Studiu de Masterat în Durabilitatea Mediului Online în Marea Britanie

Găsește Programe de Masterat în Durabilitatea Mediului Online în Marea Britanie 2018

Durabilitatea Mediului

Cei care doresc să urmeze un program de masterat pot alege dintr-o varietate de opțiuni. Acest studiu postuniversitar este de obicei urmat după terminarea unui program de licență și poate fi oferit în mai multe domenii diferite. Fiecare program este diferit în funcție de școală.

Pe marginea de taiere a mediului academic de afaceri, gestionarea durabilă oferă o alternativă la gradul de afaceri tipic. Câmpul combină studiul practicilor de afaceri cu cele de durabilitate pentru a învăța cum să conducă companiile care fac cea mai bună utilizare a resurselor în timp ce încă un sunet punct de vedere economic.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe de Master în Durabilitatea Mediului Online în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

Biodiversitatea, Viața Sălbatică

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acest program de învățare online oferă o abordare interdisciplinară a managementului conservării. Acesta reunește expertiza din cadrul Academiei Globale de Sănătate din cadrul Universității din Edinburgh și a asociaților globali partenere, pentru a oferi predare și cercetare de primă clasă în domeniul biodiversității, sănătății sălbatice și sănătății ecosistemice. [+]

Descrierea programului

Acest program de învățare online oferă o abordare interdisciplinară a managementului conservării.

Acesta reunește expertiza din cadrul Academiei Globale de Sănătate din cadrul Universității din Edinburgh și a asociaților globali partenere, pentru a oferi predare și cercetare de primă clasă în domeniul biodiversității, sănătății sălbatice și sănătății ecosistemice.

Veți evalua toate aspectele ecosistemelor, urmărindu-le menținerea și menținerea sustenabilității atât în ​​lumea în curs de dezvoltare, cât și în cea dezvoltată.

Acest program este asociat Academiilor Globale ale Universității.

Academiile globaleÎnvățarea online... [-]