Masterat în Design Digital Online în Spania

Găsește Programe de Masterat în Design Digital Online în Spania 2018

Design Digital

Un program de masterat este un studiu concentrat care necesită aproximativ doi ani de cursuri, cercetare și eventual o lucrare de disertație. Acest program avansat de studiu le permite studenților să își specializeze în continuare educația într-un domeniu de interes.

Experții în design digital folosesc instrumente de ultimă oră pentru a construi soluții la probleme comune. Acestea pot veni sub forma obiectelor literale, a conceptelor sau creațiilor vizuale de mass-media. Deoarece designul este un domeniu atât de larg, designerii digitali sunt necesari atât în sectorul public, cât și în cel privat.  

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Direct Școlile de Top Masterate în Design Digital Online în Spania 2018

Citește Mai Mult

Master în Design Grafic Digital,

UNIR
Online Cu jumătate de normă 1 an November 2018 Spania Logroño

Master în Design grafic digital Online UNIȚI este gradul primul maestru oficial în predare 100% on-line cu care especializarás în crearea și producția grafică în toate domeniile de design grafic digitale, stăpânirea cele mai noi tehnologii și instrumente de comunicare vizuala. [+]

Master în Design grafic digital Online UNIȚI este gradul primul maestru oficial în predare 100% on-line cu care especializarás în crearea și producția grafică în toate domeniile de design grafic digitale, stăpânirea cele mai noi tehnologii și instrumente de comunicare vizuala.

Veti dezvolta un profil creativ și tehnologic capabil să înțeleagă posibilitățile oferite de cunoștințe digitale și aplicarea de proiectare, comunicare și creativitate în elaborarea proiectelor de canale Multidevice.

Acest grad de master on-line în design digital va învăța să:

Conceapa, a crea și proiecta produse digitale și interactive Înțelegerea nevoilor vizuale ale unei companii care propune soluții grafice creative și inovatoare Se aplică sisteme de reprezentare grafică, noi limbi vizuale și de interacțiune (Motion Graphics) Ca un designer profesionist va face parte din una dintre cele mai populare și mai utilizabili în domeniul de aplicare al profilurilor de conținut digital. Prezentare generală Credite: 60 ECTS Durata: 1 an universitar Start: 09 noiembrie 2017 Metodologie: Predarea 100% on - line cu testele de față Disciplina: Colegiul de Inginerie și Tehnologie (Esit) Teste: Prezența la sfârșitul fiecărui trimestru Accesul la doctorat: Acest Master oficial permite încorporarea în programele oficiale de doctorat și de a îmbunătăți scorul dvs., cu condiția ca corespunde aceeași zonă a cunoașterii, în scara de obiecții, liste, transferuri intermediare și concursuri de locuri de muncă. Check out normele ofertei tender. Planul de studiu cultura vizuala Proiectare Informații Cuprins Digital Design Componența și Tipografie Design de interacțiune și animație Producție grafică digitală Media Interfețe și dispozitive noi Instruire practică... [-]

Absolvent Online Web Design

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Online Cu normă întreagă 6 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona Spania Online + 1 mai mult

Formarea specifică Absolvent Online Web Design de design grafic în mediul web este dobândit. De-a lungul absolvent studenții vor fi capabili să înțeleagă arhitectura site-ului, gradul de utilizare și strategia unui proiect multimedia, prin proiectarea GUI. [+]

absolvent online predate în limba spaniolăobiectivele absolvent

Web absolvent de design online, arhitectură și modulare de formare specifică de design grafic în mediul web este dobândit. De-a lungul absolvent studenții vor fi capabili să înțeleagă arhitectura site-ului, gradul de utilizare și strategia unui proiect multimedia, prin proiectarea GUI.

Controlați diferitele etape de producție a unui proiect digital.Sintetizeze arhitectura site-ului, gradul de utilizare și strategia unui proiect multimedia, prin proiectarea GUI.Dezvoltarea site-ului de proiectare în sediul UX (User Experience).Rezolva problemele întâmpinate în dezvoltarea unui produs multi-dispozitiv.Înțelegerea caracteristicilor tehnologiei Internet pentru a pune în aplicare prototipuri interactive și să le aplice pe diferite medii într-un mediu multiplatformă.cerinţe de acces... [-]