masterat în managementul tehnologiei informaţiei

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în tehnologia informaţiei grad de administraţie este recunoscut de multe afaceri şi organizaţii ca o componentă majoră într-o carieră de succes. Gradul MSITM se concentrează pe aplicarea teoriei la situaţii reale de organizare, cu accent special pe managementul tehnologiei informaţiei, mai degrabă decât pe tehnologii specifice.

Facultate TUI sunt dornici de a împărtăşi cu tine metode şi tehnici speciale de a aplica instrumente academice şi concepte la situaţii reale.

Scutirii de la cerinţele

Pentru studenţii care doresc să intre în programul MS-ITM, după completarea unui TUI MBA-ITM, două din cele trei următoarele cursuri se poate renunţa:

 • ITM 525 (Management IT în Organizaţii)
 • ITM 535 (Business Intelligence, şi Serviciile de informaţii)
 • ITM 550 (Networking Planificare şi Administrare)

TUI Universitatea poate, după reexaminare, aproba credite suplimentare de transfer în cazul în care t transferuri furtun sunt în conformitate cu caracteristicile excelenţei în învăţământ superior, Standarde de acreditare, de către Comisie pentru Senior Colegii şi universităţi al Asociaţiei de Vest de şcoli şi universităţi.

Cerinte program

 • Complet nouă cursurile necesare nivel de absolvent (36 credite semestru)
 • Nici o examinare Teza sau globale este necesară

Lungimea de Studiu

În cazul în care solicitantul are un sistemelor de informaţii legate de diplomă de licenţă şi are o încărcătură full-time la TUI, programul poate fi completat în 15 până la 18 luni.

Prezentare generală

Programul este conceput pentru a oferi candidaţilor cu managementul general şi abilităţi tehnice pentru a efectua la nivel de middle management in domeniile lor funcţionale de gestionare a tehnologiei informaţiei. Curriculum-ul pregăteşte pe elevi pentru a gestiona serviciile de organizare de tehnologie a informaţiei în arenele naţionale şi internaţionale.

Absolvent ar trebui să poată:

 • Funcţioneze la mijlocul profesionale nivel de conducere în domeniul său de gestionare a ales tehnologia informaţiei.
 • A demonstra o comunicare eficientă în scris într-un mediu avansat de tehnologie a informaţiei.
 • Efectuaţi analiza critică a situaţiilor complexe tehnologiei informaţiei şi oferă şi evalua soluţii alternative.
 • concepte Aplicaţi tehnologia informaţiei cunoaştere,, şi cadrele situatii de afaceri dinamic.
 • Mareşalul şi gestiona resursele relevante de tehnologia informaţiei în special în mediile de afaceri nesigură şi la nivel mondial.
 • Integrarea, se aplică, şi sintetiza cunoştinţe în zonele funcţionale ale tehnologiei informaţiei.
 • conştientizare demonstreze şi să lucreze eficient într-o organizaţie diverse într-un mediu de tehnologie a informaţiei.
 • Recunoaşte, analiza, si sa se confrunte problemele de etică şi responsabilitate socială în managementul tehnologiei informaţiei.  
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

TUI Universitatea (fostul Touro International University), este o universitate acreditata online, oferind studii universitare, masterat şi doctorat de grade, cu nicio cerinţă de rezidenta. TUI, concep ... Citeste mai mult

TUI Universitatea (fostul Touro International University), este o universitate acreditata online, oferind studii universitare, masterat şi doctorat de grade, cu nicio cerinţă de rezidenta. TUI, concepute pentru a servi adulţi, profesionisti ocupat, şi forţele armate americane, oferă acces la o educaţie de înaltă calitate la preţuri accesibile pentru diverse populaţii naţionale şi internaţionale. TUI ofera cursuri prin intermediul internetului, utilizând "stadiul actual al tehnologiei", tehnologie care include asincron de învăţare prin CDROM-ul, precum şi modalităţile de învăţare sincronă prin internet şi videoconferinţe. TUI model de livrare de instruire creează o experienţă completă de învăţare interactivă într-un mediu real, instructor de timp controlate. TUI se mandreste în furnizarea de programe de înaltă calitate educaţionale, la un preţ accesibil, completate de servicii de student excelente şi flexibile menite să asigure succesul studenţilor. Citește mai puţin