Masterat oficial în administrare și management de proiect

Generalități

Programul de descriere

Organizațiile de astăzi interacționa medii total globalizate și foarte competitive, care necesită punerea în aplicare a modelelor de management si strategiile de afaceri bazate pe proiecte care asigură obținerea rezultatelor dorite.

Acest lucru a generat o cerere semnificativă la nivel global pentru profesioniști calificați cu abilități recunoscute la nivel internațional, ceea ce face în următorii ani într-o perioadă de oportunitate pentru toți profesioniștii care dezvolta abilitățile și competențele lor de a gestiona proiecte.

Pentru a satisface această nevoie, am dezvoltat Master in Advanced Management și Management de Proiect (MAGAP), cu care va evolua progresiv de la viziunea operațională a managerului de proiect profesional pentru viziunea executiv pentru a putea conduce cu succes gestionarea acestui nou model de organizare.

În timpul acestui proces veți dobândi abilitățile necesare pentru a dezvolta și conduce ambele modele strategice de management bazate pe proiecte, ca și pentru certificarea în Project Management cu o mai mare recunoaștere internațională (PMP®-PMI®), care iti permite sa consolidarte profesional.

Ne propunem ...

O abordare practică pe baza principiului "learning by doing", care se adaptează la proiecte concrete și activități în care sunt implicate în fiecare moment al studenților noștri.

Ne uităm pentru ...

Timpul petrecut să stăpânească, să fie cel mai util în mediul dumneavoastră profesională și personală.

Avem ...

Profesională pentru a deveni agent cheie de schimbare în cadrul organizațiilor evoluție.

Clase live cu experții internaționali

AM este predat prin clase virtuale in timp real (live video), care permite interacționa direct cu profesorul și alți studenți. Mai mult decât atât, fiind un curs online oferă o mulțime de versatilitate de a combina de formare cu alte preocupări profesionale și personale.

Cu nici o clasă fizică și datorită la Internet la nivel mondial, care oferă, printre profesorii noștri, avem cei mai buni experți din lume profesionale de Project & Portfolio Management.

Ultima actualizare Sept 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Gracias al acuerdo de colaboración entre EDAP y la Universidad Católica San Antonio de Murcia (España), hemos desarrollado un completo PROGRAMA DE POSTGRADO UNIVERSITARIO en el que colaboran expertos ... Citeste mai mult

Gracias al acuerdo de colaboración entre EDAP y la Universidad Católica San Antonio de Murcia (España), hemos desarrollado un completo PROGRAMA DE POSTGRADO UNIVERSITARIO en el que colaboran expertos de diferentes países. En el diseño de este programa de postgrado de la Universidad de Católica de Murcia se ha previsto una estructura totalmente modular que permite al alumno realizarlo bien de forma completa o bien de forma independiente cada uno de los cursos o módulos que lo componen, facilitando de esta manera que cada alumno pueda acceder al nivel de formación que en cada momento necesita. Citește mai puţin