ONLINESTUDIES

Găsește Studii de Masterat în Cercetare educațională Online în America de Sud 2020

Un program de masterat poate fi oferit în mai multe domenii diferite și le permite studenților să își îmbunătățească cunoștințele și acreditările. Programul durează de obicei unul până la trei ani, deși cerințele pot varia.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Națiunile din America de Sud oferă o experiență puternică bogat, cu arhitectură distins, stilul de gătit, ceramică, și dans. Cu un trecut cufundat în folclor, studiind in America de Sud va permite să se complacă într-o cultură care au prevalat pentru vârstele.

Contactează Universitățile Cel Mai Bun Diplome de Master în Cercetare educațională Online în America de Sud 2020

1 Rezultate din Cercetare educațională, America de Sud, De învăţare la distanţă Filter

MA în Tehnologie Educațională și Inovare

Universidad UNIACC
Masterat
<
Normă întreagă
<
18 luni
Spaniolă
Online

Absolvent Master în Tehnologie Educațională și Inovare va recomanda instrumente pentru instituțiile de învățământ de orice nivel de pregătire în proiectarea și punerea în apli ...

Citeste mai mult