Programe de Masterat în Design Comercial Program de Masterat Online

Privește Programe de Master în Design Comercial Masterat Online

Un program de masterat este un studiu concentrat care necesită aproximativ doi ani de cursuri, cercetare și eventual o lucrare de disertație. Acest program avansat de studiu le permite studenților să își specializeze în continuare educația într-un domeniu de interes.

Program de Masterat în Design Comercial Online

Citește Mai Mult

Masterat în Design De Spațiu Comercial: Proiectare De Vânzare Cu Amănuntul

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Cu normă întreagă 12 luni May 2018 Spania Barcelona

Cu acest program vei ști proiect spațiu comercial atractiv vizual în timp ce funcționale și raționale, cu costuri și de întreținere. Vei primi o viziune în gestionarea punctului de vânzare. [+]

Cu acest program vei ști proiect spațiu comercial atractiv vizual în timp ce funcționale și raționale, cu costuri și de întreținere. Vei primi o viziune în gestionarea punctului de vânzare.

Trăim într-o societate de consum în cazul în care companiile oferă produsele lor pentru utilizator, fie prin spații fizice, fie prin intermediul comerțului on-line. Evoluția de neoprit a companiei și noile sale nevoi, face în fiecare zi de idei de afaceri născut în multe cazuri, ar trebui să fie în măsură să prezinte produsele lor în spații fizice.

Spatiul comercial are sfioasă principal proiectarea o idee de brand la un spațiu fizic, precum și expunerea produselor lor pentru consumul de societate, care ar trebui să permită să consolideze poziționarea brandului și a produselor sale în ceea ce privește concurența.... [-]