouda, Ţările de Jos

Credite: 60 ECTS Personal patru module Modulul 3: Modificarea, inovarea și transformarea

Credite: 60 ECTS Personal patru module Modulul 3: Modificarea, inovarea și transformarea -
Masterat
Normă întreagă
Engleză
Sept 2021
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici