Filter
Masterat
Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Afaceri de Consum Studiu de Masterat Online

Un program de masterat este un domeniu de studiu care se concentrează, de obicei, pe un subiect specific, care permite studenților să-și îmbunătățească acreditările și să-și îmbunătățească baza de cunoștințe. Elevii trebuie să aibă o diplomă de licență înainte de a se înscrie într-un program de master, deoarece este un certificat de studii postuniversitare.

Ce este un Maestru în domeniul consumului? O diplomă de master în afacerile consumatorilor îi învață, în general, pe studenți despre abilitarea și protecția, cu accent pe mediile sociale și economice. Cursurile pot permite elevilor să se concentreze pe economia produselor, comportamentul consumatorilor și prețurile comportamentale. Elevii pot alege, de asemenea, metode de cercetare, antreprenoriat, negocieri contractuale sau cursuri de strategie și organizare. Cu accent pe afaceri, studenții pot studia tendințele, comunicarea și marketingul produselor de consum.

Câștigarea unui masterat în afacerile consumatorilor îi ajută pe elevi să dezvolte abilități de analiză, empatie și management, calificări excelente în orice carieră. Cu un accent deosebit pe organizarea socială, elevii pot, de asemenea, să înțeleagă și să cultive perspective diferite în timp ce învață cum cred consumatorii în contexte sociale și de mediu.

Un program de masterat în domeniul afacerilor consumatorilor poate varia de la un an la mai mulți ani. Din acest motiv, costurile variază. Studenții potențiali trebuie să contacteze biroul de admitere al școlii alese pentru programele de clasă, taxele de înscriere și costurile.

Carierele pentru absolvenții cu diplomă de master în domeniul protecției consumatorilor se pot concentra pe protejarea drepturilor consumatorilor. Acest accent de multe ori se dezvoltă în carieră, cum ar fi planificator financiar, consilier de credit, sau cercetător de piață. De lucru în guvern este, de asemenea, o alegere de carieră pentru mulți absolvenți, deoarece acestea caută ocuparea forței de muncă în departamentele afacerilor consumatorului de manipulare a retragerilor de produse, plângeri, și pericolele pentru sănătate. Alți absolvenți aleg cariere cu organizații nonprofit ca avocați ai consumatorilor, lobby pentru departamentele guvernamentale, educând publicul și analizând tendințele consumatorilor. Mulți absolvenți își găsesc o carieră în afacerile publice, creând publicitate care obligă consumatorii să cumpere produse, în timp ce alții scriu în reviste de afaceri despre subiecte concentrate pe consumatori.

Pentru a începe procesul de localizare a unui grad absolvent care să vă satisfacă nevoile, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Afaceri de Consum

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

La sfârșitul Masterat (MBA) în produse și categoria de management, absolvenții vor combina teoria cu experiance de muncă și va afișa o cunoaștere solidă de produse și cat ... [+]

3 TOP UNIVERSITATI = 1 GRADUL EUROPEAN Toți elevii vor avea, în plus față de o Diploma de Diplomă ABM în comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Shevchenko. 3 Top universități europene = Cel mai bun Virtual / program Distanța = 1 Top European Diploma ELVETIA + EU + 500 clasat pe primul loc

Advance experiența dvs. la ABM

Conectează-te cu elevii și lideri la fel ca tine la programe de masterat nostru on-line. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca un student de masterat la ABM.

Pentru Profesioniști

Anii Maestru de produse și categoria Management (MBA) semnifică următorul nivel de realizare, în orice disciplină academică.... [-]

Elveţia Zürich
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
16 - 20 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză