Masterat în Management în petrol, gaze naturale si petrochimice

Generalități

Programul de descriere

Programul Masterat în Management în petrol, gaze naturale si petrochimice Acesta include un curriculum conceput pentru a construi competențe și să stăpânească procesele de management în industria de petrol, gaze naturale și petrochimie, care sunt necesare pentru un executiv de succes și performanța managerială a absolvenților în zona dinamică și competitivă a hidrocarburilor în toate fazele sale.

În prima parte dintr-un studiu aprofundat al tuturor activităților lanțului valoric de explorare a hidrocarburilor, exploatare, rezervoare, producție, transport, tratare, prelucrare, distribuție, rafinare și petrochimie este efectuat.

Apoi, puterile menite să conducă activitățile de inginerie conceptuală, inginerie de bază, detaliu proiect de inginerie nivel de inginerie în domeniul proceselor, mecanice, instrumente, electricitate sunt dezvoltate etc.

cunoștințe și abilități pentru a efectua propriile lor activități de construcții, mecanice electrice, instalatii instrumentație, punerea în funcțiune, punerea în funcțiune, HAZOP, start-up și ulei de plante este apoi dezvoltat.

Pentru formarea cuprinzătoare accentul se face cu gestionarea, selectarea și punerea în aplicare a codurilor (AAHTO, ACI, AGA, AISC, ANSI, API, ASME, ASTM, AWS, BSI, DNV, EEMUA, IEC, IEEE, ISA, ISO, SMS-uri, NACE, NEMA, NFPA, SAMA, TEMA și UCB) și standardele internaționale cu conținut specific pentru companii de top din lume.

În a doua parte a Master în Management în petrol, gaze naturale și programul Petrochemicals începe să joace aspecte importante pentru a finaliza formarea completă a participanților și începând cu sistemele de management integrate în domeniile de siguranță, mijloace de calitate mediu.

Apoi, aspectele legate de management financiar, economie, finanțe corporative, strategii de management, politici și aspecte manageriale ale industriei de hidrocarburi în diferite țări ale participanților adâncească.

competențe sunt, de asemenea, dezvoltate în evaluarea completă a proiectelor și a analizei de risc specific pentru acest domeniu interesant de studiu. Programul prezintă caracteristicile necesare pentru a instrui profesioniștii de formare cuprinzătoare și solide pentru a efectua cu succes în acest domeniu, cu modificările curente și cu dezvoltarea de noi tendințe.

Acestea sunt studii deosebit de importante și abilități de dezvoltare în domeniul juridic, juridic și contractual în industria hidrocarburilor, analiza cadrului juridic între regiuni și țări pentru a completa evaluarea oportunităților de investiții în noi proiecte.

În cele din urmă studii de caz sunt efectuate pentru a analiza strategiile și politicile companiilor și țări pentru a evalua tehnic, economic, financiar, securitatea, performanța de mediu și a imaginii corporative în calitate de cetățeni responsabili ai planetei.

Cine este pentru?

Master în Management în petrol, gaze naturale si petrochimice se adresează profesioniștilor la nivel universitar din diferite domenii și discipline conexe sau aplicarea în petrol, gaze naturale si petrochimice care doresc să lucreze extrem de specializat în zona de management în industria de hidrocarburi.

domeniul ocupațional

După absolvire, participanții de Master în programul de management în petrol, gaze naturale și petrochimie poate servi ca:

 • manageri generali, zona și membrii consiliului companiilor de exploatare sau contractori din industria petrolieră.
 • Administrare și finanțe manageri.
 • Manageri sau șefi de operațiuni sau de inginerie.
 • Manageri sau manageri de proiect sau servicii.
 • Specialiștii în instituțiile de control și supraveghere a companiilor petroliere.
 • Proiectul IPC câini de pază proiecte de investiții.
 • Specialiștii în diferite zone ale hidrocarburilor lanțului valoric

Scopuri

General

Tren profesioniști la nivel de masterat cu abilități înalte și abilități cuprinzătoare în domeniile de inginerie, tehnic, administrativ, financiar și de management în toate activitățile lanțului valoric al hidrocarburilor.

Specific

 • Liderii de tren în domeniul societăților de administrare, economie și finanțe în domeniul industriei petroliere și petrochimice.
 • Generarea de competențe înalte în managementul de proiect și ulei de categoria legală și contractuală proiecte de baze, gaze naturale și produse petrochimice.
 • Instrui profesioniști cu înaltă calificare în domeniul tehnicii de management: explorarea, exploatarea, rezervor, producerea, transportul, tratarea, prelucrarea, distribuția, rafinarea și punând accentul pe industria petrochimică.
 • Generarea de competențe și de a oferi instrumente specializate în procesele de exploatare și IPC (inginerie, achiziții și construcții) proiecte în domeniul hidrocarburilor.

Competențe

La finalizarea procesului de instruire, participantul trebuie să poată:

 • Manage optimizarea valorii hidrocarburilor proceselor tehnologice de lanț în toate fazele, cu accent pe industria petrochimică.
 • Optimizarea și dezvoltarea unor sisteme integrate de management pentru atingerea obiectivelor instituționale și corporative crearea unei structuri organizatorice eficiente, competitive și profitabile.
 • Dezvoltarea unui management eficient al activităților de exploatare, proiecte și planificare strategică a companiilor din domeniul hidrocarburilor.
 • Innovate procesele care utilizează noi tehnologii și un impact favorabil asupra mediului.
 • Gestionați inginerie proiecte, achiziții și construcții, cu pregătire tehnică și management de proiect.
 • Dezvoltarea de proiecte cu baze de optimizare în managementul resurselor, îmbunătățirea continuă și planificare strategică în conformitate cu noile tendințe internaționale în domeniu.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La Universidad Guglielmo Marconi es la primera universidad Italiana en línea que fue acreditada por el Ministerio Italiano de Educación y la primera y única universidad Italiana acreditada en Estados ... Citeste mai mult

La Universidad Guglielmo Marconi es la primera universidad Italiana en línea que fue acreditada por el Ministerio Italiano de Educación y la primera y única universidad Italiana acreditada en Estados Unidos. Citește mai puţin