Masterat în domeniul energiei regenerabile și utilizarea durabilă a energiei

Generalități

Programul de descriere

INTRODUCERE ȘI OBIECTIVE

Diplomă de master se naște pentru a face față provocărilor de energie actual și contextul mediului în care sustenabilitatea este în curs de dezvoltare ca noua paradigmă de referință.

Curriculum-ul se adresează acest concept în toate aspectele sale și pregătește pe elevi să lucreze în companii și instituții care oferă soluții durabile și să se integreze sustenabilitatea în strategia de afaceri.

Așa cum se arată în diverse rapoarte, acesta este un sector strategic și în creștere cu mari perspective pentru crearea de locuri de muncă calificate, în special dar nu exclusiv în domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice. În acest sens, un studiu realizat în 2012 de Institutul pentru Diversificarea și Economisirea Energiei prevede că acest cadru va genera numeroase locuri de muncă de calitate. În cazul Spaniei, prezice o creștere a oportunităților de carieră de 75% până în 2020.

De asemenea, în funcție de cetățenie și valori Foundation, creșterea previzionată a cererii de energie în America Latină este de 50% pentru 2030, ceea ce va necesita o creștere de mai mult de 20% din capacitatea de producție instalată. Acest lucru se traduce intr-un rol mai mare pentru energia din surse regenerabile, precum și o diversificare a oportunităților de angajare și de creștere economică semnificativă în zonele rurale.

Marcarea interdisciplinar, Facultatea de Master vine de la diferite departamente ale Facultăților de Fizică, Chimie, Biologie, Geologie, Drept, Economie si Business si Universitatea din Barcelona. În plus, cursuri online sunt completate de seminarii acordate de profesioniști din marile companii.

Cu acest curriculum:

 • Tu va identifica sistemele de producție, transport, distribuție și utilizare a diferitelor forme de energie și a tehnologiilor asociate.
 • Știi diferitele metode de energie depozitare, logistică și managementul inventarului.
 • Sunteți gata / a de a planifica și gestiona resursele pentru producerea de energie.
 • Veți învăța să facă bilanțurile energetice pentru a determina performanțele sale și de a optimiza procesele de energie.
 • Puteți evalua impactul asupra mediului al proiectelor energetice bazate pe energiile regenerabile reprezintă pentru a minimiza soluții.
 • Veți dobândi cheile pentru a consilia proiecte legate de sustenabilitate energetică și energie regenerabilă, și puteți analiza viabilitatea lor economică.
 • Veți fi capabil de a utiliza conceptele și sursele de drept pentru a proteja mediul înconjurător și se aplică legislația în vigoare privind reglementarea și promovarea energiilor regenerabile.

CERINȚE DE INTRARE

Pentru a accesa acest curriculum, cei interesați vor trebui să îndeplinească oricare dintre aceste cerințe:

CERINȚE GENERALE

În conformitate cu dispozițiile articolului 16 din Decretul regal 1393/2007, din 29 octombrie, pentru a accesa de grade de masterat oficial, unul trebuie să fie în posesia uneia dintre următoarele titluri:

 • Spaniolă diplomă universitară oficială.
 • Titlu eliberat de o instituție de învățământ superior în cadrul EHEA care dă dreptul țara de emisiune, pentru a accesa învățăturile de masterat oficial lui.
 • În afara titlului SEIS. În acest caz, aprobarea pentru o diplomă spaniolă oficial universitare sau de verificare (fără aprobare) de la Universitatea din Barcelona pentru studiile finalizate sunt echivalente cu o calificare oficial universitate spaniolă și este necesară împuternici studiile realizate în țara emitentă gradul, accesul la studii de masterat oficiale. Acceptarea într-un maestru oficial nu, în orice caz, aprobarea prealabilă de titlu sau de recunoaștere în alte scopuri decât să urmărească predare de master scopuri.

Cerințe specifice

Pentru a accesa Master în domeniul energiei regenerabile și energie Sustenabilitatea este necesar pentru a obține gradul sau diplomă de licență în Fizică, Chimie, Geologie, Știința Mediului, Ingineria Materialelor, Inginerie geologică, Inginerie Chimică, Inginerie Electronica, Telecomunicatii si Inginerie Energetică Tehnologie Industrial Engineering. Comitetul de coordonare va evalua posibilitatea ca alte studenți de inginerie, burlaci și de masterat și înscris în academic și profesional curriculum vitae în fiecare caz în parte vor fi analizate. Dacă este necesar, Comitetul de coordonare va determina formarea necesară care studentul trebuie să ia pentru a asigura nivelul lor de competență în prealabil. Aceste indemnizații vor cuprinde discipline obligatorii de Fizică și Chimie diplomă de la această universitate.

Pentru studenții din alte țări care au absolvit clasele de 180 de credite, Comitetul de coordonare a Maestrului analiza transcrierea de fiecare candidat și, dacă este necesar, pregătirea necesară pentru a continua cu subiecții normali ale maestrului.

SUBVENȚII

În scopul de a oferi acces la studiile, UNIBA va ofera diverse tipuri de burse:

 • Burse de merit academice
 • Burse proprii: eliberată studenților cu rezultate bune profesionale de comisia de admitere.
 • Burse și granturi Ministerul Educației sau a altor agenții guvernamentale de stat.

În orice moment consilierii noastre educaționale vă va informa de valabilitate a fiecărui și vă poate ghida pe nevoile și pașii de urmat atunci când se aplică pentru oricare dintre aceste burse.

CARIERA

Master în energia regenerabilă și energie sustenabilitate oferă multe oportunități de carieră, pentru că absolvenții pot lucra în orice întreprindere, instituție publică sau organizații legate de oricare dintre energiile regenerabile studiate:

 • Energiei solare.
 • Vânt.
 • Hidroelectrice.
 • Biomasă.
 • Geotermală.
 • Operațiunile de control.
 • Economisirea de energie și eficiența.
 • International, politicile de mediu și de energie național sau regional.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The International Center of Barcelona (UNIBA) is an institution attached to the University of Barcelona (UB) , created with the aim of offering a wide range of online degrees and master's degrees with ... Citeste mai mult

The International Center of Barcelona (UNIBA) is an institution attached to the University of Barcelona (UB) , created with the aim of offering a wide range of online degrees and master's degrees with an international vocation. Citește mai puţin