Masterat în Departamentul de Finanțe

Generalități

Programul de descriere

Master de Management Financiar Economic are un program de formare adaptat la situația economică și financiară actuală, precum și în scopul de a contribui la îmbunătățirea competențelor profesioniștilor, răspunde la o cerere de specializare pe piața profesională în domeniu de management al afacerii.

Scopul este de a dobândi un nivel ridicat de cunoștințe și abilități care să permită să gestioneze activitățile de natură financiară și contabilă a afacerii și design de planificare a strategiilor financiare, supravegherea zonelor de control contabil și de gestiune și Trezorerie, precum ca impactul sistemului fiscal în planificarea și strategia companiei.

Acesta combină necesarul de finanțe profesională dezvoltarea de competențe esențiale, în orice probleme de management, prin exerciții practice care aduc teoretice necesare în toate tipurile de formare la realitatea companiilor.

Adresat

Absolvenții în Administrarea Afacerilor și Diplomă în Studii de Afaceri. Ei pot accesa, de asemenea, a master altor profesioniști care, fără să posede calificările de mai sus, au acreditat de formare de contabilitate.

Recunoaștere

gradul oficial

Studenții care îndeplinesc cerințele de Open University din Madrid (UDIMA) va fi acordat titlul de Master în Management-economic și financiar emis de UDIMA, pe lângă titlul de Master Professional eliberat de Centrul pentru Studii Financiare.

CERINȚE UDIMA: Acreditarea studii universitare. Efectuarea tuturor testelor de evaluare și UDIMA examen final.

Program

ZONA DE CONTABILITATE

  • Contabilitate avansată (3 credite ECTS)
  • Instrumentele de capital Contabilitate (3 credite ECTS)

DOMENIUL DE ANALIZA SI CONTROL

  • Analiza economică a statelor financiare și impactul acesteia asupra deciziilor de afaceri (4 credite ECTS)
  • Organizarea producției și a costurilor pentru luarea deciziilor (3 credite ECTS)
  • Planificare strategică și control de gestiune (3 credite ECTS)

ZONA FINANCE

  • Analiza și gestionarea resurselor financiare (7 credite ECTS)
  • management al trezoreriei (2 credite ECTS)
  • Finanțe structurate: de fezabilitate pentru proiecte de investitii (3 credite ECTS)
  • Externă Comerț Finanțe (2 credite ECTS)

JURIDIC-FISCALE ÎN DOMENIUL Practica corporativă (2 credite ECTS) Taxa practic (2 credite ECTS) Impozitul pe venit (5 credite ECTS) Taxa pe valoarea adăugată (TVA) (2 credite ECTS) aptitudini și competențe (8 credite AREA ETCS)

Metodologie

Prezenței online și

de formare clasă

Sistemul de formare clasă este continuă și zone. Caracterul practic al Master este reflectată în analiza unei serii de elaborat și coordonat de către directori executivi de companii de experți în domeniul financiar, trezorerie, planificarea strategică, și în alte cazuri domenii, scopul este de a încuraja abordarea lucrului în echipă în situații reale companie și pentru a găsi interrelațiile dintre diferitele zone ale Maestrului. Dezvoltarea abilitatilor de management este, de asemenea, un aspect abordat în Masters. La sfârșitul elevi au prezentat la un tribunal la nivel mondial acest caz practic.

Pentru participarea la diplomă 90 100 de sesiuni și trece testele propuse pe tot parcursul Maestrul este necesară.

Line de formare pe

Modelul de formare UDIMA se bazează pe învățământul la distanță, ceea ce face utilizarea intensivă a tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC), pentru a facilita procesul educațional.

Perioada de inscriere deschisa pe tot parcursul anului

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin