Filter
Masterat
Ritm: Tot

Privește 3 Programe de Masterat în Branding Diplomă de Masterat Online

Ca o diplomă postuniversitară, programul de master permite studenților să obțină o imagine de ansamblu intensă a unui domeniu specific de studiu. Gradul de masterat este oferit de majoritatea universităților și colegiilor din întreaga lume și permite elevilor să se specializeze în domeniul lor ales.

Ce este un Master în branding? O diplomă de masterat în branding îi învață pe studenți despre crearea unor imagini sau nume unice pentru produsele care stabilesc în cele din urmă relații între acest articol și consumatori. Clasele se concentrează, în general, pe analiza pieței, pe operațiunile de afaceri, pe abordările publicitare și pe designul de informații. Studenții pot studia, de asemenea, de modă, grafică și consumabile.

Obținerea unei diplome de master în branding poate îmbogăți aptitudinile analitice ale studenților, capacitatea de a comunica și abilitățile de luare a deciziilor, pregătindu-l pentru o carieră de marketing. Elevii pot deveni, de asemenea, mai imaginativi și strategici, ceea ce duce la o creștere personală și la mai multe oportunități de angajare.

Costurile pentru o diplomă de master în branding variază între colegii și universități; deoarece cursurile se găsesc în întreaga lume, rezultă că cheltuielile diferă mult. Studenții potențiali ar trebui să găsească un program care să le corespundă nevoilor și apoi să contacteze școala cu privire la costurile de înscriere, taxele și cerințele de înregistrare.

Un absolvent de masterat de branding se concentrează de obicei pe marketing cu accent pe un anumit domeniu. Pe măsură ce elevii dezvoltă o perspectivă asupra tendințelor industriei și a cerințelor consumatorilor, acești gânditori creativi devin mai valoroși pentru angajatorii lor. Absolvenții pot găsi o carieră în calitate de manageri, directori și cercetători, deoarece dezvoltă o înțelegere a tendințelor pieței. Absolvenții pot găsi, de asemenea, locuri de muncă ca manageri de marketing in-house pentru marile companii, dezvoltând strategii de marketing și desfășurând campanii de publicitate. Pentru studenții cu abilități excepționale de scriere, poate fi disponibilă o carieră de copywriter profesionist sau de specialist în marketing social media.

Cursurile de branding sunt oferite de o multitudine de universități din întreaga lume. Pentru a găsi o diplomă de masterat care să vă satisfacă cerințele, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Branding

Life Learning

Eu sunt Victor Motricala, expert în marketingul digital și hacking-ul de creștere, și în acest "Master Advanced în hacking-ul de creștere: deveniți un expert în strategii ... [+]

Aflați cum să scalați rapid orice afacere

Eu sunt Victor Motricala, expert în marketingul digital și hacking-ul de creștere, și în acest "Master Advanced în hacking-ul de creștere: deveniți un expert în strategiile de creștere a afacerii" Vreau să vă învăț toate cunoștințele tehnice și strategiile care vă vor permite să urcați companie sau pornire în cel mai scurt timp posibil.

De ce să alegi acest curs?

Prin achiziționarea acestui Master, puteți rafina abilitățile necesare pentru a atrage și a păstra clienții prin orice canal online. Cu noile cunoștințe pe care le veți dobândi grație "masterului avansat în dezvoltarea hackerilor: deveniți un expert în strategiile de creștere a afacerilor", veți putea construi o mașină pentru achiziționarea de noi clienți folosind secretele necunoscute majorității antreprenorilor; Deveniți un candidat ideal pentru locuri de muncă de marketing digital în Startups și în cele mai prestigioase companii; Îmbunătățiți-vă rezultatele cu cunoașterea conținutului de marketing, social media și SEO; Descoperiți adevăratul potențial al marketingului prin e-mail, al marketingului viral și al relațiilor publice; Conducând echipa de vânzări a companiei la creșterea masivă a ratelor noi de plumb și a ratelor de conversie; Aplicați aceleași strategii care au permis companiilor precum Dropbox și Hotmail să crească exponențial.... [-]

Italia Milan
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Cu acest program va fi capabil să se adapteze modului în care lucrăm la progresul digital și social constant, în scopul de a genera mesaje relevante pentru mărci și produ ... [+]

Cu acest program va fi capabil să se adapteze modului în care lucrăm la progresul digital și social constant, în scopul de a genera mesaje relevante pentru mărci și produse.

Gone este momentul în care brandurile a servit doar pentru a indica caracteristicile funcționale ale produselor. Este istorie. Brands transmite valorile propriei noastre imagini, Nu doar a ta.

Branding ne ajută să transmită propriile noastre valori. publice face înclinațiile noastre prin mărcile și care ne ajută să descrie persoanele cu care interacționăm. Brands ne ajuta pentru a proiecta propria noastră imagine și de a folosi produsele lor pentru ea. Prin urmare, piața care determină mărcile în care sunt valoroase; asculta consumatorilor este vitală pentru supraviețuirea branduri.... [-]

Spania Barcelona
Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Cu acest program vei putea un comunicator cu o minte deschisă și creativă, și a obține o vedere de proiectare a secțiunii transversale. ... [+]

Societatea ca am stiut acum câțiva ani nu mai există. Influența progresului tehnologic este atât de mare încât nimeni nu îndrăznește să facă predicții pe termen lung cu privire la cazul în care ne îndreptăm. Orice rasă, în special cele legate de comunicare și de publicitate necesită o chestionare constantă a propriilor parametri și justificarea. Ceea ce a fost în urmă cu 10 de ani, este istorie. Ceea ce contează este modul în care ne adaptăm modul nostru de lucru la progresul digitală și socială constantă.

Comunicatorii astăzi trebuie să înțeleagă relația profundă dintre tehnologie, valori personale și a relațiilor umane să se aplice de branding. În caz contrar, ei nu va primi genera mesaje relevante pentru marci si produse.... [-]

Spania Barcelona