Studii de Masterat în Design Digital Masterat Online

Găsește 2 Diplome de Masterat în Design Digital Masterat Online

Design Digital

Diplomele de master oferă studenților cursuri focalizate și dezvoltarea de competențe care pot fi folosite pentru a obține poziții profesionale de nivel superior. Elevii dețin de obicei o diplomă de licență și să ia examenele de specialitate absolvent pentru a obține admiterea la aceste programe avansate.

Ce este un Master în Design digital? Acest program de gradul, în general, îi antrenează pe elevi în crearea, gestionarea și cele mai bune practici ale celor mai recente tendințe de design digital din lume. Elevii pot obține un fundal puternic, practic în ceea ce privește principiile de design grafic, precum și pregătirea pregătită pentru lucru pe cele mai importante suite de software grafic și de ilustrare din industrie. Elevii învață cum să creeze arta vizuală pentru mai multe dispozitive și să obțină înțelegerea necesară pentru a promova strategia de conținut a unei mărci, folosind o combinație de știință, cercetare, artă aplicată și abilități tehnologice pentru a modela peisajul modelelor de mâine. Opțiunile de specializare includ în mod obișnuit ilustrații, grafică în mișcare și grafică web, dar pot fi adaptate în continuare la calea de carieră a studentului.

Abilitățile oferite de acest grad includ principii puternice de proiectare, managementul fluxului de lucru și pregătire software specializată. Aceste abilități pot ajuta dezvoltarea carierei studenților și le pot pregăti pentru a face față provocărilor de proiectare ale viitorului.

Taxele asociate cu o diplomă de master în proiectarea digitală vor varia în funcție de o mare varietate de factori. Studenții potențiali ar trebui să contacteze birourile de recrutare și birourile financiare ale școlii pentru mai multe informații înainte de a accepta orice ofertă de admitere.

Designerii de grafică, coordonatorii de artă, directorii de artă, specialiștii în designul digital, consultanții de conținut și ilustratorii sunt doar vârful unui aisberg pentru titlul de loc de muncă pentru cei care dețin un Master în Design digital. Dezvoltarea mass-media și dezvoltarea mass-mediei oferă domenii bogate de oportunități pentru absolvenți, oferind o gamă largă de industrii și servicii care se bazează pe designerii digitali pentru a-și transmite mesajul de marcă și pentru a-și îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Redefiniți-vă căile de carieră cu un Master în Design digital și dezvoltați abilitățile de a vă relua pregătirea. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citește Mai Mult

Master în Design Grafic Digital,

UNIR
Online Cu jumătate de normă 1 an November 2018 Spania Logroño

Master în Design grafic digital Online UNIȚI este gradul primul maestru oficial în predare 100% on-line cu care especializarás în crearea și producția grafică în toate domeniile de design grafic digitale, stăpânirea cele mai noi tehnologii și instrumente de comunicare vizuala. [+]

Master în Design grafic digital Online UNIȚI este gradul primul maestru oficial în predare 100% on-line cu care especializarás în crearea și producția grafică în toate domeniile de design grafic digitale, stăpânirea cele mai noi tehnologii și instrumente de comunicare vizuala.

Veti dezvolta un profil creativ și tehnologic capabil să înțeleagă posibilitățile oferite de cunoștințe digitale și aplicarea de proiectare, comunicare și creativitate în elaborarea proiectelor de canale Multidevice.

Acest grad de master on-line în design digital va învăța să:

Conceapa, a crea și proiecta produse digitale și interactive Înțelegerea nevoilor vizuale ale unei companii care propune soluții grafice creative și inovatoare Se aplică sisteme de reprezentare grafică, noi limbi vizuale și de interacțiune (Motion Graphics) Ca un designer profesionist va face parte din una dintre cele mai populare și mai utilizabili în domeniul de aplicare al profilurilor de conținut digital. Prezentare generală Credite: 60 ECTS Durata: 1 an universitar Start: 09 noiembrie 2017 Metodologie: Predarea 100% on - line cu testele de față Disciplina: Colegiul de Inginerie și Tehnologie (Esit) Teste: Prezența la sfârșitul fiecărui trimestru Accesul la doctorat: Acest Master oficial permite încorporarea în programele oficiale de doctorat și de a îmbunătăți scorul dvs., cu condiția ca corespunde aceeași zonă a cunoașterii, în scara de obiecții, liste, transferuri intermediare și concursuri de locuri de muncă. Check out normele ofertei tender. Planul de studiu cultura vizuala Proiectare Informații Cuprins Digital Design Componența și Tipografie Design de interacțiune și animație Producție grafică digitală Media Interfețe și dispozitive noi Instruire practică... [-]

Absolvent Online Web Design

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Online Cu normă întreagă 6 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona Spania Online + 1 mai mult

Formarea specifică Absolvent Online Web Design de design grafic în mediul web este dobândit. De-a lungul absolvent studenții vor fi capabili să înțeleagă arhitectura site-ului, gradul de utilizare și strategia unui proiect multimedia, prin proiectarea GUI. [+]

absolvent online predate în limba spaniolăobiectivele absolvent

Web absolvent de design online, arhitectură și modulare de formare specifică de design grafic în mediul web este dobândit. De-a lungul absolvent studenții vor fi capabili să înțeleagă arhitectura site-ului, gradul de utilizare și strategia unui proiect multimedia, prin proiectarea GUI.

Controlați diferitele etape de producție a unui proiect digital.Sintetizeze arhitectura site-ului, gradul de utilizare și strategia unui proiect multimedia, prin proiectarea GUI.Dezvoltarea site-ului de proiectare în sediul UX (User Experience).Rezolva problemele întâmpinate în dezvoltarea unui produs multi-dispozitiv.Înțelegerea caracteristicilor tehnologiei Internet pentru a pune în aplicare prototipuri interactive și să le aplice pe diferite medii într-un mediu multiplatformă.cerinţe de acces... [-]