ONLINESTUDIES.RO

Vezi toate Studii Postuniversitare în Administrarea școlii Online în Cipru 2019/2020

Un program de masterat poate fi oferit în mai multe domenii diferite și le permite studenților să își îmbunătățească cunoștințele și acreditările. Programul durează de obicei unul până la trei ani, deși cerințele pot varia.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Învățământul superior în Cipru se desfășoară în cele cinci limbi internaționale comune și anume engleză, franceză, portugheză, turcă, greacă și chineză. Acest lucru a rezolvat problemele legate de barierele lingvistice în aceste instituții de învățământ superior care să permită chiar și studenții internaționali să caute de învățământ superior din țară.

Contactează Școlile Cel Mai Bun Studii de Masterat în Administrarea școlii Online în Cipru 2019/2020

1 Rezultate din Administrarea școlii, Cipru, De învăţare la distanţă Filter

Maestru de Științe ale Educației - Leadership și Administrație Educațională

University of Nicosia
Online La zi Part time 3 semestre Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este de a pregăti candidații la nivel de absolvent pentru a stăpâni conținut la nivel postuniversitar în diferitele domenii care se concentrează asupra leadershipului educațional și a administrației. Accentul se pune pe pregătirea candidaților pentru a conduce diverse contexte instituționale educaționale, adică. Formale, non-formale și informale.