Programe de Masterat Online Populare

O diplomă de Masterat online este o calificare la nivel superior, după licență, acordată studenților care au cunoștințe avansate într-un anumit domeniu de studiu sau de practică profesională. Oferind toate beneficiile unui program de Masterat tradițional, programele de Masterat online oferă avantaje suplimentare, inclusiv o ofertă largă de cursuri, flexibilitate, comoditate și economisirea costurilor.

De la Afaceri la Biologie și de la Energie la Divertisment, există un program de Masterat online care e potrivit pentru tine -- indiferent care este disciplina ta academică. Artele, Științele Naturii și Studiile Profesionale sunt doar câteva din categoriile de Masterat care cuprind sute de programe și domenii de specializare.

Varietatea diferitelor programe de Masterat poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe de Masterat enumerate mai jos.

Programe de Masterat Online adăugate recent

University of Bath Online

MSc în Informatică

Decembrie 10, 2018
Alăturați-vă uneia dintre cele mai rapide industrii din Marea Britanie, cu un Master Online în Informatică, de la Universitatea din Bath. Până în 2022, vor fi necesare mai mult de 500.000 de persoane pentru a ocupa poziții în cele trei grupuri cu cele mai înalte calificări din arena digitală. Universitatea din Bath recunoaște importanța dezvoltării pr… [+]ofesioniștilor de elită în domeniul informaticii, iar cursul nostru vă oferă șansa de a vă îmbunătăți know-how-ul și de a vă schimba cariera, indiferent dacă doriți să fiți dezvoltator de software sau un analist tehnic. [-]

Western Carolina University

Master în Management de Proiect

Decembrie 10, 2018
West Carolina este pe deplin acreditat, on-line de Master of Project Management (MPM) program oferă cursuri de nivel înalt de nivel înalt de formare pentru managerii de proiect la mijlocul carierei, precum și alți profesioniști care aspiră la cariere de management sau de management de proiect.

Life Learning

Masterat cu diplomă în afaceri, marketing și management de proiect

Noiembrie 29, 2018
Deveniți un manager de proiect de succes! Life Learning, în colaborare cu unii dintre cei mai buni cadre didactice, prezintă "Masterat cu diplomă în afaceri, marketing și management de proiect" care vă va învăța toate abilitățile manageriale necesare pentru a lucra la un nivel înalt în contextul structurat de afaceri.

Universități în România

Schimbă locația

Masterate Online

Dacă ai finalizat un program de Licență dar dorești să își continui studiile într-o anumită disciplină academică, un program de Masterat online ar putea să își ofere exact ceea ce căutai. În ziua de azi, programele de Masterat online oferă toate beneficiile programelor de Masterat tradiționale într-un format online practic -- doar câteva din motivele pentru care atât de mulți studenți aleg să urmeze studii avansate prin această abordare inovatoare.

Programele populare de Masterat online includ Masterat în Arte (MA), Masterat în Științe (MS sau MSc) și Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA). Deși acestea pot diferi în ceea ce privește domeniul de studiu, fiecare oferă o cale spre cunoștințele avansate, dar și un avantaj din interior pe piața competitivă a locurilor de muncă din ziua de azi.

Care sunt beneficiile urmării unui program de Masterat online?

Masteratele sunt o investiție în viitorul tău. Nu numai că oferă oportunități avansate de a obține competențe și expertiză în domeniul ales, dar oferă și multe alte avantaje pe lângă cele însoțite de o diplomă de licență. De la a-ți oferi o pistă rapidă către un loc de muncă mai bun cu salar mai mare, la a-și deschide porți către o muncă mai provocatoare, un Masterat oferă o combinație câștigătoare de siguranță la locul de muncă și satisfacție profesională.

Programele de Masterat online contemporane au apărut ca răspuns la constrângerile programelor de Masterat tradiționale. Studenții la un Masterat online se pot bucura de o varietate de avantaje suplimentare care îi ajută să își optimeze experiențele educaționale. Pentru început, studenții la Masterat online nu sunt limitați de geografie. Indiferent unde locuiești, poți găsi un program online în domeniul tău de studiu. În plus, multe programe online vin cu etichete de preț mai ieftine decât taxele de colegiu tradițional. Taxe de școlarizare mai mici, zero costuri de navetă și nevoia mai rară de a cumpăra manuale scumpe rezultă împreună la o educație mai accesibilă și mai ieftină.

Programele de masterat online vin și cu un confort și o flexibilitate de neegalat. În loc să își planifice programul în funcție de o ofertă rigidă de cursuri la o instituție tradițională, studenții online pot învăța cum și când li se potrivește lor cel mai bine. Asta înseamnă și că este mai ușor să balansezi scoala, munca și angajamentele față de familie. În final, dacă dorești să îți îmbunătățești competențele tehnice, nu există nici o modalitate mai bună decât printr-un program online. Aceste competențe pot fi utilizate la lucru și te avantajează astfel pe piața locurilor de muncă.

Ce studiem la un program de Masterat online?

Opțiunile sunt aproape nelimitate! Studenții la programe de Masterat online urmează studii în cadrul unei varietăți enorme de discipline, inclusiv Afaceri, Economie și Administrație, Arte, Energie, Științe Umane și Sociale, Științe Naturale, Drept și Reglementări, Inginerie și Tehnologie, Științe Biologice și ale Vieții și Studii Profesionale.

În cadrul fiecărei din aceste categorii studenții pot mai departe să aleagă dintr-o varietate de specializări concepute pentru a-i ajuta să își extindă cunoștințele, să obțină experiență critică și să se bucure de perspective profesionale mai bune.

La ce fel de îmbunătățire în carieră te poți aștepta cu un Masterat online?

Cercetările din SUA arată că programele de masterat sunt mai populare acum ca niciodată. De fapt, numărul americanilor care dețin o diplomă de Masterat a crescut cu 43% din anul 2002, iar majoritatea studenților care intră la colegiu acum doresc să urmeze apoi un Masterat.

Totuși, această tendință nu este deloc izolată la SUA. Studenții din întreaga lume aleg să urmeze un Masterat, iar programele de Masterat online reprezintă unul din motive.

Dacă dorești să te distingi din câmpul candidaților calificați atunci când aplici pentru un loc de muncă, un Masterat online îți oferă o metodă de neprețuit pentru asta -- atât pentru noii absolvenți, cât și pentru membrii actuali ai forței de muncă. Când angajatorii din ziua de azi analizează candidații, o diplomă de Masterat online îți poate ajuta CV-ul să ajungă în categoria ”da”. Și nu numai că cei care dețin o diplomă de Masterat fac mai mulți bani, dar aceștia se bucură și de o siguranță mai mare la locul de muncă și de oportunități mai bune de lucru.

Care sunt costurile pentru un Masterat online?

Costurile pentru un Masterat online variază de la o instituție la alta. Atunci când evaluezi costurile este important să privești dincolo de taxele de școlarizare. Nu uita să iei în considerare banii pe care îi vei economisi pe totul de la costurile de navetă, la cele ale manualelor. În plus, flexibilitatea programelor de Masterat online de astăzi le oferă studenților posibilitatea de a lucra și de a merge la școală în același timp, astfel scăzând probabilitatea de a trebui să îți faci datorii pentru a-ți plăti educația.

De ce să te înscri la un Masterat online?

Motivele pentru urmarea unui masterat online sunt la fel de multe ca și numărul de programe de masterat online disponibile. Indiferent de domeniul tău de studiu, atât MA, cât și MS reprezintă ”noua diplomă de Licență” pentru angajatorii exigenți din ziua de azi. Un Masterat online demonstrează nu numai inițiativă, dar și competența documentată suplimentară față de minim.

Totuși, deși este important să obții un loc de muncă bun, programele de Masterat oferă și oportunitatea pentru altceva: un sentiment de realizare care va rămâne cu tine toată viața. În final, fie că ești proaspăt absolvent de colegiu și urmezi un anumit interes sau că ești un membru actual al forței de muncă și dorești să te dezvolți și să avansezi, programele de Masterat online te pot ajuta să îți atingi obiectivele personale și profesionale.