Masterat la distanță de gestionare a mass-media

Generalități

Programul de descriere

Cu ajutorul Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Școala de Jurnalism din Lille (ESJ Lille) și Institutul de Administrație companii Lille (IAE Lille) le oferă 2 Master International in Management Media (Mi2M) de la distanță.

Acest antrenament este pentru manageri și middle manageri ai mass-media (director editorial, redactor, director, secretar general al scris, director de comunicare, director de marketing, director de program, antene director, director stație, etc.) și de francofoni comunică. Pentru a aplica, solicitanții trebuie să dețină un BAC + 4 sau echivalent (BAC + 3 a fost de acord că candidatul are un minim de trei ani de experiență în domeniu sau managementul mass-media).

Acest grad are ca scop dezvoltarea abilităților manageriale ale ofițerilor de presă și comunicând francofon, prin asigurarea unei educații adecvate și utile în contextul lor profesional respectiv. Aceasta va permite, de asemenea, fiecare elev să îmbunătățească în mod concret propria practica de management in mediul lor profesional prin proiectul dat meditatii individuale. În cele din urmă, de formare este o oportunitate pentru elevi de a prezenta și împărtășesc experiențele lor de management și practici. Aceste aptitudini vor fi validate prin obținerea unui grad francez de la IAE Lille.

Elevii vor fi selectate de un juriu format din reprezentanți ai IAE Lille si ESJ Lille, apoi sa înscris la IAE Lille.

Ultima actualizare Dec 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Créée en 1924, l’École supérieure de journalisme de Lille (ESJ Lille) est l’une des premières écoles professionnelles de formation au journalisme en Europe. Elle est la plus anciennedes 14 écoles reco ... Citeste mai mult

Créée en 1924, l’École supérieure de journalisme de Lille (ESJ Lille) est l’une des premières écoles professionnelles de formation au journalisme en Europe. Elle est la plus anciennedes 14 écoles reconnues par la profession en France. Citește mai puţin
Lille , Franța Online + 1 Mai mult Mai Puțin