Masterat de siguranță alimentară on-line

Generalități

Programul de descriere

securitate

A ar trebui să OMS

Acest grad de master se adresează absolvenților în chimie, biologie, farmacie, științe veterinare, tehnologie alimentară, agronomi sau orice grad universitar referitoare la domeniul produselor alimentare.

OBIECTIVE

Obiectivul Masterat pentru Siguranța Alimentară Acesta este de a oferi studenților cu o vedere profundă, actuală și completă a tuturor aspectelor legate de siguranță și de calitate în industria alimentară.

DURATA

1500 ore. 90 de ore de clase virtuale, 20 de ore de tutoriale virtuale, 950 de ore de muncă cu caracter personal și 440 de ore dedicate pregatirii proiectului final.

DOCUMENTAȚIE

Pe durata cursului, fiecare student va avea acces prin intermediul Virtual Campus, la toate documentele relevante pentru zonele programate. Totul conținutul de studiu și materiale necesare pentru dezvoltarea corespunzătoare a cursului de sprijin este inclus.

TUTORIALE

Fiecare student va efectua diverse activități practice legate de principalele zone ale cursului care urmează să fie evaluate ulterior de către Program Manager.

PROGRAMUL DE CUPRINS

Programul de Master este structurat în siguranță alimentară în zece blocuri mari, în scopul de a acoperi toate aspectele necesare pentru formarea completă a studentului.

1. Concepte generale de securitate alimentară, cum ar fi:

  • Definiții și evoluția securității alimentare.
  • factori de influență asupra securității alimentare.
  • Analiza de risc alimentar.
  • Grupurile de risc.
  • Emergente riscuri.

2. Un sistem de analiză a riscurilor și punctelor critice de control (HACCP), defalcate în:

  • Concepte generale.
  • Principiile și orientările HACCP.
  • Planurile. Preconditii

3. Principiile și orientările HACCP diverse sectoare ale industriei alimentare:

  • Sectorul produselor lactate.
  • Sectorul de carne.
  • industria de panificație.
  • Sectorul de bere.
  • Preparată din sectorul produselor alimentare.

4. Standarde de calitate bazate pe standardele ISO cel mai frecvent utilizate în industria alimentară.

  • Introducere în standardele de calitate.
  • ISO 9001: 2015 aplicat pentru industria alimentară.
  • 2005: ISO 22000.
  • standardul FSSC 22000.

5. Punerea în aplicare a standardelor de calitate pentru diverse sectoare alimentare:

  • Sectorul produselor lactate.
  • Sectorul de carne.
  • industria de panificație.
  • Sectorul de bere.
  • Preparată din sectorul produselor alimentare.

6. standarde de certificare de calitate și domeniul IFS siguranța alimentară:

  • Standard Internațional Food Standard.
  • standardul IFS Logistic.
  • standard global Markets IFS Food.
  • Standard IFS ridicata / Cash & Carry.

7. Standarde BRC, GLOBALGAP si FDA, protectie industrie impotriva bioterorismului.

  • BRC standarde globale.
  • BRC de ambalare.
  • BRC de depozitare și distribuție.
  • standard de GLOBALGAP
  • Regulile și reglementările FDA.
  • FOOD APĂRARE.

8. legislației privind siguranța alimentară.

  • Principalele reglementări în Uniunea Europeană.
  • Organele legislative în Uniunea Europeană.
  • reglementările europene majore de siguranță alimentară.
  • Principalele tipuri de reglementări spaniole.
  • organismele legislative spaniole.
  • Principalele reglementări spaniole privind siguranța alimentară.
  • Legislația siguranța alimentelor în alte țări din afara UE.

9. Asigurarea siguranței alimentelor din administrația de sănătate. de gestionare și alimentare Alert crizelor:

  • evoluțiile de control oficiale în Europa.
  • agențiile de siguranță alimentară.
  • laboratoare de testare.
  • Înregistrare produse alimentare de sănătate generală.
  • Inspecțiile oficiale de control.

10. Securitatea alimentară și noi progrese tehnologice în industria alimentară:

  • tehnologii alimentare noi.
  • Alimente funcționale.
  • Aditivi.
  • Inovație în ambalarea produselor alimentare
  • biotehnologii alimentare.
  • Metode rapide pentru analiza alimentelor.

ASISTENTA carieră profesională

În filosofia educațională a CESIF și ca un supliment de formare, CESIF ON LINE oferă studenților săi după finalizarea satisfăcătoare a perioadei lor de formare, posibilitatea de a avea serviciile unei cariere profesionale de asistență (specializată în Online Job Search Consultant), care trimite periodic fiecare student aceste oferte de locuri de muncă care se potrivesc profilului și sunt considerate atractive pentru dezvoltarea carierei sale.

CARIERA

În companii, cum ar fi:

  • consultanta tehnica.
  • certificatori.
  • laboratoare de analiză alimentară.
  • companii alimentare (producători, lanțurile de distribuție, catering, comunități, catering)
sectoare

Sarcini cum ar fi:

  • Calitate și siguranță alimentară.
  • Producție.
  • R & D.
  • tehnicieni comerciale.
zone
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todo ... Citeste mai mult

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todos los sectores afines relacionados con la sanidad. Citește mai puţin