Masterat în energie regenerabilă și eficiența energetică

Generalități

Programul de descriere

În ultimii ani, a existat o creștere fără precedent în sectorul energetic la nivel european și internațional, ca răspuns la cerințele sociale, un pariu politic și economic pentru o mai bună utilizare a energiei și generarea de ea prin surse nu poluează mediul înconjurător. Planuri de acțiune privind energia regenerabilă, atât la nivel național și internațional, acestea prevăd o piață a muncii extrem de competitivă în anii următori în domeniul eficienței energetice și utilizarea energiilor regenerabile, care există deja în prezent o cerere mare profesioniști formați în aceste domenii, dar, de asemenea, cu un nivel al cererii în ceea ce privește cunoștințele teoretice și practice de mare, numai realizabile prin colegiu.

Titlul de Master în domeniul energiei regenerabile și eficiență energetică oferă posibilitatea inginerilor, ingineri, tehnicieni, arhitecți și arhitecți tehnice pentru a dobândi cunoștințele și experiența necesare pentru operarea și gestionarea energiei regenerabile (solară, eoliană, vectori curate, biomasă și biocombustibili etc.), cunoașterea piețelor de energie electrică și taxe, audit energetic, valoarea nominală a energetică a clădirilor, arhitectura bioclimatică, facilități legislație, internaționalizare, și, în general, toate managementul de proiect bazat pe eficiența energetică sau energia regenerabilă concura pe piața forței de muncă actuale și viitoare în acest domeniu în creștere a activității profesionale.

Lecțiile de Master în energetică și energie regenerabilă Eficiența sunt oficiale și curriculum-ul este publicat în numărul Monitorul Oficial 67 din 19 martie 2014.

Adresat

Ingineri, tehnicieni, ingineri, arhitecți și arhitecți tehnici care au nevoie să dobândească cunoștințele și experiența necesare pentru operarea și gestionarea energiei regenerabile, cunoașterea piețelor de energie electrică și taxe, audit energetic, valoarea nominală a energetică a clădirilor, arhitectura bioclimatică, instalatii de legislatie, internaționalizare și, în general, toate bazate pe managementul de proiect în eficiența energetică sau energia regenerabilă pentru a concura pe piața forței de muncă actuale și viitoare în acest domeniu în creștere a activității profesionale.

Obiectivul principal al Master

Obiectivul principal al Master este prezentarea și punerea în aplicare a măsurilor necesare pentru punerea în aplicare și să opereze principalele surse de energie regenerabilă, prezentarea principiilor pe care ESCO, instrumente de monitorizare și optimizare se bazează noțiuni consum și aplicații de audit a cadrelor, a legislației și de rating energetică a clădirilor, proiecte și facilități. De asemenea, el încearcă să sublinieze lanțul valoric al proiectelor de energie din surse regenerabile și eficiența energetică, acordând o atenție deosebită analizei econometrice a acestor proiecte și piața lor de energie în curs de dezvoltare. Astfel, Master este responsabilă pentru formarea teoretică cuprinzătoare și practică în toate aspectele legate de exploatarea energiei din surse regenerabile și de management, legislație și auditarea proiectelor de eficiență energetică, instalații și clădiri.

Program

 • energiei solare fotovoltaice.
 • Consum.
 • energia termică solară.
 • energia eoliană. Biomasă. Biocombustibili.
 • piața de energie electrică și de stabilire a prețurilor.
 • ESCO.
 • Auditul energetic și optimizarea consumului.
 • Telemetrie și instrumente informatice de monitorizare.
 • Alte energii regenerabile.
 • Arhitectura bioclimatica.
 • Evaluarea pe energetică a clădirilor.
 • Internationalizare.
 • Proiectul lanțului valoric.
 • analiză economică și de pe piețele emergente.
 • facilități energetice legislație.
 • practicile externe.
 • Teza de master.

Metodologie

on-line

Cursuri online. Programul include un design de instruire bazat pe Spațiul european al învățământului superior și modelul metodologic propriu. Sistemul de evaluare este de învățare continuă și se bazează pe: activități de învățare (teste de evaluare bazate pe generarea colectivă a cunoștințelor); test de autoevaluare (testare de evaluare on-line interactiv); activitățile în curs de desfășurare de evaluare (AEC) (cazuri și studii de caz, căutarea de informații, punerea în aplicare și raportare); semestru examen final se confruntă.

Ele încep în lunile octombrie și februarie în fiecare an. Durata normală este de 12 luni.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin