Masterat Online de Administrație Publică

Proiectat pentru a pregăti profesioniștii din sectorul public cu instrumentele necesare pentru a contribui la o schimbare pozitivă și pentru a ajuta la gestionarea schimbărilor în sfera lor, Universitatea din Birmingham are 100% Master Online de Administrare Publică vă va ajuta să evaluați impactul dvs. în cadrul guvernării locale și al managementului strategic strategic .

Livrată prin Institutul de Studii ale Guvernului Local (INLOGOV) - centrul de conducere al Regatului Unit pentru studiul managementului, politicii și guvernării publice locale, acest program este perfect poziționat pentru a încuraja ideile progresive și gândirea inovatoare fără a trebui să piciuiască campusul .

"Acest program a fost fără îndoială cea mai potrivită cale academică pentru mine. Aș fi putut merge la multe alte școli competitive pentru a obține maeștrii mei, dar Universitatea din Birmingham a oferit o reputație de renume mondial pentru excelență, cea mai mare flexibilitate, accesibilitate, personalul academic atent și cel mai important; perioada convenabilă de fracțiune de normă "(Vanna Curi, Online Masters of Administration Public).

De la început, veți avea acces la sfaturi de angajare și coaching unu la unu pentru a vă confirma obiectivele, ajutându-vă să modelați viitorul serviciilor publice. Obțineți abilitățile și cunoștințele progresive necesare pentru a avea un impact asupra sferei voastre.

Află mai multe

Lead în sectorul public

Master-ul online al administrației publice a fost conceput special pentru cei care încearcă să-și continue cariera în serviciile publice - fie că este vorba despre o mutare într-un rol mai important, o schimbare în carieră, un nou departament sau chiar o trecere în munca de consultanță.

Studierea Masterilor Online ai Administrației Publice durează aproximativ 2,5 ani pentru a finaliza. Acesta este un program de 180 de credite (inclusiv o disertație de 60 de credite).

Anul unu module de bază - credite

 • Managementul public și guvernanța într - o lume în schimbare - 10
 • Leadership în serviciile publice - 10
 • Management strategic - 10
 • Gestionarea banilor publici - 10
 • Furnizarea de servicii și rezultate - 10
 • Metode de cercetare a politicilor publice - 10

Anul unu module de bază - credite

 • Programul de management - 10
 • Managementul Performanței - 10
 • Parteneriat și colaborare - 10
 • Democrația, guvernanța și participarea - 10
 • Gestionarea într-un mediu politic - 10
 • Gestionarea vârstei informațiilor - 10

Disertație - credite

 • Disertație - 60

"Acest program mă ajută să identific problemele și să rezolv problemele mai rapid și mai eficient. Mă ajută să văd guvernul local prin obiective mai largi și un viitor spre guverne electronice, o mai mare implicare publică și co-producție de servicii și livrare. "Ana Soochit, Online Masters of Administration Public.

Masteratul online de administrație publică al Universității din Birmingham a fost conceput special pentru a pregăti profesioniștii din sectorul public instrumentele necesare pentru a contribui la o diferență pozitivă, pentru a ajuta la gestionarea schimbărilor și pentru a evalua impactul în cadrul guvernării locale și al managementului strategic strategic. Formatul online răspunde nevoilor profesioniștilor ocupați care echilibrează carierele cu normă întreagă și angajamentele personale alături de studiile lor.

Află mai multe

Există trei prize pe an. Studenții se pot înscrie în program în martie, iunie sau octombrie.

Pentru a fi acceptat la masteranzii online, solicitanții trebuie să posede:

 • Cel puțin o diplomă superioară de clasa a doua sau o diplomă postuniversitară de la o universitate din Marea Britanie sau echivalent
 • 3.5 GPA
 • Două referințe
 • O declarație de intenție

Pentru studenții internaționali, se aplică cerințele standard în limba engleză. Trebuie să aveți un IELTS 6.5 cu nu mai puțin de 6.0 în orice bandă.

Pentru informații detaliate despre prețuri și pentru a afla mai multe despre metodele de plată disponibile, vă rugăm să solicitați informații și un membru al echipei de admitere va fi în contact pentru a discuta despre întrebarea dvs.

Află mai multe

Program predat în:
 • Engleză
University of Birmingham Online

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Birmingham Online »

Ultima actualizare Septembrie 15, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Oct 2019
Mart 2020
Iunie 2020
Duration
30 luni
Part time
Price
12,155 GBP
* Prețurile pot fi modificate în fiecare an academic.
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019, Mart 2020, Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Oct 2019, Mart 2020, Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date