Master în resurse umane și managementul cunoștințelor

Generalități

Programul de descriere

Master in Resurse Umane și Managementul Cunoștințelor grupează conceptele fundamentale legate de managementul și direcția oamenilor din secolul XXI, în cadrul unui management integrat al organizației și a diferitelor procese și instrumente care pot fi utile pentru conducere efectivă a acestora.

Prin articularea pedagogică a fundamentelor teoretice și discuția cazurilor practice, într-un spațiu de interacțiune promovat de profesori și prin utilizarea unui campus virtual, o persoană care finalizează masterul în resurse umane și managementul cunoștințelor va fi calificată pentru:

  • Cunoaște și stăpânește cele mai potrivite tehnici pentru a spori capacitatea de management și luarea deciziilor.
  • Cunoaște și gestionează tehnici moderne în managementul cunoștințelor, bazate pe utilizarea noilor tehnologii în procesarea informațiilor în cadrul afacerii.
  • Oferă abilități și abilități de management, precum și metodologia de aplicat în managementul persoanelor din organizație.
  • Dezvoltarea funcțiilor și a procedurilor de planificare, organizare, implementare și monitorizare a resurselor umane în cadrul companiei.
  • Dezvoltarea bazelor strategice în conformitate cu obiectivele companiei, care permit planificarea și anticiparea mișcărilor viitoare în domeniul resurselor umane.


Durata, structura creditului și gradul

Durata estimată a masterului în resurse umane și managementul cunoștințelor este de 850 de ore (85 de credite).

În ceea ce privește distribuția timpului, se stabilește că:

  • Fiind un program la distanță și nefiind supus cursurilor față în față, nu este stabilită o dată de început specifică, astfel încât studentul să poată formaliza înscrierea în orice moment, cu condiția să existe locuri disponibile.
  • Din motive academice și de învățare există o durată minimă a programului, care în cazuri excepționale (de exemplu, validarea subiecților) poate fi de șase luni.
  • Timpul maxim disponibil pentru program este de douăzeci și patru de luni. În această perioadă de timp, studentul trebuie să fi trecut cu succes toate activitățile evaluate și să aprobe Proiectul final de master sau teză.


burse

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) alocă periodic un articol economic extraordinar pentru Bursele de formare FUNIBER .

Pentru a depune cererea, nu trebuie decât să depuneți cererea de bursă pe pagina principală a portalului cu datele necesare, iar Comitetul de evaluare va examina caracterul adecvat al cererii dvs. pentru acordarea de ajutor financiar, sub forma unei Burse de formare FUNIBER .

Ultima actualizare Octombrie 2019

Despre facultate

The growing and global presence of FUNIBER is due to a teaching model that promotes the collaboration and cooperation among nations to enrich people formation. This model is the result of more than ei ... Citeste mai mult

The growing and global presence of FUNIBER is due to a teaching model that promotes the collaboration and cooperation among nations to enrich people formation. This model is the result of more than eight years of experience of FUNIBER teaching graduate distance semi-attending and non attending virtual international projects of cooperation and formation with enterprise. This guarantees a model that supply effective results in relation to the teaching investment assumed versus the return in knowledge formation and personal and organizational learning. All of this because FUNIBER’s educative model guarantees a high quality global formation. Citește mai puţin
Barcelona , Jaén + 1 Mai mult Mai Puțin